Programy rozrywkowe
Ja też oglądam You Can Dance
i mimo tego , że nie regularnie (najczęściej nie oglądam solowek) to jednak moja faworytką jest zdecydowanie Diana
Poprostu godzinami mogę patrzec jak tańczy, uważam, ze wszyscy maja swoj charakterystyczny taniec nikt z uczestnikow nie tańczy tak samo, ale jednak to właśnie Diana najbardziej mnie przyciąga do telewizora.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
JOŚ było genialne
Obecnie jest to dla mnie najlepsze show, ba najlepszy program rozrywkowy w TV
Co jest ważne, tutaj występują prawdziwe uczucia, uczestnicy są ze sobą bardzo zżyli, wszystko jest prawdziwe i naturalne, przeciwnie niż w TzG, czy w Tańcu na lodzie. Aż człowiek sam przeżywa każdy występ
Edyta musiała sobie przed programem mocno chlapnąć , ale taką przemiłą i naturalnie przesłodzoną właśnie ją kocham
Lubię wszystkich uczestników, wszystkim kibicuję i obecnie nie mam już faworyta
Podobają mnie się wszyscy, nawet Kazadi czy Przebindowski, o których pierwszy raz usłyszałem w tym programie.
Jestem ciekaw, czy Edzia faktycznie zaśpiewa w duecie z Polkiem ( jego wykonanie było 100 razy lepsze od wykonania Rynkowskiego
).
Miałem nadzieję, że za tydzień już będą śpiewać z prawdziwymi piosenkarzami, a tu za tydzień wszyscy dodatkowo wykonają po piosence Beatlesów ( wolałbym, aby zaśpiewali piosenki z bogatego repertuaru Maryli lub Santorowej, ale cóż
).
Jeszcze słowo o prowadzących, Kasia z Krzysiem się bardzo pozytywnie wyrobili, aż się che ich oglądać ( chociaż te jajko na głowie mogła sobie darować ).
Zagrożony jest Tolak i Przebindowski, szkoda mi obydwóch, ale lepiej żeby został Tolak
Właśnie leci Przebojowa Noc - Noc niemiecka
Jedyna piosenka jaka mnie się kojarzy z tym krajem to hymn niemiecki w wykonaniu Helenki na meczu Niemcy - Czechy
oraz takie coś swojskie, jawohl, jawohl, jawohl ich liebe Alkohol

Obecnie jest to dla mnie najlepsze show, ba najlepszy program rozrywkowy w TV
Co jest ważne, tutaj występują prawdziwe uczucia, uczestnicy są ze sobą bardzo zżyli, wszystko jest prawdziwe i naturalne, przeciwnie niż w TzG, czy w Tańcu na lodzie. Aż człowiek sam przeżywa każdy występ
Edyta musiała sobie przed programem mocno chlapnąć , ale taką przemiłą i naturalnie przesłodzoną właśnie ją kocham
Lubię wszystkich uczestników, wszystkim kibicuję i obecnie nie mam już faworyta
Jestem ciekaw, czy Edzia faktycznie zaśpiewa w duecie z Polkiem ( jego wykonanie było 100 razy lepsze od wykonania Rynkowskiego
Miałem nadzieję, że za tydzień już będą śpiewać z prawdziwymi piosenkarzami, a tu za tydzień wszyscy dodatkowo wykonają po piosence Beatlesów ( wolałbym, aby zaśpiewali piosenki z bogatego repertuaru Maryli lub Santorowej, ale cóż
Jeszcze słowo o prowadzących, Kasia z Krzysiem się bardzo pozytywnie wyrobili, aż się che ich oglądać ( chociaż te jajko na głowie mogła sobie darować ).
Zagrożony jest Tolak i Przebindowski, szkoda mi obydwóch, ale lepiej żeby został Tolak
Właśnie leci Przebojowa Noc - Noc niemiecka
Leon: Adrian (bo o nim mowa) nie jest homoseksualistą, a przynajmniej tak deklaruje i to wynika z jego zachowania, mizia się z dziewczynami :P. A motywy z płaczem i wykrywaczem są sprzed jakichś 6 tygodni.
A propos BB4.1 jak podobają się wam nowi uczestnicy ze średnią wieku 70 lat?
YCD: W ostatnią środę odpadł Błażej mój faworyt... ;/ Wolę programy tego typu niż popisy gwiazd, które popisywać się nie mają czym...
