Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten program już od dawna jest na bardzo niskim poziomie i w ostatnim sezonie już go nie oglądałem. Może to nowe będzie ciekawsze.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Ten program już od dawna jest na bardzo niskim poziomie
Ale to główne z powodu beznadziejnych gości, którzy nie mieli nic do powiedzenia :roll:
Rozmowy w tłoku były dobre, kiedy były naprawdę w tłoku - a nie jakieś podróbki sali sądowej, X Factor, sejmu czy co tam jeszcze było :roll:
Awatar użytkownika
Modnisia

Post autor: Modnisia »

Dla mnie najlepsze były "Rozmowy w tłoku" :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A jak Wam się podoba ten nowy program Szymona "HDw3D" czy jakoś tak? Myślę, że można tutaj o tym pisać. Widziałem ostatnio parę minut.
Fajnie, że swój udział ma tam Bill, który prowadził debatę Kaczyńskiego z Rostowskim zdaje się. On jest wciąż fajny, natomiast sam Szymon za bardzo pajacuje moim zdaniem wcielając się w tego amerykańskiego dyrektora stacji. Aha i była też chyba parodia księdza Natanka - popularnej ostatnio "gwiazdy Internetu". Niestety nie widziałem.
Ogólnie program chyba nie odniesie większego sukcesu. Zbyt późna pora emisji i w dodatku trwa jedynie 30 minut (wliczając w to reklamy).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Zgadzam się DeaconFanie, Bill to chyba najmocniejszy punkt tego programu ;) reszta to trochę nuda, to jest takie naciągane...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Liason-fanka pisze:
mailo pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Śmierć Hanny Mostowiak - Prawdziwa historia http://youtu.be/T9QkTq7Dfjo
::loll:: ::loll:: ::loll::

Liason - Fanko a jakby się uderzyła o tą szafkę jak napisałaś to nie byłoby śmieszne? :lol: To by dopiero filmiki powsawały:D
Też by było zabawne, ale dla mnie i tak byłoby to lepsze niż te nieszczęsne kartony. No serio, pęknięcie tego tętniaka byłoby lepsze w każdej innej sytuacji, a jak się uparli na wypadek to trzeba było po prostu ją uśmiercić w wypadku, a nie się w jakieś tętniaki bawić.
Wczoraj w programie Szymona Majewskiego nabijali się z tej śmierci Hanki. Sama Kożuchowska pojawiła się w studio i "zabiła się" 3 razy na wizji, żeby pokazać, że to nie ona umarła ale tylko postać, która grała :lol: No i na końcu jak wychodziła zobaczyła właśnie kartony, wpadła w panikę i uciekła :lol:

http://www.pudelek.pl/artykul/36363/zak ... iego_foto/
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To było naprawdę niezłe, porównując ostatnie odcinki HDw3D :)
ODPOWIEDZ