Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
- Adex-fan Brooke
[shadow=black]Trzymała się u góry i miała puścić jak wejdzie, niestety Karen go zagadała i przybył z opóźnieniem
[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
Nicolette Sheridan w Polsce!!!!!
Wczoraj pojawilą się na chwilkę na Gali Polsatu z okazji 15-lecia
Mówiła, że jak wylądowala w Polsce, to ludzie się zdziwili widząc ją, bo w niedzielę w Polsce był emitowany ostatni odcinek 3 sezonu, w którym jej bohaterka popełnia samobójstwo.[shadow=black]Ale powiedziała też, że jej bohaterka w 4 sezonie ma się dobrze i ma nadzieję, że za tą wiadomość nie wyrzucą ją z serialu
[/shadow]
Jak ją zobaczyłem nie mogłem uwierzyć
Taka gwiazda w Polsce
Gdybym mieszkał w Warszawie, to chyba zanocowałby na lotnisku, może akurat udały się strzelić fotkę
P.S. Ibisz z tą wielką popularnością Desperatek w Polsce przesadził, mocno przesadził.
Wyniki oglądalności mówią same za siebie, ale nie ma co się dziwić - w końcu w niedziele o północy się śpi, a nie ogląda serial
A czy wiadomo już, kiedy Polsat wyemituje 4. sezon??
Taka gwiazda w Polsce
P.S. Ibisz z tą wielką popularnością Desperatek w Polsce przesadził, mocno przesadził.
Wyniki oglądalności mówią same za siebie, ale nie ma co się dziwić - w końcu w niedziele o północy się śpi, a nie ogląda serial
A czy wiadomo już, kiedy Polsat wyemituje 4. sezon??
-
Gabra-Sheila
Fakt, pora późna, ale Gotowe są przecież i tak bardzo popularneDamians pisze:Jak ją zobaczyłem nie mogłem uwierzyć![]()
![]()
Taka gwiazda w Polsce![]()
Gdybym mieszkał w Warszawie, to chyba zanocowałby na lotnisku, może akurat udały się strzelić fotkę
![]()
![]()
Tak, to było po prostu świetne, kied pojawiła się Tawny.Damians pisze:Jak zobaczyłem naszą Gęsią Szyję, to aż wyskoczyłem z łóżkaPrimok pisze:kilka wypowiedzi Andrei Evans (Tawny, MnS).
A poza tym to Adex słyszałeś, że Flicka (Lynette) zastępowała przez jakiś okres Madonnę, tylko nie pamiętam w czym... ;p
[shadow=black]Oj to tornado było potrzebne - jak na razie rozwiązało i wyjaśniło chyba kilka spraw
. No i chyba Tomowi i dzieciom nic się nie stało w tej piwnicy
.
Odcinek bardzo dobry, ale przy tylu świetnych poprzednich nawet tornado nie sprawi, że będzie jakiś ciekawszy od innych
.[/shadow]
[ Dodano: 2008-01-08, 15:56 ]
[shadow=black]Wszystko skończyło się w miarę dobrze
, a najlepiej po tornadzie ułożyło się Susan
. Ciekawe co zrobi Gabi jak dowie się o Carlosie, bo jej nigdy nie można być pewnym. Kolejny świetny odcinek (z super kolacją u Susan)
.[/shadow]
[ Dodano: 2008-01-08, 15:57 ]
. Ciekawe co zrobi Gabi jak dowie się o Carlosie, bo jej nigdy nie można być pewnym. Kolejny świetny odcinek (z super kolacją u Susan)
.[/shadow]
.[/shadow]
Odcinek bardzo dobry, ale przy tylu świetnych poprzednich nawet tornado nie sprawi, że będzie jakiś ciekawszy od innych
[ Dodano: 2008-01-08, 15:56 ]
-
Gabra-Sheila
A ja oglądałam we wtorek Gotowe na kanale słowackim
To nic, że czarno-biale i bez głosu
Mają teraz drugi sezon
Biedaczki
Ale bym już wolała, żeby były z napisami słowackimi, ale trudno
Ważne, że były i teraz wiem, że Gotowe trwają ok 45 min, a Polsat jak je puszcza, to trwają 60 min z reklamami
ALe na Słowacji puszczają je w telewizji publicznej na kanale 1 
- MatizForrester
4 sezon
Kiedy będzie 4 sezon ? W polsacie oczywiście ;D
ONLY Moda na sukces
Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Niekończący się serial...
GÓRĄ !
- Adex-fan Brooke
W Tele tydzień napisali że tak jak "Skazany na śmierć" w wyniku strajku u nas zamiast na wiosnę to na jesień. A ktoś wie kiedy w USA nowy odcinek? Był tylko jeden w tym roku i co dalej?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city