Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Oglądałem trochę nowe show Dwójki. Szczerze mówiąc, nie jest to aż takie złe. Muzyka w oryginale, scenografia mi się podoba, prowadzący również. Najgorsze wrażenie na mnie zrobiła Doda, jako jurorka. Ona ma chyba za zadanie robić show, a nie oceniać merytorycznie. Lepiej więc, by jej w programie nie było. ::plask wczolo:
Stopień trudności w tym programie jest nieco wyższy niż w "Tańcu z gwiazdami". Tu trzeba wykazać się dobrą umiejętnościa utrzymania sie na lodzie.
Raczej nie będę tego oglądać, ale od czasu do czasu zajrzę z ciekawości, co się tam dzieje. :wink:
Milagros

Post autor: Milagros »

Ja też z ciekawości zerknęłam na to nowe widowisko Dwójki.
Szczerze mówiąc,to spodziewałam się czegoś innego.
Niezbyt podobały mi się zasady tego show.Przez cały program zatańczyły tylko 4 pary,a reszta widowiska upłynęła na samej gadaninie ::kwasny::
Myślałam,że dziś zaprezentują się wszystkie pary,dlatego tak mnie to zaskoczyło.
Z tańczących najbardziej podobała mi się Beata Sadowska(naprawdę pięknie tańczyła
bardzo skomplikowane figury akrobatyczne :serce: )dlatego zdenerwowałam się,że
odpadła ::ke::
Zelt jako tako sobie radził,ale aż tak jak jurorów to mnie nie zachwycił jego występ.
Ogólnie -to jest to program dobry na piątkowy wieczór,jak nic ciekawszego nie ma w telewizji.
Może będę zerkać na dalsze odcinki,ale nie regularnie,bo program mnie niestety nie
zachwycił :wink:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Program znakomity. :D Bardzo mi się podobał
Po piersze najlepszy duet prowadzących :: bow :: Do Maćka Kurzajewskiego podchodziłem dość sceptycznie , ale przesadzałem bo prowadził naprawdę dobrze.A Tatiana Okupnik to już wogóle miód na moje usta :serce: Druga najlepsza jak dla mnie polska piosenkarka , do tego utelentowana, zabawna, przebojowa.Super , że będe oglądał ją co tydzień.
Jury zbyt lightowe , brakuje tam takiej Iwonki,A wszysy oprócz Dody są takimi Wodeckim i Tyszkiewicz, więc 10-tki będą rozdawali w późniejszym etapie na prawo i lewo a to błąd.
Doda szasta ocenamy jak chce :lol: Ale taka jest cała Doda , 3 razy mnie rozbroiła , że nie mogłem wytrzymać ze śmiechu ::loll::
Studio mają też najlepsze: bardzo obszerne ,wchodzi w niego wiele widzów. A w BB4.1 to nawet 50 nie wchodzi , w JOŚ tłumów też nie ma.I co najważniejsze było bardzo dużo gwiazd na widowni Aga Włodarczyk, Patrycja Markowska czy Rafał Mroczek

Co do samych uczestników .Jak narazie to był prolog to nie ma co oceniać.Nie było mojego faworyta w tej czwórce.Zelt mnie nie zachwycił i zdziwiłem się, że przeszedł właśnie on, myślałem , że przejdzie Sadowska , ale w sumie nawet lepiej , że przeszedł Zelt.

Moja trójka niezmiennie Ewa Sonnet(na stronie ofcjalnej programu jest błąd w jej nazwisku ::plask wczolo: ) Olga Borys oraz Marysia Sadowska.

Ale i tak będe oglądał program do końca nawet jak odpadną moje faworytki (a pewnie odpadną na początku)dla Dody i Tatiany Okupnik.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja też oglądałam i oto moje wrażenia: :mrgreen:
Fajni prowadzący! ::ok:: Najlepsi ze wszystkim obecnych show w TV.W JOŚ denerwuje mnie przesłodzona Cichopek ::kwasny:: a TZG Gąsowski ::kwasny::
Jury :roll: Takie sobie!Najbardziej denerwuje mnie Doda ::ysz:: Źle się jej po prostu słucha ::kwasny:: Brakuje mi tu kogoś takiego jak czarna mamba czy E.Zapendowska.No chyba,że ta pani Maria jeszcze się ''wyrobi''
Najbardziej podobał mi się Zelt ::ok:: Fajnie,że przeszedł :D Ogólnie dziś program był za długi i więcej gadania niż show i to błąd bo to w końcu pierwszy odcinek i powinien być on mocny.Mam nadzieje,że ludzie jednak bedą go oglądać w końcu za tydzień będziemy mogli podziwiać już wszystkich ::chytry:: :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Całe wakacje w wielkim napięciu czkałem na ten program, a kilka minut po 20.00 ( widziałem jeszcze początek z Tatianą ) zabrakło prądu ::plask wczolo: ::ysz:: Pojawił się dopiero przed 22.00, czyli pod sam koniec ::kwasny:: Zobaczyłem tylko kto odpada, śmieszną wymianę zdań między Dodą a Maćkiem ( przeproś mnie! ::loll:: ), czyli w sumie nic ::kwasny::
Już byłem gotowy iść z mamą do babci, ale zadzwoniliśmy i u niej te nie było ::kwasny::

