Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)
Wczoraj po raz pierwszy od baaaaaaaaaaardzo dawna obejrzałem Chirurgów. Widze że ominęło mnie dużo ciekawych wydarzeń: matka Meredith wyzdrowiała i umarła, Meredith na odwrót: umarła i wyzdrowiała, George się ożenił, Burke oświadczył się Christinie... Bardzo żałuję że nie oglądam, ale to nie jest możliwe. Nie rozumiem dlaczego CSI ma lepszą porę emisji niż Chirurdzy 
- Adex-fan Brooke
"Chirurdzy" maja spin off?! A kto tam występuje? Opowiedzcie coś więcej, o czym tojunk pisze:4 sezon już wkrótce na FoxLife tak jak i SpinOff - praktyka lekarska
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Główną postacią jest Addison Montgomery, która przeszła do tego serialu z Chirurgów, a dokładniej - ten serial został napisany dla niej, ze względu na olbrzymią popularność postaci Addison w "Chirurgach".
Addison opuszcza Seattle, przyjeżdza do Santa Monica i tam angażuje się w pracę w małej klinice dla bogaczy. Nawiązuje nowe znajomości, poznaje ciekawego mężczyznę - również lekarza, pracującego w tej samej przychodni.
Oprócz Kate Walsh, ze znanych nazwisk w Private Practice występują też Tim Daly, znany z serialu "Ścigany" i Paul Adelstein, znany z roli Agenta Kellermana w "Prison Break".
Addison opuszcza Seattle, przyjeżdza do Santa Monica i tam angażuje się w pracę w małej klinice dla bogaczy. Nawiązuje nowe znajomości, poznaje ciekawego mężczyznę - również lekarza, pracującego w tej samej przychodni.
Oprócz Kate Walsh, ze znanych nazwisk w Private Practice występują też Tim Daly, znany z serialu "Ścigany" i Paul Adelstein, znany z roli Agenta Kellermana w "Prison Break".
Niewiem czy można to uznać za spoiler, ale na wszelki wypadek zacieniuję to czarnym cieniem.
[shadow=black]Telewizyjny hit transferowy sezonu?
To może być wielki hit telewizyjnego sezonu w wykonaniu kanału ABC i serialu "Grey's Anatomy". Producenci "Chirurgów" prowadzą bowiem rozmowy, na temat udziału w serialu, z Georgem Clooney'em!
Nominowany do Oskara za rolę w filmie "Michael Clayton" aktor, miałby wystąpić gościnnie w dwóch epizodach aktualnie wyświetlanej serii. Rozmowy są zaawansowane, a szansę na porozumienie z aktorem producenci określają na spore.
Byłaby to nie pierwsza przygoda Clooney'a z serialem medycznym. Aktor grał bowiem w pierwszych pięciu sezonach "Ostrego dyżuru", którego emisja trwa w Stanach Zjednoczonych do dziś. Łącznie wystąpił on w 108 epizodach tego serialu. [/shadow]
[shadow=black]Telewizyjny hit transferowy sezonu?
To może być wielki hit telewizyjnego sezonu w wykonaniu kanału ABC i serialu "Grey's Anatomy". Producenci "Chirurgów" prowadzą bowiem rozmowy, na temat udziału w serialu, z Georgem Clooney'em!
Nominowany do Oskara za rolę w filmie "Michael Clayton" aktor, miałby wystąpić gościnnie w dwóch epizodach aktualnie wyświetlanej serii. Rozmowy są zaawansowane, a szansę na porozumienie z aktorem producenci określają na spore.
Byłaby to nie pierwsza przygoda Clooney'a z serialem medycznym. Aktor grał bowiem w pierwszych pięciu sezonach "Ostrego dyżuru", którego emisja trwa w Stanach Zjednoczonych do dziś. Łącznie wystąpił on w 108 epizodach tego serialu. [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Przypominam że już od poniedziałku powtórki "Chirurgów" o 16.30. Szkoda że nie będę mógł oglądać BH. Powinni zrobić np. tak że w poniedziałki i wtorki są "Chirurdzy" a w środy, czwartki i piątki BH. Przecież BH to serial młodzieżowy a większość ludzi (nie tylko młodzieży) nie ma w tym czasie w domu więc prawie nikt nie będzie tego oglądać i wkońcu zdejmą to z anteny.
Szkoda że te powtórki GA będą się pokrywać z MNS. Trzeba będzie na końcu 2. odcinka MNS czuwać z pilotem i po pojawieniu się tylówki od razu przełączać bo liczy się każda sekunda.
Szkoda że te powtórki GA będą się pokrywać z MNS. Trzeba będzie na końcu 2. odcinka MNS czuwać z pilotem i po pojawieniu się tylówki od razu przełączać bo liczy się każda sekunda.
-
Gabra-Sheila
-
Gabra-Sheila
Ja się bardzo cieszę że "Chirurdzy" lecą teraz o przyzwoitej porze. Bardzo fajnie mi się to ogląda popołudniami. Ja polubiłem Adison. Ale dobrze że rozwiodła się z Derekiem bo oni się nie kochają. Przynajmniej on jej. Bailey też jest fajna. Za to wkurza mnie Burke. Ciągle taki poważny i niezadowolony. Poza nim to wszystkich lubię. Ale dzisiaj nie oglądałem bo musiałem się uczyć 
- Adex-fan Brooke
W USA obecnie zakończyli 4 serie tak? I ona byla już też w Polsce? Niech ktoś wytłumaczy bo się pogubiłem
A jak z "Praktyką lekarską"? Leci 1 seria w USA?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
- Liason-fanka