To mamy podobny gust, bo jeśli chodzi sprawy nie związane z piosenkami, to tylko to mi utkwiłomailo pisze:Co do konkursu Eurowizji to mogę powiedziec tylko, ze reprezentantka Azerbejdżanu mi się bardzo podobała
Eurowizja
Ta przewaga była wielka. Kiedy ostatni raz wygrał ktoś z taką przewagą? Norwegia dla mnie była najlepsza , ale i tak ta piosenka jakoś mnie nie zachwyciła.Atwt pisze:Wiedziałem że wygra... ale 387 punkówto 95 punktów wiecej niż rekord Lordi z 2006... wygrał zasłużenie ale ze zbyt dużą przewagą (169!
)
Z taką... NIKT... to jest rekort, poprawiony o 99 punktówTim pisze:Ta przewaga była wielka. Kiedy ostatni raz wygrał ktoś z taką przewagą? Norwegia dla mnie była najlepsza , ale i tak ta piosenka jakoś mnie nie zachwyciła.Atwt pisze:Wiedziałem że wygra... ale 387 punkówto 95 punktów wiecej niż rekord Lordi z 2006... wygrał zasłużenie ale ze zbyt dużą przewagą (169!
)
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
-
Gabra-Sheila
Fajnie, że Norwegia wygrała
Miałam głosować na nią, ale uśmiechnęłam się do telefonu i wybrałam Grecję =] Oddałam też głos na Azerbejdżan
Prowadzenie nie było takie rewelacyjne jak to pan Orzech mówił
, choć złe też nie było ^^ A Brzózka też się nie popisał
Ech, za rok będzie lepiej
Tak bym chciała wybrać się do Oslo
Do Bjoerna
Pomysł z tym basenem by extra
Miło ta przerwa upłynęła ;DDD W półfinale mieliśmy rewelacyjne tańce- to było cudne
Ogólnie Rosja bardzo fajnie zorganizowała tą Eurowizję
Prowadzenie ogólnie good, choć nie widziałam pierwszego półfinału *.* Dziennikarze byli spoko i te ich żarty 
Prowadzenie nie było takie rewelacyjne jak to pan Orzech mówił
Pomysł z tym basenem by extra
- Marek Forrester
Słyszeliście co Kuba Wojewódzki podobno napisał w tygodniku Polityka o Lidii Kopanii??
Zgadzam się z tym komentarzem w 100%.Kolejny tryumf polskiej piosenki na festiwalu Eurowizji. W tym roku dowiedzieliśmy się, że jesteśmy w śpiewaniu gorsi od Azerbejdżanu, Albanii i Estonii. Piosenka Lidii Kopani była doskonała. Brak energii i przebojowości artystka skutecznie nadrabiała brakiem charyzmy, stroju i prezencji
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ja tam już wogóle nie wierzę, że jeszcze kiedykolwiek odniesiemy sukces na Eurowizji muzycznej. Eurowizja taneczna to zupełnie inna bajka. Bo w polskim TzG wiele osób naprawdę chce się nauczyć tańczyć, wytwarza się wielka rywalizacja, a w zagranicznych edycjach raczej stawia się na dobrą zabawę, a nie na wielkie umiejętności. A zazwyczaj pary z TzG jeżdżą na Eurowizję.Damians pisze:A dlaczego mamy wycofywać się z Europy? Nie mamy sukcesów, ale zawsze jest szansa pokazania się za granicą, nie ma co się wypinać na Europę, bo Europa kiedyś może wypiąć się na nas.
A to, że możemy odnieść sukces pokazała nam Eurowizja Taneczna
-
Dawidek
- Administrator
Eurowizyjna ciekawostka. Jeśli się to potwierdzi i EBU zastosuje nowy przepis, to Azerbejdżan może pożegnać się z konkursem na 3 lata. Chodzi o ściganie osób, które podczas tegorocznego konkursu głosowały na Armenię: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss