Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ja oglądam! :D Bardzo mi się podoba ten program :zeby: Mają ludzie talent :serce: Pod względem tanecznym zdecydowanie wolę YCD niż TzG ;) Oglądam z zapartym tchem, ale faworyta nie mam - uważam, że teraz to już wszyscy mogą wygrać 8)
Co złego, to nie ja ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi się wszyscy uczestnicy podobają. Ktokolwiek odpada to jest niedobrze.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Napiszcie kto jest w tym tygodniu zagrożony w JOŚ. Nieobejżałem końcówki, bo braciszkowi zachciało się oglądać jego ukochany film - "Maskę" na TVN-ie. :evil:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ja też oglądam You Can Dance :zeby: i mimo tego , że nie regularnie (najczęściej nie oglądam solowek) to jednak moja faworytką jest zdecydowanie Diana :serce: Poprostu godzinami mogę patrzec jak tańczy, uważam, ze wszyscy maja swoj charakterystyczny taniec nikt z uczestnikow nie tańczy tak samo, ale jednak to właśnie Diana najbardziej mnie przyciąga do telewizora.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

JOŚ było genialne :serce: :zeby: ::rad::
Obecnie jest to dla mnie najlepsze show, ba najlepszy program rozrywkowy w TV :serce: ::rad::
Co jest ważne, tutaj występują prawdziwe uczucia, uczestnicy są ze sobą bardzo zżyli, wszystko jest prawdziwe i naturalne, przeciwnie niż w TzG, czy w Tańcu na lodzie. Aż człowiek sam przeżywa każdy występ :serce: ::rad::
Edyta musiała sobie przed programem mocno chlapnąć , ale taką przemiłą i naturalnie przesłodzoną właśnie ją kocham :serce:
Lubię wszystkich uczestników, wszystkim kibicuję i obecnie nie mam już faworyta ::plask wczolo: :zeby: Podobają mnie się wszyscy, nawet Kazadi czy Przebindowski, o których pierwszy raz usłyszałem w tym programie.

Jestem ciekaw, czy Edzia faktycznie zaśpiewa w duecie z Polkiem ( jego wykonanie było 100 razy lepsze od wykonania Rynkowskiego ::ok:: ).

Miałem nadzieję, że za tydzień już będą śpiewać z prawdziwymi piosenkarzami, a tu za tydzień wszyscy dodatkowo wykonają po piosence Beatlesów ( wolałbym, aby zaśpiewali piosenki z bogatego repertuaru Maryli lub Santorowej, ale cóż :P ).

Jeszcze słowo o prowadzących, Kasia z Krzysiem się bardzo pozytywnie wyrobili, aż się che ich oglądać ( chociaż te jajko na głowie mogła sobie darować ).

Zagrożony jest Tolak i Przebindowski, szkoda mi obydwóch, ale lepiej żeby został Tolak ::jezyk:: ::rad::

Właśnie leci Przebojowa Noc - Noc niemiecka ::rad:: Jedyna piosenka jaka mnie się kojarzy z tym krajem to hymn niemiecki w wykonaniu Helenki na meczu Niemcy - Czechy :serce: :serce: ::loll:: ::jezyk:: oraz takie coś swojskie, jawohl, jawohl, jawohl ich liebe Alkohol :zeby: ::jezyk:: ::rad:: :zeby:
Marisa

Post autor: Marisa »

A ja nie cierpię JOŚ. Wszystko mnie tam drażni, cała scenografia, forma programu, jurorzy... GTNL też nie mogę znieść, prostota programu mnie odrzuca. Natomiast YCD i TZG oglądam bardzo chętnie i bardzo mi się podoba ::rad:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Leon: Adrian (bo o nim mowa) nie jest homoseksualistą, a przynajmniej tak deklaruje i to wynika z jego zachowania, mizia się z dziewczynami :P. A motywy z płaczem i wykrywaczem są sprzed jakichś 6 tygodni.

A propos BB4.1 jak podobają się wam nowi uczestnicy ze średnią wieku 70 lat?

