Szymon Majewski Show
A jak Wam się podoba ten nowy program Szymona "HDw3D" czy jakoś tak? Myślę, że można tutaj o tym pisać. Widziałem ostatnio parę minut.
Fajnie, że swój udział ma tam Bill, który prowadził debatę Kaczyńskiego z Rostowskim zdaje się. On jest wciąż fajny, natomiast sam Szymon za bardzo pajacuje moim zdaniem wcielając się w tego amerykańskiego dyrektora stacji. Aha i była też chyba parodia księdza Natanka - popularnej ostatnio "gwiazdy Internetu". Niestety nie widziałem.
Ogólnie program chyba nie odniesie większego sukcesu. Zbyt późna pora emisji i w dodatku trwa jedynie 30 minut (wliczając w to reklamy).
Fajnie, że swój udział ma tam Bill, który prowadził debatę Kaczyńskiego z Rostowskim zdaje się. On jest wciąż fajny, natomiast sam Szymon za bardzo pajacuje moim zdaniem wcielając się w tego amerykańskiego dyrektora stacji. Aha i była też chyba parodia księdza Natanka - popularnej ostatnio "gwiazdy Internetu". Niestety nie widziałem.
Ogólnie program chyba nie odniesie większego sukcesu. Zbyt późna pora emisji i w dodatku trwa jedynie 30 minut (wliczając w to reklamy).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wczoraj w programie Szymona Majewskiego nabijali się z tej śmierci Hanki. Sama Kożuchowska pojawiła się w studio i "zabiła się" 3 razy na wizji, żeby pokazać, że to nie ona umarła ale tylko postać, która grałaLiason-fanka pisze:Też by było zabawne, ale dla mnie i tak byłoby to lepsze niż te nieszczęsne kartony. No serio, pęknięcie tego tętniaka byłoby lepsze w każdej innej sytuacji, a jak się uparli na wypadek to trzeba było po prostu ją uśmiercić w wypadku, a nie się w jakieś tętniaki bawić.mailo pisze:Adex-fan Brooke pisze:Śmierć Hanny Mostowiak - Prawdziwa historia http://youtu.be/T9QkTq7Dfjo![]()
![]()
![]()
Liason - Fanko a jakby się uderzyła o tą szafkę jak napisałaś to nie byłoby śmieszne?To by dopiero filmiki powsawały:D
http://www.pudelek.pl/artykul/36363/zak ... iego_foto/