Na Wspólnej
- Marek Forrester
[shadow=black]Scenarzyści nie mają ciekawszych wątków , tylko śluby . Mogliby coś ciekawego wymyślić...3 naraz to trochę dużo . Chociaż nie powiem w Samym Życiu tak było w poprzednim sezonie, ale wtedy było to co innego , bo jeden z ucieczką nieudany, drugi w więzieniu i tylko trzeci normalny jak przystało[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Tylko czasami oglądam ten serial. I też nie przepadam za Igorem. Za to Kamila lubię.
Mam takie pytanie do fanów tego serialu, do tych, którzy oglądają go od 1 odcinka.
Strasznie interesuje mnie postać Wiktora Brzozowskiego-brata Michała i Andrzeja, który zginął w 1 albo 2 odcinku. Wie ktoś może kto go grał? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Pisze tylko, że Piotr Fronczewski tylko podkładał Wiktorowi głos (chodzi mi o dubbing).
Ale grał go ktoś inny. Jak ktoś wie kto to niech da jakieś zdjęcie tego aktora i napisze co to za aktor.
Gdzieś czytałem, że Maria i Włodek mają czworo dzieci: Grześka, Monikę, Renatę i kogo jeszcze? To czwarte dziecko było w serialu czy nie? Czy tylko było wspomniane? Jak się nazywa i kto jego/ją grał?
Strasznie mnie te dwie osoby interesują.
Mam takie pytanie do fanów tego serialu, do tych, którzy oglądają go od 1 odcinka.
Strasznie interesuje mnie postać Wiktora Brzozowskiego-brata Michała i Andrzeja, który zginął w 1 albo 2 odcinku. Wie ktoś może kto go grał? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Pisze tylko, że Piotr Fronczewski tylko podkładał Wiktorowi głos (chodzi mi o dubbing).
Ale grał go ktoś inny. Jak ktoś wie kto to niech da jakieś zdjęcie tego aktora i napisze co to za aktor.
Gdzieś czytałem, że Maria i Włodek mają czworo dzieci: Grześka, Monikę, Renatę i kogo jeszcze? To czwarte dziecko było w serialu czy nie? Czy tylko było wspomniane? Jak się nazywa i kto jego/ją grał?
Strasznie mnie te dwie osoby interesują.
- Marek Forrester
A co powiecie na wielki powrt Wiktora! Wpadłem na pomysł wątku który byłby ciekawy i bardzo soap-operowy. Wiktor miał problemy z jakimiś ludzmi i dla dobra wszystkich potanowił "umrzeć". Lekarz poinformował więc rodzine ,że Wiktor nie żyje a on tak naprawde ukrywa się a wkrótce ma wrócić na Wspólną... Byłoby mega ciekawie!
Nobody does it better
- Liason-fanka
- Marek Forrester
Ja już nie oglądam NW... Serial stał się bardzo nudny i stracił ogromne pokłady sił. Teraz to już jest gorsze niż inne seriale... NW jest bardzo nudne a wątki niczym nie zaskakują. Szkoda bo kiedyś to był mój ulubiony serial. Teraz NW wiele straciło i nic nie wskazuje na zmiany... Oglądam tylko przelotnie, częściej czytam streszczenia odcinków.
Nobody does it better
- Liason-fanka