Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

[shadow=black]Trzymała się u góry i miała puścić jak wejdzie, niestety Karen go zagadała i przybył z opóźnieniem ::rad:: [/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Nicolette Sheridan w Polsce!!!!! :D Wczoraj pojawilą się na chwilkę na Gali Polsatu z okazji 15-lecia :zeby: :serce: Mówiła, że jak wylądowala w Polsce, to ludzie się zdziwili widząc ją, bo w niedzielę w Polsce był emitowany ostatni odcinek 3 sezonu, w którym jej bohaterka popełnia samobójstwo.[shadow=black]Ale powiedziała też, że jej bohaterka w 4 sezonie ma się dobrze i ma nadzieję, że za tą wiadomość nie wyrzucą ją z serialu ::krzyw:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak ją zobaczyłem nie mogłem uwierzyć ::ke:: ::rad::
Taka gwiazda w Polsce ::rad:: :serce: Gdybym mieszkał w Warszawie, to chyba zanocowałby na lotnisku, może akurat udały się strzelić fotkę ::jezyk:: ::jezyk::

P.S. Ibisz z tą wielką popularnością Desperatek w Polsce przesadził, mocno przesadził.
Wyniki oglądalności mówią same za siebie, ale nie ma co się dziwić - w końcu w niedziele o północy się śpi, a nie ogląda serial ::plask wczolo:

A czy wiadomo już, kiedy Polsat wyemituje 4. sezon??
Gabra-Sheila

Damians pisze:Jak ją zobaczyłem nie mogłem uwierzyć ::ke:: ::rad::
Taka gwiazda w Polsce ::rad:: :serce: Gdybym mieszkał w Warszawie, to chyba zanocowałby na lotnisku, może akurat udały się strzelić fotkę ::jezyk:: ::jezyk::

P.S. Ibisz z tą wielką popularnością Desperatek w Polsce przesadził, mocno przesadził.
Fakt, pora późna, ale Gotowe są przecież i tak bardzo popularne :) Ja z moją kuzynką też mówiłyśmy, że gdybyśmy mieszkały w Wawie, to polecialybyśmy po autograf i fotkę, a przy okazji zamieniłybyśmy kilka słó z Nicolette... :D ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra-Sheila pisze: Fakt, pora późna, ale Gotowe są przecież i tak bardzo popularne :)
Może są popularne, ale jakoś nie przekłada się to na oglądalność, która ostatnio wynosiła ok. 2 mln - totalna porażka ::kwasny::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Damians pisze:
Primok pisze:kilka wypowiedzi Andrei Evans (Tawny, MnS) :wink: .
Jak zobaczyłem naszą Gęsią Szyję, to aż wyskoczyłem z łóżka :zeby:
Tak, to było po prostu świetne, kied pojawiła się Tawny. ::loll:: Poza tym ten dokument był bardzo przyjemnie zrobiony. Teri wyglądała strasznie zabawnie, gdy była młoda. A poza tym niezła polewka była z naszej kochanej Gaby, kiedy paradowała po wybiegu jeszcze właściwie jako nastolatka. A jak była dzieckiem, to rzeczywiście taka mała brzydula. ::loll:: I te sceny z Y&R ::loll::

A poza tym to Adex słyszałeś, że Flicka (Lynette) zastępowała przez jakiś okres Madonnę, tylko nie pamiętam w czym... ;p
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

LoLex pisze: A poza tym to Adex słyszałeś, że Flicka (Lynette) zastępowała przez jakiś okres Madonnę, tylko nie pamiętam w czym... ;p
Została ona obsadzona w broadwayowskiej adaptacji sztuki Mameta „Speed the Plow”, zastępując Madonnę. :D
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Jest już informacja o kolejnym odcinku 4 sezonu... jak narazie ostatnim... :cry:

Takie tam ;)
Sex with you is incredible.
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Oj to tornado było potrzebne - jak na razie rozwiązało i wyjaśniło chyba kilka spraw ::chytry:: . No i chyba Tomowi i dzieciom nic się nie stało w tej piwnicy :shock: .
Odcinek bardzo dobry, ale przy tylu świetnych poprzednich nawet tornado nie sprawi, że będzie jakiś ciekawszy od innych :wink: .[/shadow]

[ Dodano: 2008-01-08, 15:56 ]
[shadow=black]Wszystko skończyło się w miarę dobrze :P , a najlepiej po tornadzie ułożyło się Susan :mrgreen: . Ciekawe co zrobi Gabi jak dowie się o Carlosie, bo jej nigdy nie można być pewnym. Kolejny świetny odcinek (z super kolacją u Susan) ::jezyk:: .[/shadow]

[ Dodano: 2008-01-08, 15:57 ]
[shadow=black]Wszystko skończyło się w miarę dobrze :P , a najlepiej po tornadzie ułożyło się Susan :mrgreen: . Ciekawe co zrobi Gabi jak dowie się o Carlosie, bo jej nigdy nie można być pewnym. Kolejny świetny odcinek (z super kolacją u Susan) ::jezyk:: .[/shadow]

[ Dodano: 2008-01-08, 15:57 ]
Gabra-Sheila

A ja oglądałam we wtorek Gotowe na kanale słowackim :mrgreen: To nic, że czarno-biale i bez głosu ::jezyk:: Mają teraz drugi sezon :) Biedaczki ::krzyw:: Ale bym już wolała, żeby były z napisami słowackimi, ale trudno :P Ważne, że były i teraz wiem, że Gotowe trwają ok 45 min, a Polsat jak je puszcza, to trwają 60 min z reklamami ::kwasny:: ALe na Słowacji puszczają je w telewizji publicznej na kanale 1 ::rad::
Awatar użytkownika
MatizForrester

4 sezon

Post autor: MatizForrester »

Kiedy będzie 4 sezon ? W polsacie oczywiście ;D
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W Tele tydzień napisali że tak jak "Skazany na śmierć" w wyniku strajku u nas zamiast na wiosnę to na jesień. A ktoś wie kiedy w USA nowy odcinek? Był tylko jeden w tym roku i co dalej?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Chyba na razie nie ma więcej nakręconych, bo już scenariuszy zabrakło :(
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Jupi :!: :!: :!:
Sezon 4 juz w Polsce :: bow :: :: bow ::
Od 14 lutego (znamienna data :mrgreen: ) tylko na FoxLife o 21.00 :)
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

Kto wie jaka tajemnice ukrywa nowa sasiadka i co sie stalo jej corce o zacmionej pamieci?? Prosze o info na priva - nie wytrzymam z ciekawosci :D:D
ODPOWIEDZ