Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:(...) jest bardzo uzdolnioną wokalistką, ma piękne, magiczne piosenki, świetny w nich teksty, świetnie zaśpiewane, jest bardzo ciekawą artystką(...) Chyba naczytaliście się pudelka zamiast tego poleciłbym jej płyty (...)

Co do jej muzyki, to rzecz gustu. Dla mnie jest słabą wokalistką, bo co z tego, że potrafi wydać z siebie rzeczywiście przeróżne okrzyki*, jeśli nie przekonuje mnie jako osoba, artystka, nie pobudza mojej wyobraźni, nie wzbudza w mnie żadnych ciekawych uczuć, nie zmusza do żadnych przemyśleń.

*przy wykonaniach na żywo widać jak strasznie jest z tego zadowolona - co też świadczy o jej charakterze, bo to sugeruje, że nie liczy się dla niej występ przed publicznością, nie liczą się ci ludzie, tylko ważny jest popis jej umiejętności wokalnych, przezentacja własnej osoby...

A piszę po prostu o tym jak ja ją odbieram i wiem, że wiele osób ma podobne przemyślenia na temat Steczkowskiej. To taki typ osoby, który uważa się za ideał nad ideałami, (tzn. ona wszystko ma najlepsze - dom ma najlepszy, dzieci ma najlepsze itd.) i wszyscy muszą oczywiście o tym wiedzieć. Poza tym kreuje się na divę polskiej muzyki popowej, mimo, że naprawdę niewielu by o niej tak powiedziało.

Pomijam już tę ostatnią sesję zdjęciową na grobie ojca. Adex: taak, czytam pudelka, słuchałem jej płyt, oglądałem wielokrotnie z nią wywiady i też niejednokrotnie czytałem jej wypowiedzi. I ciągle też na bieżąco widzę jej występy, bo co by było, gdyby nie zaproszono divy Steczkowskiej na jakąś galę czy ważne wydarzenie... tylko, że mam wrażenie, że ludzie naprawdę mają jej już dosyć.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tiril pisze:Damians,naprawdę uważasz, że coś tak komercyjnego jak reality show, i do tego z gwiazdami (czyli m.in. aktorami) może opierać się na
Damians pisze:prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości
?
coś tak komercyjnego jak reality show może nie, ale program Jak Oni śpiewają - tak. Dla mnie ten program jest fenomenem, w którym wszystko jest genialne: prowadzący, jury i uczestnicy. Oczywiście zdarzają się pewne wyjątki jak Natasza czy Kordek, ale w sumie, to oni tylko jeszcze bardziej podnoszą ciśnienie...
Dla ciebie Kasieńka i Edytka mogą być sztuczne i dziwne, ale dla mnie są prawdziwe i szczere - i dzięki temu właśnie, ten program mi się tak podoba.

Ale to jest temat o TzG, a nie o JOŚ.
Nie mogę patrzeć na Tyszkiewiczową. Dla mnie ona się tam po prostu nudzi. Nie dość, że zawsze jest w tej samej bluzce, to ostatnio już nawet nie ma nic mądrego do powiedzenia.
Natomiast Gąsowski ma okropną figurę i czego nie założy - wygląda tragicznie. Usiłuje sypać jakimiś żartami i rymami, ale rzadko mu to wychodzi.
Najlepsza była druga i trzecia edycja. Hubert cwaniackzował, Skrzynecka zawsze palnęła jakieś głupstwo lub wydała dziwny dźwięk - wtedy ten program był rzeczywiście fajny. Natomiast teraz - żenada: zero uczuć i tylko czysta rywalizacja.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tamara ::rad:: Zostały już tylko 4 pary w tym Tamara cudem . Z Łozowskim wygrała o 1% sms-ów, a dziś z Elizabeth o 1.02% .Jakie ona ma szczęścia , i jakie ja mam szczęście . Oglądam program z zapartym tchem . I emocjonuje mnie każde podniesienie tabliczki ::rad:: Jeszcze chyba nigdy w żadnym show nie kibicowałem tak jak na Tamarze.

