Telenowele latynoamerykańskie
- Marek Forrester
-
katarzynka
a Fiorella? a Luz Maria? heh, Firelle lubiłam, ale już jej za bardzo nie pamiętam;) a jesli chodzi o telenowe w ogóle, to nie podobaja mi sie takie, na stylizowane na stare, z jakimis niewolnikami, strojami starodawnymi itp. lubie te nowoczesne.
zauwazylam tez, ze w zaleznosci o tego kto ja produkuje, jest zupelnie inaczej krecona - chodzi mi o dzwiek i obraz. roznica miedzy telenowelami z Romantici a chocby "zbuntowanym aniołem".
zauwazylam tez, ze w zaleznosci o tego kto ja produkuje, jest zupelnie inaczej krecona - chodzi mi o dzwiek i obraz. roznica miedzy telenowelami z Romantici a chocby "zbuntowanym aniołem".
- Marek Forrester
Fiorelle oglądałem 5 przez 10. Nie wiem ale nie lubię Angie Cepeda...
[ Dodano: 2006-08-22, 15:21 ]
TV4 wyemituje nową telenowelę z Natalią Oreiro i Facundo Arana!
"Sos Mi Vida" czyli "Jesteś Moim Życiem" od 28 sierpnia od poniedziałku do piątku w TV4 o 18:55. Świetna wiadomość ponoć to kolejny telciowy hit!
[ Dodano: 2006-08-22, 15:21 ]
TV4 wyemituje nową telenowelę z Natalią Oreiro i Facundo Arana!
"Sos Mi Vida" czyli "Jesteś Moim Życiem" od 28 sierpnia od poniedziałku do piątku w TV4 o 18:55. Świetna wiadomość ponoć to kolejny telciowy hit!
Nobody does it better
Ja oglądalem "Zbuntowanego Anioła", "Paulinę", "Antonellę", "Stellinę", "Luz Marię", "Fiorellę", "Dziedziczną nienawiść", coś tam z książycem w tytule o takim fajnym chłopczyku i oczywiście "Brzydulę".
"Brzydula" i "Zbuntowany Anioł" to dla mnie dwie najlepsze telenowele, które posiadają super fabułę oraz dużą dawkę dobrego humoru.
W "Brzudyli" lubiłem wątek Patrici, która z czasem przychodziła do firmy jak ostatni obdarciuch, a chwlila sie pieniedzmi
Albo jak się zalecąła do Nicholasa
Z kolei w "Zbuntowanym Aniele" lubiłem wątek Vicorii i Rocky'ego vel. Morgan'a
genialny był 
"Brzydula" i "Zbuntowany Anioł" to dla mnie dwie najlepsze telenowele, które posiadają super fabułę oraz dużą dawkę dobrego humoru.
W "Brzudyli" lubiłem wątek Patrici, która z czasem przychodziła do firmy jak ostatni obdarciuch, a chwlila sie pieniedzmi
Z kolei w "Zbuntowanym Aniele" lubiłem wątek Vicorii i Rocky'ego vel. Morgan'a
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ja ogladalam tylko Fiorelle i Zbuntowanego Aniola, ten ostatni przynajmniej nie byl taki tasiemcowaty tzn akcja jakas byla i w ogole.. a w niektorych to az sie flaki przerwacaja ;P Ciekawe jak to bedzie z tym nowym serialem z Oreiro, bo jak narazie to srednio mi sie podoba. No i skads znam tę jej przyjaciolke co jej zalatwiala prace w firmie. Z jakiegos serialu.. chyba z Luz marii o ile dobrze kojarze.
Fiorelle lubilam jako serial
No i bardzo lubię tę aktorkę a jej ukochany.. miodzo 
Wlasnie mi sie przypomnialo ze jeszcze byla jeszcze Luz Maria, ale to bylo takie przymulaste.. szkoda slow
Fiorelle lubilam jako serial
Wlasnie mi sie przypomnialo ze jeszcze byla jeszcze Luz Maria, ale to bylo takie przymulaste.. szkoda slow
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
Mi bardzo podobały się "Cud miłości", "Brzydula", "W niewoli uczuć", "Paulina".

"Cud miłości" był świetny. Bardzo podobał mi się wątek Raquel. Po tym, co zrobiła jej Lucrecia, chciałem, aby Raquel się zemściła. Rodzina De la Torre miała bardzo fajną rezydencję. Mieszkało tam sporo ludzi.
Gdy TVN emitował "Brzydulę" drugi raz, nie oglądałem. Czekałem na "Ecomodę". Niestety była emitowana na Romantice, której nie mam.
"W niewoli uczuć" to również świetna telenowela. Bardzo ciekawa, wciągająca akcja.

"Cud miłości" był świetny. Bardzo podobał mi się wątek Raquel. Po tym, co zrobiła jej Lucrecia, chciałem, aby Raquel się zemściła. Rodzina De la Torre miała bardzo fajną rezydencję. Mieszkało tam sporo ludzi.
Gdy TVN emitował "Brzydulę" drugi raz, nie oglądałem. Czekałem na "Ecomodę". Niestety była emitowana na Romantice, której nie mam.
"W niewoli uczuć" to również świetna telenowela. Bardzo ciekawa, wciągająca akcja.
- Marek Forrester
A ja bardzo ekscytowałem się niegdyś moją pierwszą telenowelą "Po prostu miłość" uważam ,że to najwspanialsza telenowela, do dziś pamiętam ostatni odcinek gdzie matka i córka pogodziły się i wyszły razem na spacer ze swoimi dziećmi... Drugą telenowelą która miło wspominam jest "Z głową w chmurach" podobała mi się fabuła, no i bardzo życiowo pokazane różne sytuacje... Serial na poziomie i "Brzydula" której nie musze przedstawiać!
Nobody does it better
"Cud miłości"- super serial!!!
Najlepszy był I odcinek ja złodzieje(wynajęci przez Lucrecie) spalili posiadłość de la Chawarilla(chyba żle napisałem nazwisko
)
Ta ich rezydencja to była ta sama co w Fiorelli.Tylko usunęli jedne schody i pomniejszając salon(na jego środku postawili ścianę) zrobili duży gabinet.Wisiał tam też fajny duży portret Lucrecii
Wogóle to ja byłem jej fanem.Ale była tam też taka kuternoga
, co później ją zoperowali i ona była córką tego brata Lucrecii, nie pamiętam jak się nazywała...
Najlepszy był I odcinek ja złodzieje(wynajęci przez Lucrecie) spalili posiadłość de la Chawarilla(chyba żle napisałem nazwisko
Ta ich rezydencja to była ta sama co w Fiorelli.Tylko usunęli jedne schody i pomniejszając salon(na jego środku postawili ścianę) zrobili duży gabinet.Wisiał tam też fajny duży portret Lucrecii
Wogóle to ja byłem jej fanem.Ale była tam też taka kuternoga