Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Re: Na Wspólnej

Post autor: B@r »

@BeLieF, na Playerze w przedpremierze ten odcinek będzie już dzisiaj od 21:15. Obejrzę pewnie przed snem.

Z ostatnich odcinków to podoba mi się wątek doktor Agier z bohaterem Olbrychskiego. Laska, z którą kręci teraz Jarek irytująca - podobnie jak ta od Michała. Co do Berga, to jednak mam nadzieję, że nie zejdzie się zaraz z Elizą, znudzili mi się już jako para. Ją z kolei wolę z Bartkiem. ::chytry::

Szkoda, że od dawna nie ma Izabeli, chciałbym, by wróciła i poknuła jak za starych dobrych czasów. Z kolei Julka, czyli prywatna córka Tomasza Oświecińskiego dobrze gra swój trudny wątek z uzależnieniem od narkotyków.

Ostatnio jest hype na Mandarynę ze względu na powrót do Michała Wiśniewskiego, więc scenarzyści mogliby ją ściągnąć po latach. Przypominam, że grała prostytutkę, która rozdziewiczyła Igora. ::chytry::

Ktoś też ogląda? Według mnie to obecnie najciekawsza polska opera mydlana. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Wydaje mi się, że Mandaryna grała Kasię narkomanke, a nie prostytutkę. Oglądałem niedawno te odcinki. Krótko grała. Myślę, że Mandaryna zapał aktorski straciła daaaawno temu.
Obecnie jestem na odcinku 1025
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Właśnie postać Mandaryny owszem miała problemy z narkotykami, ale była też prostytutką. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

O prosze! Czyli musze obejrzeć jeszcze raz. Dzięki B@r za dopełnienie informacji o postaci. Szkoda,że seriale zmieniają się z upływem lat. Teraz mam wrażenie,że serial bardzo zmienił się. Zupełnie czuć nowoczesność. Jak dla mnie nie ma takiej mocy w sobie, jak na początku. Ale nie zamykam się na oglądanie nowych odcinków. 🤗
ODPOWIEDZ