Magda M.

Post autor: Bridget »

ciekawi mnie czy ktos oglada? leci 2 seria, ja bardzo lubie, ogladam od 2-3 odcinka i mnie wciagnelo, Magda M. to cos zupelnie innego niz seriale typu Klan, M jak milosc ale co charaterystyczne dla pl akcja sie troche ciagnie, bardzo przyziemne tematy czasem sa ale jest troche z nowoczesnego spojrzenia na swiat np. najlepszym przyjacielem Magdy jest Sebastian - gej...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post autor: Marek Forrester »

ja też jestem fanem Magdy :) Uwielbiam ten serial działa na mnie taką pozytywną energią i miłością i poruszony jest temat homoseksualizmu co nie często zdarza się w polsce :)
Nobody does it better

Post autor: Brooke »

Muszę przyznać, że dopiero obejrzałam dwa odcinki Magdy M jednak wciągnął mnie. ::ok:: Chyba dlatego bo bardzo lubię Joannę Brodzik. ::rad::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Post autor: Monia »

Lubię ten serial, chociaż muszę przyznać że nie zawsze go oglądam bo zdarza mi się o nim zapomnieć. Ale serial bardzo sympatyczny.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Dzisiaj nie było powtórki. :evil: :(
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Oglądam i lubię ten serial.
Kto jeszcze ogląda? ::jezyk::

Ja jestem fanem serialu!!!!!!!!!! Mam plytke z muzyka z z serialu i DVD z I sezonem. :)
Nobody does it better

Jutro już kolejny odcinek. Nie mogę się doczekać. Denerwuje mnie facet Magdy i jego była żoneczka Dorota :evil: . Aż współczuje Magdzie, bo ona zawsze będzie tą drugą. :(

Dorota to chyba nigdy nie zniknie z ich życia! Chyba ,że umrze......
Czekam na wątek Sebastiana aż się rozwinie. Myśle ,że realizatorzy powinii pokazać ,że homoseksualiści tez potrafią kochać i narazie nie posuwać się dalej ale jedynie do pocałunków. A Szulc chyba juz sie więcej nie pojawi!!??
Nobody does it better

Post autor: Adex-fan Brooke »

A były pocałunki męskie?
I czy uważacie Magdę M. za jakiś nowoczesny wzór?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Nic nie było, jedyna scena męsko męska w Magdzie M. to w 2 sezonie kiedy Sebastian i Grzegorz razem oglądali zdjęcia. Właśnie wtedy Grzegorz przejechał palcem po barku Sebastiana, a ten poszedł po wino :P
Magda M. jako wzór nowoczesnej kobiety?
Myśle ,że tak jak z Kasią z serialu "Kasia i Tomek" dużo polek będzie chciało upodobnić się do Magdy. Jest to osoba o dobrym i wielkim sercu, szlachetna, skromna, szalona kiedy trzeba, mądra i piękna. Nowoczesna to Magda nie jest, ale myśle ,że te jej bluzeczki w groszki są bardzo charakterystyczne i kiedy nie dawno byłem z przyjaciółką na zakupach byliśmy w pewnym sklepie gdzie była czarna bluzeczka w białe groszki, i kumpela mówiła ,że to pewnie z kolekcji Magdy M. :D A czy na Magdzie można się wzorować myśle ,że tak.
Nobody does it better

bb-alexander pisze:Nowoczesna to Magda nie jest, ale myśle ,że te jej bluzeczki w groszki są bardzo charakterystyczne i kiedy nie dawno byłem z przyjaciółką na zakupach byliśmy w pewnym sklepie gdzie była czarna bluzeczka w białe groszki, i kumpela mówiła ,że to pewnie z kolekcji Magdy M. :D A czy na Magdzie można się wzorować myśle ,że tak.

ja mysle ze jest tylko w mniej glosny sposob jak agata... od bluzek i ciuchow w groszki troche odeszli w 2 serii

Takie było załozenie aby Magda z szarej zwykłej dziewczyny pod wpływem miłości do Piotra zmieniła sie w otwarta pewną siebie kobietę.
Nobody does it better

bb-alexander pisze:Takie było załozenie aby Magda z szarej zwykłej dziewczyny pod wpływem miłości do Piotra zmieniła sie w otwarta pewną siebie kobietę.

wlasnie i fajnie sie ogladalo ta przemiane... chociaz teraz pojawiaja sie klopoty (czytaj Dorota)...

A będzie jeszcze gorzej.... czytalem streszczenie 28 odcinka!!

[shadow=red]SPOILER!!!!!!
Dorota prawdopodobnie jest w ciąży
Magda całuje Bartka[/shadow]
Nobody does it better
ODPOWIEDZ