A propos BB4.1 jak podobają się wam nowi uczestnicy ze średnią wieku 70 lat?
YCD: W ostatnią środę odpadł Błażej mój faworyt... ;/ Wolę programy tego typu niż popisy gwiazd, które popisywać się nie mają czym...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
JOŚ wczoraj było świetne
Ta edycja jest 1000 razy lepsza od poprzedniej
Chyba się jeszcze nie zdarzyło,żeby szanowne jury na czele z Edytką i Elą dawało
same szóstki!
Rzeczywiście,poziom jest teraz bardzo wyrównany,wszyscy dobrze śpiewają i aż szkoda
kogoś wyrzucać
Szkoda,że odpadła Zielina-wg mnie śpiewa lepiej od Mikołaja-no,ale trudno.
Bardzo podobał mi się duet Liszowska-Przebidowski oraz Kazadi-Tolak
Szkoda,że Tolak z Przebindowskim są zagrożeni,ale naprawdę ktoś musiał być
Polk rewelacyjnie zaśpiewał piosenkę Rynkowskiego,a Edytka mnie zaskoczyła proponując
mu duet
On to dopiero był zaskoczony-widzieliście jego minę
W ogóle wczoraj Górniakowa była nienaturalnie wesoła-ale przynajmniej było śmiesznie.
Ibisz zawsze fajnie prowadził,a teraz i Kasia nam się wyrobiła
Naprawdę program się super ogląda-tylko jestem ciekawa kto trafi do finału.
Chyba się jeszcze nie zdarzyło,żeby szanowne jury na czele z Edytką i Elą dawało
same szóstki!
Rzeczywiście,poziom jest teraz bardzo wyrównany,wszyscy dobrze śpiewają i aż szkoda
kogoś wyrzucać
Szkoda,że odpadła Zielina-wg mnie śpiewa lepiej od Mikołaja-no,ale trudno.
Bardzo podobał mi się duet Liszowska-Przebidowski oraz Kazadi-Tolak
Szkoda,że Tolak z Przebindowskim są zagrożeni,ale naprawdę ktoś musiał być
Polk rewelacyjnie zaśpiewał piosenkę Rynkowskiego,a Edytka mnie zaskoczyła proponując
mu duet
W ogóle wczoraj Górniakowa była nienaturalnie wesoła-ale przynajmniej było śmiesznie.
Ibisz zawsze fajnie prowadził,a teraz i Kasia nam się wyrobiła
Naprawdę program się super ogląda-tylko jestem ciekawa kto trafi do finału.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Nie podobają mi się .Z początku mnie to intrygowało , coś orginalnego , ale później np nie umieja nominować , nie mogą zapamiętać imion z uczestników , nie znaja zasad , stary Marian chciał nominować starą Zosięplaska pisze: A propos BB4.1 jak podobają się wam nowi uczestnicy ze średnią wieku 70 lat?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Eee tam ten Marian i Zosia są super, szczególnie jedna ich rozmowa "nie wchrzaniaj się".
A jak on ją nominował, to przecież była największa zwałka. Ale nie podoba mi się sposób w jaki ten program jest teraz pokazywany, jest jakby mniej zorganizowany, dużo wpadek, chaotyczność, nic ciekawego nie dzieje się w samym domu, przenudne zadania. Na pierwszy rzut oka najfajniejsza wydaje się być ta Kasia Lenartowicz.
JOŚ ostatnio nie miałem możliwości oglądać. W niedzielę przy okazji oglądania Desperatek dowiedziałem się w reklamie, że jest zagrożona p. Trzepiecińska. Mam nadzieję, że przejdzie dalej. Jest świetna. Najchętniej widziałbym ją w finale z Joasią Liszowską.
JOŚ ostatnio nie miałem możliwości oglądać. W niedzielę przy okazji oglądania Desperatek dowiedziałem się w reklamie, że jest zagrożona p. Trzepiecińska. Mam nadzieję, że przejdzie dalej. Jest świetna. Najchętniej widziałbym ją w finale z Joasią Liszowską.
-
Gabra-Sheila
Jeżeli chcesz oglądać klauna to idź do cyrkuGabra-Sheila pisze: może nie jeżdził świetnie, ale za to śmiesznie
Chciałbym, aby wygrała Olga
A co zamierza zrobić?to piękne co zamierza zrobić dla swojej córki,
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done