YCD: W ostatnią środę odpadł Błażej mój faworyt... ;/ Wolę programy tego typu niż popisy gwiazd, które popisywać się nie mają czym...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podobało się wczoraj JOŚ! :serce: Faktycznie, prowadzący są coraz lepsi. Boże - Edzi się wszystko wczoraj podobało - jakieś święto, czy co? ::chytry:: Jeśli już teraz, na półmetku, jest taki wysoki poziom, to ciekawe, co będzie w finale... ::krzyw::
Milagros

Post autor: Milagros »

JOŚ wczoraj było świetne :serce: Ta edycja jest 1000 razy lepsza od poprzedniej :D
Chyba się jeszcze nie zdarzyło,żeby szanowne jury na czele z Edytką i Elą dawało
same szóstki!
Rzeczywiście,poziom jest teraz bardzo wyrównany,wszyscy dobrze śpiewają i aż szkoda
kogoś wyrzucać ::jezyk::
Szkoda,że odpadła Zielina-wg mnie śpiewa lepiej od Mikołaja-no,ale trudno.
Bardzo podobał mi się duet Liszowska-Przebidowski oraz Kazadi-Tolak :P
Szkoda,że Tolak z Przebindowskim są zagrożeni,ale naprawdę ktoś musiał być :wink:
Polk rewelacyjnie zaśpiewał piosenkę Rynkowskiego,a Edytka mnie zaskoczyła proponując
mu duet ::rad:: On to dopiero był zaskoczony-widzieliście jego minę ::loll::
W ogóle wczoraj Górniakowa była nienaturalnie wesoła-ale przynajmniej było śmiesznie.
Ibisz zawsze fajnie prowadził,a teraz i Kasia nam się wyrobiła :lol:
Naprawdę program się super ogląda-tylko jestem ciekawa kto trafi do finału.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

plaska pisze: A propos BB4.1 jak podobają się wam nowi uczestnicy ze średnią wieku 70 lat?
Nie podobają mi się .Z początku mnie to intrygowało , coś orginalnego , ale później np nie umieja nominować , nie mogą zapamiętać imion z uczestników , nie znaja zasad , stary Marian chciał nominować starą Zosię ::loll:: Marian się cały trzesię , mam wrażenie , że się zaraz wykończy .To jest robienie sobie żartów w biały dzień.Zosia jest ciut lepsza od Mariana, .NpJoanna uwodzi teraz Mariana, albo wali do Zośku teksty w stylu , że jest dzikuską.Ale brawa dla starych za odwagę
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Eee tam ten Marian i Zosia są super, szczególnie jedna ich rozmowa "nie wchrzaniaj się". ::loll:: A jak on ją nominował, to przecież była największa zwałka. Ale nie podoba mi się sposób w jaki ten program jest teraz pokazywany, jest jakby mniej zorganizowany, dużo wpadek, chaotyczność, nic ciekawego nie dzieje się w samym domu, przenudne zadania. Na pierwszy rzut oka najfajniejsza wydaje się być ta Kasia Lenartowicz.

JOŚ ostatnio nie miałem możliwości oglądać. W niedzielę przy okazji oglądania Desperatek dowiedziałem się w reklamie, że jest zagrożona p. Trzepiecińska. Mam nadzieję, że przejdzie dalej. Jest świetna. Najchętniej widziałbym ją w finale z Joasią Liszowską.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Szkoda, że Przemek zrezygnował, może nie jeżdził świetnie, ale za to śmiesznie, to piękne co zamierza zrobić dla swojej córki, przez to ocalił Ankę Popek, będzie brakowac Cię w tym programie Przemek :!: :-( Najlpeszy występ Przemka to dla mnie She's Like The Wind :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Gabra-Sheila pisze: może nie jeżdził świetnie, ale za to śmiesznie
Jeżeli chcesz oglądać klauna to idź do cyrku :wink: Bardzo dobrze, że ten wielki, niewymiarowy, arogancki i chamski facet odszedł.
Chciałbym, aby wygrała Olga :serce: Ale jak wygra Mroczek też będę zadowolony. Glinka też tańczy ładnie, ale jakoś nie mogę sie do niej przekonać.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

to piękne co zamierza zrobić dla swojej córki,
A co zamierza zrobić?
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Damians

To samo co zrobiła serialowa Amber.
Za trzy tygodnie Saleta odda nerkę, dlatego musi być zdrowy, nie może się narażać na choroby, kontuzje...
ODPOWIEDZ