Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Na Wspólnej odcinki 834-837:
[shadow=black]Weronika dowiaduje się prawdy o romansie Adama i Agnieszki.
Piotr prosi Małgosię o rękę.
Helena i Staszek zjawiają się na wspólnej.
Iza i Karol planują ślub.[/shadow]
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

[shadow=black]Scenarzyści nie mają ciekawszych wątków , tylko śluby . Mogliby coś ciekawego wymyślić...3 naraz to trochę dużo . Chociaż nie powiem w Samym Życiu tak było w poprzednim sezonie, ale wtedy było to co innego , bo jeden z ucieczką nieudany, drugi w więzieniu i tylko trzeci normalny jak przystało[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tutaj masz tak...
[shadow=black]1. Adam i Weronika... Weroni dowiedziała się ,że Adam miał romans z Agnieszką i już chciała przerwać ślub...
2. Iza i Karol... Duża różnica wieku.
3. Gosia i Piotr... Młodzi...[/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Alexander pisze:Tutaj masz tak...
[shadow=black]1. Adam i Weronika... Weroni dowiedziała się ,że Adam miał romans z Agnieszką i już chciała przerwać ślub...
2. Iza i Karol... Duża różnica wieku.
3. Gosia i Piotr... Młodzi...[/shadow]
Dlaczego przyciemniłeś ten post? Przecież to już było w serialu. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Bo pisałem to w kontekscie ślubów jakie mają się odbyć... A może ktoś nie chce wiedzieć jakie to śluby ::krzyw::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Alexander pisze:Bo pisałem to w kontekscie ślubów jakie mają się odbyć... A może ktoś nie chce wiedzieć jakie to śluby ::krzyw::
Dobrze,wybroniłeś się. :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tylko czasami oglądam ten serial. I też nie przepadam za Igorem. Za to Kamila lubię.
Mam takie pytanie do fanów tego serialu, do tych, którzy oglądają go od 1 odcinka.
Strasznie interesuje mnie postać Wiktora Brzozowskiego-brata Michała i Andrzeja, który zginął w 1 albo 2 odcinku. Wie ktoś może kto go grał? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Pisze tylko, że Piotr Fronczewski tylko podkładał Wiktorowi głos (chodzi mi o dubbing).
Ale grał go ktoś inny. Jak ktoś wie kto to niech da jakieś zdjęcie tego aktora i napisze co to za aktor.
Gdzieś czytałem, że Maria i Włodek mają czworo dzieci: Grześka, Monikę, Renatę i kogo jeszcze? To czwarte dziecko było w serialu czy nie? Czy tylko było wspomniane? Jak się nazywa i kto jego/ją grał?
Strasznie mnie te dwie osoby interesują.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Co do Wiktora to nie wiem, ale to czwarte dziecko to jakiś Bogdan który wyjechał za granicę i się nie odzywa do rodziny.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A co powiecie na wielki powrt Wiktora! Wpadłem na pomysł wątku który byłby ciekawy i bardzo soap-operowy. Wiktor miał problemy z jakimiś ludzmi i dla dobra wszystkich potanowił "umrzeć". Lekarz poinformował więc rodzine ,że Wiktor nie żyje a on tak naprawde ukrywa się a wkrótce ma wrócić na Wspólną... Byłoby mega ciekawie!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Watek zdecydowanie w stylu soap-operowym, ale obawiam sie ze polscy scenarzysci nie maja az tyle inwencji tworczej :D A mogloby byc tak pieknie :D

Ja juz cale wieki nie ogladalam Na Wspolnej, ale moze od nowego sezonu bede regularniej ogladac...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja już nie oglądam NW... Serial stał się bardzo nudny i stracił ogromne pokłady sił. Teraz to już jest gorsze niż inne seriale... NW jest bardzo nudne a wątki niczym nie zaskakują. Szkoda bo kiedyś to był mój ulubiony serial. Teraz NW wiele straciło i nic nie wskazuje na zmiany... Oglądam tylko przelotnie, częściej czytam streszczenia odcinków.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj było wesele :serce: Nareszcie Weronika będzie szczęsliwa (mam nadzieję) Ewa tak śmiesznie tańczyła ::rad:: Fajnie że Na Wspólnej powróciło :mrgreen:

SPOILER

[shadow=black]Będzie ślub Żanety i Grzegorza. Ale nie wiadomo czy się odbędzie, pani scenarzystaka jeszcze się zastanawia.... [/shadow]
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No wlasnie ja tez czytalam ostatnio, ze ma byc slub Zanety i Grzegorza i jestem ciekawa jak rozwiaza ten caly watek, skoro wiadomo, ze aktor grajacy Grzegorza odchodzi z NW. W wywiadzie mowil, ze do konca 2007 roku ma sie definitywnie rozwiazac jego watek w serialu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ślub będzie chyba pokazany, bo ostatnio w DD TVN widziałam migawki z planu i Żaneta hasała tam w sukni ślubnej.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ktoś ogląda to jeszcze? Ja dawno nie widziałam - oglądam od ok 3 tygodni regularnie i mam ochotę udusić tą małą zołzę Zuzę :evil: Co za ku*****! Czyżby scenarzyście chcą z NW zrobiś B&B? ::cojest::

Czy ktoś ma podobne odczucia? :x
Co złego, to nie ja ;)
ODPOWIEDZ