Program znakomity.

Bardzo mi się podobał
Po piersze najlepszy duet prowadzących

Do Maćka Kurzajewskiego podchodziłem dość sceptycznie , ale przesadzałem bo prowadził naprawdę dobrze.A Tatiana Okupnik to już wogóle miód na moje usta

Druga najlepsza jak dla mnie polska piosenkarka , do tego utelentowana, zabawna, przebojowa.Super , że będe oglądał ją co tydzień.
Jury zbyt lightowe , brakuje tam takiej Iwonki,A wszysy oprócz Dody są takimi Wodeckim i Tyszkiewicz, więc 10-tki będą rozdawali w późniejszym etapie na prawo i lewo a to błąd.
Doda szasta ocenamy jak chce

Ale taka jest cała Doda , 3 razy mnie rozbroiła , że nie mogłem wytrzymać ze śmiechu
Studio mają też najlepsze: bardzo obszerne ,wchodzi w niego wiele widzów. A w BB4.1 to nawet 50 nie wchodzi , w JOŚ tłumów też nie ma.I co najważniejsze było bardzo dużo gwiazd na widowni Aga Włodarczyk, Patrycja Markowska czy Rafał Mroczek
Co do samych uczestników .Jak narazie to był prolog to nie ma co oceniać.Nie było mojego faworyta w tej czwórce.Zelt mnie nie zachwycił i zdziwiłem się, że przeszedł właśnie on, myślałem , że przejdzie Sadowska , ale w sumie nawet lepiej , że przeszedł Zelt.
Moja trójka niezmiennie Ewa Sonnet(na stronie ofcjalnej programu jest błąd w jej nazwisku

) Olga Borys oraz Marysia Sadowska.
Ale i tak będe oglądał program do końca nawet jak odpadną moje faworytki (a pewnie odpadną na początku)dla Dody i Tatiany Okupnik.