Post autor: junk »

Wszyscy się znają więc Brooke czujeę się jak na wsi ;)
Żeby jej tylko nie wywieżli na wozie pełnym gnoju jak biedną Jagne ::kwasny::
Sex with you is incredible.

Post autor: Adex-fan Brooke »

junk pisze:Wszyscy się znają więc Brooke czujeę się jak na wsi ;)
Żeby jej tylko nie wywieżli na wozie pełnym gnoju jak biedną Jagne ::kwasny::
Bez obaw to Brooke :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Damians »

Po takiej wojnie jaką Brooke stoczyła ze Stephanie o Thorne'a mieliśmy chwilę spokoju. A teraz, kiedy Stefa dowie się o tym, że Brooke rzuciła Thorne'a ( a jak wiemy nastąpi to niebawem, ponieważ informacje rozchodzą się tu z prędkością światła :P ) to ponownie będziemy mieli wojnę, tylko tym razem Stefa zrobi wszystko, żeby Brooke już nigdy nie weszła do rodzinki...

Przecież i tak na zawsze Brooke jest związana z tą rodziną, więc Stephanie może się gorączkować ile chce a Brooke i tak wyjdzie na swoje prędzej lub później :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Robi »

Thorne rzucił Brooke :wink:

Stephani z tym tekstami ,że w końcu uwolniła się od Logan jest śmieszna . Brooke ma dzieci z Erickiem , jest główną akcjonariuszką FC ,więc chcąc czy nie Brooke zawsze pozostanie w tej rodzinie.

Robi przy okazji powiem że zgadzam się chyba z każdym Twoim postem odnośnie Brooke :) Bardzo się ciesze że jesteś na tym forum :)

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Robi przy okazji powiem że zgadzam się chyba z każdym Twoim postem odnośnie Brooke :) Bardzo się ciesze że jesteś na tym forum :)
Nie wiem co powiedzieć ( napisać ) brak mi słów :oops: :oops: ::jezyk:: :oops: :wink: :oops: Ja też się cieszę ,że jestem na tym forum i poznałem takich ludzi m.in jak ( ty ) Adex . :wink: :D

Post autor: Lizzy »

No cóż, wątpię żeby po rozstaniu Thorne'a z Brooke,Stephanie rzuciła się ze złością na Logan, myślę że jej podziękuje za to że zostawiła jej syna :D. Robi masz rację Brooke i tak jest głównym udziałowcem w FC więc Stefa będzie musiała na nią i tak patrzec do końca swoich dni :P .

Post autor: anka_ »

Lizzy pisze:No cóż, wątpię żeby po rozstaniu Thorne'a z Brooke,Stephanie rzuciła się ze złością na Logan, myślę że jej podziękuje za to że zostawiła jej syna :D
No nie wiem, nie wiem. Jak znam Stefę będzie miała wizję, że Brooke rzuci się na Ridga :twisted: Skoro otwarcie powiedziała, że go kocha....

A no i zapomniałabym - ja oczywiście kibicuję Stefci :twisted:
Co złego, to nie ja ;)

Bezczelna Stefa! Brooke mówi, aby wyszła z jej gabinetu a ona dalej gada... Logan dobrze zrobiła wychodząc i zostawiając tę starą zrzędę samą ::jezyk:: Chociaż ja na jej miejscu, chyba wyrzuciłbym Stefę własnymi rękoma... ::jezyk::
Stefa jest pewna, że Brooke jej już nie zagraża, ale sądząc po tym co Brooke powiedziała, teraz się dopiero zacznie... ::krzyw:: W końcu, tu może zdarzyć się wszystko ::rad::

Post autor: Beja »

Chyba już się zaczęło - jakby Stephanie dowiedziała się, że Brooke paradowała przed jej ukochanym synkiem w samej bieliźnie, to by się nieźle wściekła! ::chytry::

Post autor: paulincia »

Beja pisze:Chyba już się zaczęło - jakby Stephanie dowiedziała się, że Brooke paradowała przed jej ukochanym synkiem w samej bieliźnie, to by się nieźle wściekła! ::chytry::
No w sumie to została prawie bez bielizny ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen: :mrgreen:

Brooke w kłótni ze Stefą pokazała klasę! Nie dała się ponieść emocją i ze spokojem wysłuchała obelg starej jędzy ::krzyw::
Najlepszy był końcowy tekst w drzwiach i ironiczny śmiech ::rad:: :serce: ::jezyk::

Post autor: Kari :-) »

Uch ten śmiech... Przez chwilę myślałam ze zwariowała czy coś. Trzymam kciuki za Stefcię, co ta Brooke sobie myśli :zmiesz::

Post autor: Mareczek »

Kari :-) pisze:Uch ten śmiech... Przez chwilę myślałam ze zwariowała czy coś. Trzymam kciuki za Stefcię, co ta Brooke sobie myśli :zmiesz::
Chyba co ta Stefa sobie myśli ::kwasny:: Ten śmiech Brooke był boski :serce: Mam nadzieję że Stephannie polegnie ::ok::
ODPOWIEDZ