Bardzo ciekawiło mnie ile widzów gromadzi "Moda". Od dziś serwis Wirtualne Media prezemntuje 15, a nie jak wcześniej 10 najchętniej oglądanych programów TVP i okazuje się, że "Moda" znajduje się na wysokiej 12 pozycji! Myslałem, ze ogląda ją no ledwo dwa miliony widzów, a tymczasem w ubiegłym tygodniu nwjchętniej oglądany odcinek miał 4 012 800 widzów. Nieźle. 
To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią.
Tak mi się wydaje przynajmniej. 
Ten najchętniej oglądany odcinek był we wtorek 21 marca. Co się wtedy działo?
Ten najchętniej oglądany odcinek był we wtorek 21 marca. Co się wtedy działo?
Wow.
Ja zawsze wierzyłem w Modę.
Moda dorównuje oglądalności "Samego Życia" i "Na wspólnej".
21 marca hmmm 21 marca trwały przygotowania do ślubu Amber i Ricka. Amber nie mogła pojawić się na próbie w kościele i Amber zastąpiła Kimberly.
Rick pożegnał się z Kim.
CJ sprowadził do LA Reymonda i powiedział mu o ciąży Amber. Później razem z nim Reymond odwiedził Amber i namawiał ją do wyjawienia Rickowi prawdy.
Ja zawsze wierzyłem w Modę.
Moda dorównuje oglądalności "Samego Życia" i "Na wspólnej".
21 marca hmmm 21 marca trwały przygotowania do ślubu Amber i Ricka. Amber nie mogła pojawić się na próbie w kościele i Amber zastąpiła Kimberly.
Rick pożegnał się z Kim.
CJ sprowadził do LA Reymonda i powiedział mu o ciąży Amber. Później razem z nim Reymond odwiedził Amber i namawiał ją do wyjawienia Rickowi prawdy.
Super!
Tak duża oglądalność. Nie spodziewałam się. Jestem mile zaskoczona.
Pewnie w tej liczbie znajdują się Ci, którzy nie chcą się przyznać do oglądania MNS a wszystko wiedzą, co się dzieje w klanie Forresterów. 
4 mln to bardzo duzo! NIech ktos teraz powie mi,że nikt nie ogląda Mody!!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
To bardzo dobry wynikIpo pisze:Myslałem, ze ogląda ją no ledwo dwa miliony widzów, a tymczasem w ubiegłym tygodniu nwjchętniej oglądany odcinek miał 4 012 800 widzów. Nieźle.
Ja miałam swój wkład w oglądalność LostOleg pisze:WłaśnieA zdaje się, że taki hit jak "Zagubieni" to tylko milin więcej oglądało, tak
A leciał tylko raz w tygodniu.
Masz racjęIpo pisze:To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią.Tak mi się wydaje przynajmniej.
Dokładnie tak samo było ze mną! "Modę" oglądałem w 1994 roku i może trwało to z 2 lata. I ostatnio po 10 latach (!) zacząłem częściej oglądać bo trafiałem na koniec odcinka czekając na "Teleexpress" no i zainteresowała mnie sprawa Ricka i Amber. Teraz zdarza mi się oglądac aż od 16-tej dwa odcinki.AdamST220 pisze:Masz racjęIpo pisze:To jest tak, że im bliżej "Teleexpressu" tym więcej widzów. Ten program informacyjny gromadzi obecnie 6 milionów widzów. Zawsze pewnie ludzie wcześniej włączą telewizor i jeszcze na "Modę" się załapią.Tak mi się wydaje przynajmniej.
Ja tak właśnie zrobiłem jakoś na początku lutego i miałem szczęście,że zobaczyłem prześliczną osóbkę czyli Kim
Gdybym wcześniej nie włączył telewizora na Teleexpress to na pewno nie oglądałbym MnS.Oglądałbym jedynie przypadkowo tak jak to było w ostatnich latach
Pewnie do końca życia nie obejrzałbym tylu odcinków co chociażby w ostatnich 2 tygodniach
A tak przynajmniej mogę nacieszyć oko widokiem pięknej Kimberly
Jak Kim przestanie grać w MnS to pewnie wrócę do wcześniejszego stanu
No chyba,że pojawi się jakaś równie piękna laska