Niezłe kuku zrobiła też Taylor. Ridge szczęśliwy, że będzie tatusiem a tu zonk, żonka chce wrócić do pracy. Trochę się rozczarował. Ogólnie te odcinki dzisiejsze średnio mi się spodobały, może dlatego, że zabrakło Sally, Sofi, wątku z Tonym i Kristen.
Bieżące odcinki cz. 1
No i akcja pod kryptonimem "dyktafon" nie do końca się udała. To było raczej pewne, że tak łatwo nie pójdzie... teraz pytanie, kto wygra walkę o torebkę i jej zawartość
Deacon już wcześniej nieźle zmiażdżył Bridget przy kolacji. Dziewcze się opracowało przy niej chyba jak nigdy dotąd, liczyła na jakiś romantyczny nastrój.. a małżonek się ułożył wygodnie na kanapie, włączył mecz i liczył na pizze z piwem
Jak pokazywali jej minę gdy to przeżywa to miałem wrażenie, że chyba całe kazania które głosili jej rodzice zaczęły jej plątać głowę.
Niezłe kuku zrobiła też Taylor. Ridge szczęśliwy, że będzie tatusiem a tu zonk, żonka chce wrócić do pracy. Trochę się rozczarował. Ogólnie te odcinki dzisiejsze średnio mi się spodobały, może dlatego, że zabrakło Sally, Sofi, wątku z Tonym i Kristen.
Ostatnio zmieniony 2007-06-12, 17:03 przez bzl, łącznie zmieniany 1 raz.
Zachowanie Deacona w stosunku do Bridget było okropne, niesmaczne i po prostu śmieszne!
Ale jak ślicznie Deacon wyznał wszystko do dyktafonu - nawet głupi by zrozumiał
Stephanie była dla mnie zupełnie nieprzekonywująca - jak ona w ogóle prowadziła tę rozmowę!
PS. Gdyby Taylor była w ciąży, to mielibyśmy już wielodzietną rodzinkę
PS. Gdyby Taylor była w ciąży, to mielibyśmy już wielodzietną rodzinkę
- ***AmBeR94***
Hehe dobredominik pisze:Ridge'owi zawsze jest mało dzieci. Może minął się z powołaniem?
[ Dodano: 2007-06-12, 17:11 ]
Ja wiem,kto wygra tę walkę,ale nie moge napisać bo to temat "NieSpoilerowy"...ale to nic,pewnie każdy sie domyśla,kto zwycięży...
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
- Liason-fanka
Plan Brooke nie mógł się udać. To była do przewidzenia. No ale cóż, w końcu to... Moda na Sukces!
Jak Bridget nie miała co zrobić z tym kornwalijskim kurczakiem mogła mi go dać. Zawsze mi ślinka cieknie na widok pieczeni.
Och, dlaczego nie było Kristen i Tony'ego i tej histeryczki Sophii!?
Ridge dziś wyskoczył z tym dzieckiem.
Po co Katherine straszysz, miałaby więcej do roboty! 
Jak Bridget nie miała co zrobić z tym kornwalijskim kurczakiem mogła mi go dać. Zawsze mi ślinka cieknie na widok pieczeni.
Och, dlaczego nie było Kristen i Tony'ego i tej histeryczki Sophii!?
Ridge dziś wyskoczył z tym dzieckiem.
- ***AmBeR94***
Sama się dziwię, że to piszę, ale jestem zaskoczona dorzałością Bridget. Uważałam ją za dzieciaka, rozkapryszoną nastolatkę. Pozytywnie mnie dziweczyna wyprowadza z błędu. Ale drażnie mnie już ta historia z Amber i Deaconem. Niech się to tak nie dłuży, bo jajko można znieść
.
Ale super, że ktoś wpadł na pomysł, że można Deacona nagrać. Może Brooke Forum podczytuje i ściągnęła od nas pomysł?

Ale super, że ktoś wpadł na pomysł, że można Deacona nagrać. Może Brooke Forum podczytuje i ściągnęła od nas pomysł?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Z tym meczem było dobre. Śmiać się chciało, miał być książę z bajki, wyszedł kibic z piwem.
I tu właśnie Bridget może się sama przekonać jakim człowiekiem jest Decon, że do niej nie pasuje. Nie trzeba kazań, zakazów, tylko trzeba było jej pozwolić na ten związek, odkochała by się po kilku miesiącach i nie byłoby ślubu, mieszkania razem i tych całych kłopotów. Ale nadopiekuńcza matka musiała namieszać, a tatuś i braciszkowie jeszcze poprawili. 
-
Dawidek
- Administrator
Deacon zachował sie jak ...typowy mąż, siada przed piwem i nie doceni starań żony.
Stephanie trochę sztucznie prowadziła rozmowę, to mogło u Deacon'a wzbudzić podejrzenia. Facet jednak jest jednak strasznie nietaktowny, tak interesować się zawartością damską torebką.....Co za nietakt.
Ridge tak się napalił na kolejne dziecko, że szok. Myśli sobie, że jego żona to fabryka dzieci
Normalnie szok. Skoro ridge tak chce dzieci, to niech zapisze się do Mormonów. 
Stephanie trochę sztucznie prowadziła rozmowę, to mogło u Deacon'a wzbudzić podejrzenia. Facet jednak jest jednak strasznie nietaktowny, tak interesować się zawartością damską torebką.....Co za nietakt.
Ridge tak się napalił na kolejne dziecko, że szok. Myśli sobie, że jego żona to fabryka dzieci