Post autor: Abec »

Boldfanka pisze: Thorne ma twarz przystojną, ale o wyrazie i minach (otwarta gęba) typowego debila.
Jest nieźle napakowany (ale bez przesady) jednak chyba kurdupel. Wie ktoś ile ma wzrostu?
Według IMDb 183 cm.
Lizzy pisze:W Modzie nie ma fajnych facetów... Tylko Jacob.Y. :serce: :serce: :serce: był rewelacyjny i superprzystojny!!!Dzieki niemu zaczęłam lubic Ricka...
Wcześniej w ogóle było raczej mało i nie miał specjalnie wątków. Tylko bił się z CJem i kibicował Bridge'owi ;)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ja tylko lubię Ridge'a tak naprawdę ze względu na Taylor. :wink: :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Wercia_Taylor
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Lizzy pisze:W Modzie nie ma fajnych facetów... Tylko Jacob.Y. :serce: :serce: :serce: był rewelacyjny i superprzystojny!!!Dzieki niemu zaczęłam lubic Ricka...
Racja! Jacob był najprzestojniejszy :wink: :serce: :serce: .Szkoda że juz teraz nie gra :(

Post autor: Misia »

Z facetów zawsze podobali mi się:Grant(miał w sobie takie ciepło :serce: )Connor i
Pierce :wink: .Eric pod względem urody też niczego sobie,fajny ma podbródek ::ok:: Ogólnie panowie wysocy i dobrze zbudowani ::rad::
Team Hunter:)A jak!

Tylko, że ponieważ wszyscy są wysocy, to tego nie widać ;) ::jezyk:: ::chytry::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Czego nie widać? :P

Że wszyscy mają ponad 180 cm. No bo skoro WSZYSCY tak mają, no to nawet o tym nie wiemy ;) :P
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Rick tyle nie ma.Jest troszke wyższy tylko od Brooke :wink:

Post autor: nutelka »

Kandydatem na mężczyznę prawie idealnego (bo całkiem idealnych to nie ma ::jezyk:: ) staje się Toni. Przystojny, zdolny, czuły, ma ognisty temperament. :serce: I jeszcze potrafi gotować. :serce: Facet - cudo. :: bow ::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...

Post autor: katarzynka »

nutelka pisze:Kandydatem na mężczyznę prawie idealnego (bo całkiem idealnych to nie ma ::jezyk:: ) staje się Toni. Przystojny, zdolny, czuły, ma ognisty temperament. :serce: I jeszcze potrafi gotować. :serce: Facet - cudo. :: bow ::

Nutelko, jak tu się z Tobą nie zgodzić? :D Tony coraz bardziej zyskuje w moich oczach :!: Nie jest 'czułym draniem" ale ma w sobie taką siłę jakąś, charyzmę, cieszy się życiem no i umie przyrządzić kabaczki :zeby: [swoją drogą jak to smakuje ::chytry:: ] Pytanie, co Go popsuje :?: ...

Post autor: Dragon_Scale »

Najfajniejsi goście w MNS to zawsze postacie epizodyczne lub te które są 1-2 lata , a potem wyjeżdżają i nigdy nie wracają lub nagle umierają - np. Grant , Pierce i inni...Forresterowie po tylu latach są naprawdę żenujący...

Post autor: Lizzy »

A zwłaszcza Ridge i Thorne... Są żałośni!Najbardziej z Forresterów podoba mi się Rick, ale w niektórych sytuacjach jest denerwujący. Żałuję Granta. Był naprawdę fajny i nieźle z Macy wyglądał :D.
Odzia
Odzia

Post autor: Odzia »

katarzynka pisze:
nutelka pisze:Kandydatem na mężczyznę prawie idealnego (bo całkiem idealnych to nie ma ::jezyk:: ) staje się Toni. Przystojny, zdolny, czuły, ma ognisty temperament. :serce: I jeszcze potrafi gotować. :serce: Facet - cudo. :: bow ::

Nutelko, jak tu się z Tobą nie zgodzić? :D Tony coraz bardziej zyskuje w moich oczach :!: Nie jest 'czułym draniem" ale ma w sobie taką siłę jakąś, charyzmę, cieszy się życiem no i umie przyrządzić kabaczki :zeby: [swoją drogą jak to smakuje ::chytry:: ] Pytanie, co Go popsuje :?: ...
Rzeczywiście jest jednym z najporządniejszych facetów, ale za Chiny nie chcąc się przebadać wykazał się hmm, bo ja wiem... nieodpowiedzialnością? niezdecydowaniem? nierozważnością? tchórzliwością? prawdziwy facet powinien nie dać się tak długo prosić, tylko wykazać się odwagą i rozsądkiem i przebadać jak najszybciej, no i nie ukrywać niczego przed Kristen. Na szczęście dał się wreszcie przekonać i z łaską (!) zgodził się na pobranie krwi. Zobaczymy, jak teraz się zachowa na wieść o tym, że ma HIV.

Post autor: Tiril »

Po tych wszystkich zapowiedziach, że Tony to prawdziwy mężczyzna, latynos, temperament, macho bla bla bla spodziewałam się czego innego. Tony pokazał,że ma wiele cech kobiecych, a jego męskość objawia się pewnie tylko w łóżku.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Olunia »

Jesli chodzi o Ton'ego to wreszcie w Modzie pojawił sie naprawde interesujacy facet.Jelsi chodzi o Ridge'a to nie cierpie jego glupoty,nigdy niczego sie nie domysla.Z urody tez nie ejst fajny,a robia z niego super przystojnego faceta.
ODPOWIEDZ