Żeby jej tylko nie wywieżli na wozie pełnym gnoju jak biedną Jagne
Bez obaw to Brookejunk pisze:Wszyscy się znają więc Brooke czujeę się jak na wsi
Żeby jej tylko nie wywieżli na wozie pełnym gnoju jak biedną Jagne
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po takiej wojnie jaką Brooke stoczyła ze Stephanie o Thorne'a mieliśmy chwilę spokoju. A teraz, kiedy Stefa dowie się o tym, że Brooke rzuciła Thorne'a ( a jak wiemy nastąpi to niebawem, ponieważ informacje rozchodzą się tu z prędkością światła
) to ponownie będziemy mieli wojnę, tylko tym razem Stefa zrobi wszystko, żeby Brooke już nigdy nie weszła do rodzinki...
Przecież i tak na zawsze Brooke jest związana z tą rodziną, więc Stephanie może się gorączkować ile chce a Brooke i tak wyjdzie na swoje prędzej lub później 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Thorne rzucił Brooke
Stephani z tym tekstami ,że w końcu uwolniła się od Logan jest śmieszna . Brooke ma dzieci z Erickiem , jest główną akcjonariuszką FC ,więc chcąc czy nie Brooke zawsze pozostanie w tej rodzinie.
Stephani z tym tekstami ,że w końcu uwolniła się od Logan jest śmieszna . Brooke ma dzieci z Erickiem , jest główną akcjonariuszką FC ,więc chcąc czy nie Brooke zawsze pozostanie w tej rodzinie.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Robi przy okazji powiem że zgadzam się chyba z każdym Twoim postem odnośnie Brooke
Bardzo się ciesze że jesteś na tym forum 
Nie wiem co powiedzieć ( napisać ) brak mi słówAdex-fan Brooke pisze:Robi przy okazji powiem że zgadzam się chyba z każdym Twoim postem odnośnie BrookeBardzo się ciesze że jesteś na tym forum
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No nie wiem, nie wiem. Jak znam Stefę będzie miała wizję, że Brooke rzuci się na RidgaLizzy pisze:No cóż, wątpię żeby po rozstaniu Thorne'a z Brooke,Stephanie rzuciła się ze złością na Logan, myślę że jej podziękuje za to że zostawiła jej syna
A no i zapomniałabym - ja oczywiście kibicuję Stefci
Co złego, to nie ja 
Bezczelna Stefa! Brooke mówi, aby wyszła z jej gabinetu a ona dalej gada... Logan dobrze zrobiła wychodząc i zostawiając tę starą zrzędę samą
Chociaż ja na jej miejscu, chyba wyrzuciłbym Stefę własnymi rękoma...
Stefa jest pewna, że Brooke jej już nie zagraża, ale sądząc po tym co Brooke powiedziała, teraz się dopiero zacznie...
W końcu, tu może zdarzyć się wszystko 
Stefa jest pewna, że Brooke jej już nie zagraża, ale sądząc po tym co Brooke powiedziała, teraz się dopiero zacznie...