Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika
Oglądalność "Mody na sukces"

Post autor: Ipo »

Bardzo ciekawiło mnie ile widzów gromadzi "Moda". Od dziś serwis Wirtualne Media prezemntuje 15, a nie jak wcześniej 10 najchętniej oglądanych programów TVP i okazuje się, że "Moda" znajduje się na wysokiej 12 pozycji! Myslałem, ze ogląda ją no ledwo dwa miliony widzów, a tymczasem w ubiegłym tygodniu nwjchętniej oglądany odcinek miał 4 012 800 widzów. Nieźle. :D

Post autor: wiwi »

Może skoczyła, gdy zaczęli emitować dwa odcinki dziennie? Zawsze mnie zastanawiało jak oni liczą tę oglądalność... Ale jestem trochę zaskoczona, że Mns jest tak wysoko :)
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią. :) Tak mi się wydaje przynajmniej. :)

Ten najchętniej oglądany odcinek był we wtorek 21 marca. Co się wtedy działo? :P
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Wow.
Ja zawsze wierzyłem w Modę. 8) :!:
Moda dorównuje oglądalności "Samego Życia" i "Na wspólnej". :mrgreen:
21 marca hmmm 21 marca trwały przygotowania do ślubu Amber i Ricka. Amber nie mogła pojawić się na próbie w kościele i Amber zastąpiła Kimberly.
Rick pożegnał się z Kim.
CJ sprowadził do LA Reymonda i powiedział mu o ciąży Amber. Później razem z nim Reymond odwiedził Amber i namawiał ją do wyjawienia Rickowi prawdy.

Dzięki B@r za info. Odcinek nie był taki nadzwyczajny... Może tyle było ludzi, bo to był pierwszy dzień wiosny a co za tym idzie dzień wagarowicza i więcej osób miało wolny czas ;)

Post autor: fanka mns »

Super! Dobrze wiedzieć, że jest nas tyle....ja dodatkowo jeszcze wspieram oglądalnością ZDF.. :)

Post autor: Marek Forrester »

Super jestem maksymalnie zaskoczony liczyłem na wynik około miliona do dwóch i w tych granicach a tutaj nawet "Pierwsza miłość" jest gorsza od Mody na sukces ,że tak powiem: YES YES YES
Nobody does it better

Post autor: Brooke »

Super! :D Tak duża oglądalność. Nie spodziewałam się. Jestem mile zaskoczona.:shock: Pewnie w tej liczbie znajdują się Ci, którzy nie chcą się przyznać do oglądania MNS a wszystko wiedzą, co się dzieje w klanie Forresterów. :mrgreen:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Post autor: Kingsajz »

4 mln to bardzo duzo! NIech ktos teraz powie mi,że nikt nie ogląda Mody!!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Właśnie :!: A zdaje się, że taki hit jak "Zagubieni" to tylko milin więcej oglądało, tak :?: A leciał tylko raz w tygodniu.
Ipo pisze:Myslałem, ze ogląda ją no ledwo dwa miliony widzów, a tymczasem w ubiegłym tygodniu nwjchętniej oglądany odcinek miał 4 012 800 widzów. Nieźle. :D
To bardzo dobry wynik :lol: Oby tak dalej, niektórzy narzekają, że tyle lat leci ten serial, ale cały czas oglądaja ::jezyk:: Można byc spokojnym o dalsze emisje MNS w TVP ::krzyw::

Oleg pisze:Właśnie :!: A zdaje się, że taki hit jak "Zagubieni" to tylko milin więcej oglądało, tak :?: A leciał tylko raz w tygodniu.
Ja miałam swój wkład w oglądalność Lost :) Pewnie byłaby wyższa gdyby nie to, że o tej samej porze emitowano Desperate Housewives ;) Ale Moda ogólnie uważana jest za coś co tylko babcie oglądają a tu widać że sporo babci ogląda ;) :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Wow.
Ja zawsze wierzyłem w Modę. 8) :!:
.
Ja też :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: AdamST220 »

Ipo pisze:To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią. :) Tak mi się wydaje przynajmniej. :)
Masz rację :!: Ja tak właśnie zrobiłem jakoś na początku lutego i miałem szczęście,że zobaczyłem prześliczną osóbkę czyli Kim :serce: Gdybym wcześniej nie włączył telewizora na Teleexpress to na pewno nie oglądałbym MnS.Oglądałbym jedynie przypadkowo tak jak to było w ostatnich latach :wink: Pewnie do końca życia nie obejrzałbym tylu odcinków co chociażby w ostatnich 2 tygodniach ::krzyw:: A tak przynajmniej mogę nacieszyć oko widokiem pięknej Kimberly :serce: Jak Kim przestanie grać w MnS to pewnie wrócę do wcześniejszego stanu ::chytry:: No chyba,że pojawi się jakaś równie piękna laska ::cojest::
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

AdamST220 pisze:
Ipo pisze:To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią. :) Tak mi się wydaje przynajmniej. :)
Masz rację :!: Ja tak właśnie zrobiłem jakoś na początku lutego i miałem szczęście,że zobaczyłem prześliczną osóbkę czyli Kim :serce: Gdybym wcześniej nie włączył telewizora na Teleexpress to na pewno nie oglądałbym MnS.Oglądałbym jedynie przypadkowo tak jak to było w ostatnich latach :wink: Pewnie do końca życia nie obejrzałbym tylu odcinków co chociażby w ostatnich 2 tygodniach ::krzyw:: A tak przynajmniej mogę nacieszyć oko widokiem pięknej Kimberly :serce: Jak Kim przestanie grać w MnS to pewnie wrócę do wcześniejszego stanu ::chytry:: No chyba,że pojawi się jakaś równie piękna laska ::cojest::
Dokładnie tak samo było ze mną! "Modę" oglądałem w 1994 roku i może trwało to z 2 lata. I ostatnio po 10 latach (!) zacząłem częściej oglądać bo trafiałem na koniec odcinka czekając na "Teleexpress" no i zainteresowała mnie sprawa Ricka i Amber. Teraz zdarza mi się oglądac aż od 16-tej dwa odcinki. :D
ODPOWIEDZ