I teraz muszę czekać na powtórkę, na jutro. A takie retransmisje ogląda się głupio ::kwasny::
Z tego co piszecie, w tym odcinku nic szczególnego się nie wydarzyło, więc za dużo nie straciłem, oprócz nerwów... :evil:
Ostatnio zmieniony 2007-09-29, 00:01 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jak dla mnie program bardzo przyjemny, z chęcią oglądałem, myśle ,że w kolejnym odcinku będzie znacznie lepiej bo zatańczą wszystkie pary. Mam pytanie czy Tatiana i Olga Borys się lubią czy nienawidzą? Dziwne są te ich spory ::jezyk::
Co do Dody to jej pierwsza wypowiedź zaostrzyła wszystko co można było zaostrzyć w tym programie!
"Na konferencji prasowej Ewelina pokazała się w krótkiej spódnicy, było widać pupę a następnie kiedy zobaczyła swoje zdjęcie bała się ,że będzie porównywana ze mną. Nigdy nie będziesz taka jak ja!" - to wypowiedź Dody (oczywiscie nie słowo w słowo). Pojechała nieźle... ::loll::
Oceniam 8/10 - A mnie muzyka się podoba, brak czołówki tylko no ale to mały psikus ::krzyw::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kolejny żałosny program i żałosna Doda, zabawne co powiedziała, ale mogła sobie darować.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Niezbyt mi się podobało - wolę JOŚ i TZG. ::kwasny:: Doda była w porządku, ale program był po prostu nudny - wyłączyłam jeszcze przed połową... Będę oglądać tylko jak nie będę miała nic lepszego do roboty.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Czołówka może być od II odcinka , przecież narazie to był prolog i nikt nie tańczył
A to mniej więcej 3 cytaty Dody , które mnie rozbrawiły do łez
Na początku programu"Będe robić to co umiem najlepiej czyli krytykować wogóle nie znając się na sprawie"
W komentarzu przy Ewelinie Serafin, jak publiczność zaczęła krzyczeć uuu..."Ja wiem , że tu jest pół rodziny zaproszone"
Przy Beacie Sadowskiej Doda wymieniła zalety " Wszystko to co jest moje jest również w tobie" czy jakoś tak , musze chyba sobie ząłożyć notes i spisywać ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dlaczego tak wam podoba się zachowanie Dody? Może i pod publiczkę, ale nie niesie ze sobą nic godnego pochwały czy wzorowania się, jest narcystyczne, chamskie, płytkie, ok ona tak musi dla wizerunku, ale jak dla mnie często przesadza, zwłaszcza że sama wcale nie jest taka cudowna na jaką się kreuje. Wiadomo że siedzi tam aby gadać byle co a ludzie będą się cieszyć, to rozrywka nie wymagająca zbytnio myślenia te tańce, można tylko siedzieć i cieszyć się jak jakieś gwiazdeczki bawią się a przy okazji zgarniają kase(niektóre widziałem pierwszy raz jak choćby blondynka z MjakM), szkoda czasu na ten program (oczywiście całego nie dałem rady oglądać).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Gwiazdy na lodzie to już największy żal.pl :roll: Przez cały program tylko gadanie o niczym i nic więcej. 8) W ogóle uważam, że to baardzo dziwny pomysł. No bo ile można zrobić układów - normalnie dwa góra trzy, a tu będą na siłę wciskać to samo. W dodatku jakiś kolosalny czas trwania, bo w między czasie zdążyłem się sporo kimnąć. :roll:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Podobała mi się Doda, może rozkręci ten nudny program.
Przez pierwszą godzinę ciągle paplali o głupotach.
Ogólnie mówiąc- tandeta :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No, ale jak może rozkręcić? Jedynie paplaniem swoich dodatkowych głupot? I warto tracić czas na to? Ona dostała kase i ma ubaw i wszystko i wszystkich gdzieś.
Kitty

Post autor: Kitty »

Adex-fan Brooke pisze:Dlaczego tak wam podoba się zachowanie Dody? Może i pod publiczkę, ale nie niesie ze sobą nic godnego pochwały czy wzorowania się, jest narcystyczne, chamskie, płytkie, ok ona tak musi dla wizerunku, ale jak dla mnie często przesadza, zwłaszcza że sama wcale nie jest taka cudowna na jaką się kreuje. (...)
Zgadzam się w zupełności. ::ok:: Jej komentarze w wczorajszym odcinku "Gwiazdy tańczą na lodzie" w ogóle nie były zabawne. :nie: Inni jurorzy starali się coś mądrego powiedzieć, a u niej jak zwykle pustosłowie "okraszone" głupimi uśmieszkami. I ten wachlarz z piór. ::plask wczolo: I te minki. ::plask wczolo:
Ogólnie program mi się podobał, Tatiana fajnie prowadzi. Z uczestników moją faworytką była Beata Sadowska. Szkoda, że nie przeszła dalej. :(
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

GTNL - szkoda pieniędzy.

Miło popatrzeć na same tańce, na uczestników.
Zbyt dużo bezsensownej paplaniny i niepotrzebne przedstawianie wszystkich, skoro wystąpią później??? DOstali za dużo czasu i usiłują go zapełnić?? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Doda - rozpacz i masakra. Tak, jak ktoś wyżej napisał - dno..... Te głupie żarciki, scena z kostką lodu, którą sobie silikony ochladzała i rzuciła Zeltowi... porażka :nie: :nie: :nie: :ziewam: :ziewam: I bierze podobno 18.000 za każdy odcinek. A z czyich pieniędzy???? Z abonamentów zapewne ::loll::

::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