O Tamarze mógłbym pisać w nieskończonośc jak zresztą widać w tym temacie . Ale napiszę coś więcej o innych uczestnikach. Wszyscy co zostali Mariusz, Robert , Tamara i Magda to niewątpliwie wielkie gwiazdy. W takich show to ja najpierw kibicuje wszystkim gwiazdom a dopiero póżniej komuś z nich, który dobrze tańczy.
Magda Walach niewątpliwie tańczyła najlepiej w całej edycji i to ona powinna wygrać program.Należy jej się.
Natomiast jeśli chodzi o Pudzianowskiego i Janowskiego to oni poprostu nie umieją tańczyć. Produkcja TVN-u w poprzednich edycjach jak pamiętacie wyrzucuała takie osoby tuż przed finałem nie zważająć na sms-y. ( tak było w Bryndałem czy Tusk) A tu jest aż dwóch do wyrzucenia... ::kwasny:: Wszystko wskazuje, że odpadnie Tamara i jeżeli produkcja dopuści aby wypadła to finał VII edycji z Pudzianem i Janowskim będzie pośmiewiskiem
Ale faktem jest, że oni jak i Magda i Tamara to wielkie gwiazdy i wogóle gratulacje dla TVN-u, że je skołował.

Ciężko będzie kolejnej edycji przebić tą biorąc pod uwagę megagwiazdy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A śmiesznie byłoby gdyby pan Edward Miszczak wzioł udział w 8 edycji ::jezyk::
Pudzian powinien już dawno opuścić ten program, nie nadaje się do tańca, Robert też nie zachwyca. Oczywiste jest ,że zwyciężczynią 7 edycji jest Magdalena!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

To jednak ma być ósma edycja tego show :?: To już potwierdzone :?: Czy to tylko takie Wasze spekulacje :?:
Dzisiaj znów zerkałem na to kilka razy. I nadal też uważam, że tę edycję powinna wygrać Magda Walach. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Oficjalnie wiadomo tylko o 4. edycji Jak Oni śpiewają . Nieoficjalnie wiadomo juz o 8. edycji Tańca z Gwiazdami i 3. edycji Gwiazdy Tańczą na Lodzie.Ale TVN chyba nigdy nie dawał infa o kolejnej edycji w trakcie trwania poprzedniej . Jest już kompletowanie gwiazd do TzG i JOŚ

Może Tamara Arciuch do Jak Oni Śpiewają powinna iść . Wczoraj śpiewała świetnie :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Racja, he. Do tego świetnie dogadałaby się z Edzią w sprawie naszej rodzimej wielkiej artystki bo wokalistki to nie Dody :zeby:
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale mi wczoraj ulżyło jak Tamara została. Przez całą edycję chciałem żeby odpadła Elizabeth ale teraz mi jej szkoda. Zdecydowanie powinien odpaść Janowski. Jak on mi działa na nerwy :evil: Wszędzie się pcha. I jeszcze wogóle nie umie tańczyć. Mam nadzieję że odpadnie w najbliższym odcinku. No i oczywiście musi wygrać Magda Walach :serce: Nawet wyślę na nią smsa. Nie mogę dopuścić żeby wygrał Pudzian ::bojesie:: A o co chodzi z tym że wywalali tych słabo tańczących przed finałem? Ja zawsze myślałem że oni sami odpadali. Zawsze wydawało mi się że ludzie się opanowali i pod koniec myśleli racjonalnie i nie głosowali już na nich.
Tkk_Bolly

