Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak bywa, poprostu musi się podobać komuś!
Najbardziej lubie telenowele brazylijskie jednak teraz już nie robią (przynajmniej ja nie widziałem) takich telci jak kiedyś.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Adex-fan Brooke pisze:No to nie w moim guście serial.
W moim tez nie. humor na poziomie "kiepskich". ::kwasny::
katarzynka

Post autor: katarzynka »

a Fiorella? a Luz Maria? heh, Firelle lubiłam, ale już jej za bardzo nie pamiętam;) a jesli chodzi o telenowe w ogóle, to nie podobaja mi sie takie, na stylizowane na stare, z jakimis niewolnikami, strojami starodawnymi itp. lubie te nowoczesne.
zauwazylam tez, ze w zaleznosci o tego kto ja produkuje, jest zupelnie inaczej krecona - chodzi mi o dzwiek i obraz. roznica miedzy telenowelami z Romantici a chocby "zbuntowanym aniołem".
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ooo ja bardzo lubiłam Fiorellę :) Nie pamiętam jak się nazywał ten jej ukochany, ale przystojny aktor go grał :) :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Fiorelle oglądałem 5 przez 10. Nie wiem ale nie lubię Angie Cepeda...

[ Dodano: 2006-08-22, 15:21 ]
TV4 wyemituje nową telenowelę z Natalią Oreiro i Facundo Arana!

"Sos Mi Vida" czyli "Jesteś Moim Życiem" od 28 sierpnia od poniedziałku do piątku w TV4 o 18:55. Świetna wiadomość ponoć to kolejny telciowy hit!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja oglądalem "Zbuntowanego Anioła", "Paulinę", "Antonellę", "Stellinę", "Luz Marię", "Fiorellę", "Dziedziczną nienawiść", coś tam z książycem w tytule o takim fajnym chłopczyku i oczywiście "Brzydulę".

"Brzydula" i "Zbuntowany Anioł" to dla mnie dwie najlepsze telenowele, które posiadają super fabułę oraz dużą dawkę dobrego humoru.
W "Brzudyli" lubiłem wątek Patrici, która z czasem przychodziła do firmy jak ostatni obdarciuch, a chwlila sie pieniedzmi :D Albo jak się zalecąła do Nicholasa ::loll::
Z kolei w "Zbuntowanym Aniele" lubiłem wątek Vicorii i Rocky'ego vel. Morgan'a :P genialny był :D
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Ja ogladalam tylko Fiorelle i Zbuntowanego Aniola, ten ostatni przynajmniej nie byl taki tasiemcowaty tzn akcja jakas byla i w ogole.. a w niektorych to az sie flaki przerwacaja ;P Ciekawe jak to bedzie z tym nowym serialem z Oreiro, bo jak narazie to srednio mi sie podoba. No i skads znam tę jej przyjaciolke co jej zalatwiala prace w firmie. Z jakiegos serialu.. chyba z Luz marii o ile dobrze kojarze.
Fiorelle lubilam jako serial :) No i bardzo lubię tę aktorkę a jej ukochany.. miodzo ;)

Wlasnie mi sie przypomnialo ze jeszcze byla jeszcze Luz Maria, ale to bylo takie przymulaste.. szkoda slow :)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Sos Mi Vida -Jestes moim zyciem niestety nie oglądne bo nie będę mieć TV4 :( A to super serial z natalią i Facundo cudna para :wink: :serce: Fajnie, ze Natalia będzie boksować :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Esmeraldę oglądałem 4 razy wszystkie odcinki :serce: :serce: :serce: O 6 rano :D Szkoda że już nie leci..
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fiorella była super :mrgreen: Do dziś pamiętam nazwisko Mechija Guzman ::jezyk:: .Luz Maria też była fajna, szczególnie te kostiumy.W oby dwóch grała Angi Cepeda.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Sos Mi Vida bardzo fajna i trzyma klimat "Zbuntowanego anioła", jednak odnoszę wrażenie jakby lektor psuł ten film co wy na to?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Mi bardzo podobały się "Cud miłości", "Brzydula", "W niewoli uczuć", "Paulina".

Obrazek Obrazek
"Cud miłości" był świetny. Bardzo podobał mi się wątek Raquel. Po tym, co zrobiła jej Lucrecia, chciałem, aby Raquel się zemściła. Rodzina De la Torre miała bardzo fajną rezydencję. Mieszkało tam sporo ludzi.

Gdy TVN emitował "Brzydulę" drugi raz, nie oglądałem. Czekałem na "Ecomodę". Niestety była emitowana na Romantice, której nie mam. ::krzyw::

"W niewoli uczuć" to również świetna telenowela. Bardzo ciekawa, wciągająca akcja. 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A ja bardzo ekscytowałem się niegdyś moją pierwszą telenowelą "Po prostu miłość" uważam ,że to najwspanialsza telenowela, do dziś pamiętam ostatni odcinek gdzie matka i córka pogodziły się i wyszły razem na spacer ze swoimi dziećmi... Drugą telenowelą która miło wspominam jest "Z głową w chmurach" podobała mi się fabuła, no i bardzo życiowo pokazane różne sytuacje... Serial na poziomie i "Brzydula" której nie musze przedstawiać!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Oglądałem kiedyś "Z głową w chmurach". Mało pamiętam, bo oglądałem dawno, ale pamiętam najważniejsze - podobało mi się. 8)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

"Cud miłości"- super serial!!!
Najlepszy był I odcinek ja złodzieje(wynajęci przez Lucrecie) spalili posiadłość de la Chawarilla(chyba żle napisałem nazwisko ::kwasny:: )
Ta ich rezydencja to była ta sama co w Fiorelli.Tylko usunęli jedne schody i pomniejszając salon(na jego środku postawili ścianę) zrobili duży gabinet.Wisiał tam też fajny duży portret Lucrecii :serce:
Wogóle to ja byłem jej fanem.Ale była tam też taka kuternoga ::krzyw:: :mrgreen: ::jezyk:: , co później ją zoperowali i ona była córką tego brata Lucrecii, nie pamiętam jak się nazywała...
ODPOWIEDZ