Tak, obejrzałem ten odcinek. Gratulacje dla pana Hryniewicza, świetnie odegrał osobę, która straciła drugą połówkę po wielu latach małżeństwa.B@r pisze:
P.S. Dawidku, i jak, obejrzałeś odcinek z pogrzebem Marii?
Na Wspólnej
-
Dawidek
- Administrator
Re: Na Wspólnej
Re: Na Wspólnej
Zaktualizowali na Playerze wszystkie odcinki przedpremierowe na ten tydzień (wcześniej miały starą czołówkę, bo chcieli widocznie przyciągnąć widzów przed ekran, by podbić oglądalność), jest już jeden na przyszły i każdy z nich ma czołówkę, która wczoraj zadebiutowała na TVN.BeLieF pisze: 2026-09-14, 20:52 Trzeba zobaczyć co jutro pokażą skoro to "inna formuła", może postacie będą się zmieniać jak kiedyś w NDiNZ
Mnie jeszcze przeszkadzają drobniutkie literki w tyłówce. Mogliby powiększyć czcionkę, tym bardziej, że mają jeszcze obok sporo tła między ich napisami, a ekranikiem z zapowiedzią następnego odcinka. W ogóle obecnie napisów końcowych w serialach się zupełnie nie szanuje. Lecą szybciutko, a na dodatek są małe. A ja lubię czasem przeczytać kto, za co jest odpowiedzialny.
Zauważyliście, że Agnieszka z Heblem mają nowy dom? W serialu wytłumaczyli to "małym remontem".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".