Tomala pisze:A o co chodzi z tym że wywalali tych słabo tańczących przed finałem? Ja zawsze myślałem że oni sami odpadali. Zawsze wydawało mi się że ludzie się opanowali i pod koniec myśleli racjonalnie i nie głosowali już na nich.
No właśnie sami odpadali.To tylko takie moje przepuszczenia, że producenci wkraczają. Bo moim zdaniem mało prawdopodobne aby ludzie się opanowywali zawsze tuż przed finałem Kasia Tusk dostawała najwięcej sms-ów przez wszystkie odcinki , nagle w ostatnim najmniej( nawet nie była 2. w sms-ach) i odpada. Nie wydaje się to podejrzane? Ale jeżeli nie wkroczą tym razem producenci to możemy spodziewać się wygranej Pudziana... jeszcze kontuzja może go zdyskwalfikowac lub jego rezygnacja, ale też nie chce aby zrezygnował bo chyba nawet tańczy lepiej od Janowskiego ale do Magdy i Tamary dzieli go przepaść
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Jak dla mnie w finale powinny wystąpić Magda i Tamara :serce: Obie są świetne! natomiast Pudzian to jedno wielkie (:P) nieporozumienie... Ale cóż...
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A mnie bardziej od polskiej emocjonuje amerykańska edycja programu. Ktoś jeszcze ogląda?
Kibicuję Jasonowi i Edycie a także Marissie i Tonyemu!
Marissa jest świetna, super się bawi w programie i mimo ,że jej tańce nie są takie jak inne, super jej to wychodzi (Marissa ma więcej kilogramów niż inne tancerki). Jest taka zabawna :zeby:
Edyta w końcu ma godnego siebie partnera, mam nadzieje ,że wygrają a przynajmniej zajdą daleko!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Janowski nawet ostatnio w programie Jaka to melodia? popisuje się znajomością tańców. Lubię go, oglądam jego program, widziałem go dwa razy na plaży i mu kibicuję ::jezyk::
Tamara to taka typowa zimna blondynka, jak Mołek. Mimo tych wszystkich komediowych ról, to i tak dla mnie jest jakaś taka wyrachowana. Jednak lubię ją, chciałbym aby weszła do finału.
Magdę lubiłem w czasach "Pensjonatu...". Tańczy ładnie i sprawiedliwie byłoby, jakby ona wygrała, ale jak wiemy nie ma na świecie sprawiedliwości...
Pudziana na początku nie lubiłem, później jego wizerunek został jakoś ocieplony, ogólnie może sobie tańczyć.
Chciałbym aby wygrał Janowski, ale jak wygra ktoś inny, to też będzie dobrze.

I mam nadzieję, że nie będzie kolejnej edycji.
A jeszcze co do występu Tamary w JOŚ, to też bym chciał, ale wątpię. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby jakaś gwiazda zakończyła udział w jednym show i natychmiast wystąpiła w kolejnym... Zazwyczaj były to dwu, trzy sezonowe przerwy...
Tkk_Bolly

Jeżeli brać pod uwagę wszystkie reality to było masę gwiazd, które występowały edycja za edycją
Zresztą Tamara jeśli się nie zdecyduje to pewnie ze względu na małą sympatię widzów.Ale przecież Liszowska, Jabłczyńska i Włodarczyk czyli nasze trzy zwyciężczynie JOŚ w Tańcu też nie poradziły sobie najlepiej.

Chyba Grażyna Szapołowska teraz wystapi edycja po edycji, bo otwarcie mówi, że chce wziąść udział w VIII edycji TzG
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly podaj jakiś przykład, bo nie mogę sobie przypomnieć żadnej takiej gwiazdy??
I gdzie Graża powiedziała o chęci udziału TzG?? ::loll:: :zeby:

Ale przenieśmy lepiej tę dyskusję to tematu Reality show :wink:
Tkk_Bolly

Tu o Grażynie
Przed udziałem w "jak Oni śpiewają?" aktorka przyznawała w rozmowach, że chętnie pokazałaby się na parkiecie w "Tańcu z gwiazdami", ale choć otrzymała propozycję od producentów z TVN, wybrała jednak ofertę Polsatu.

"Jeżeli będzie realizowana ósma edycja Tańca z gwiazdami to chętnie pojawię się na parkiecie. Śpiewanie dało mi dużo przyjemności. Mam nadzieję, że tak samo będzie z tańcem" - powiedziała Szapołowska po ostatnim występie w "jak Oni śpiewają?".

Na przykład Agnieszka " Frytka' Frykowska w III i IV edycji była jako gwiazda w Barze, Jolanta Rutowicz, czy może tak połowicznie Ania Bosak, Edyta Herbuś
ODPOWIEDZ