Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczoraj po raz pierwszy od baaaaaaaaaaardzo dawna obejrzałem Chirurgów. Widze że ominęło mnie dużo ciekawych wydarzeń: matka Meredith wyzdrowiała i umarła, Meredith na odwrót: umarła i wyzdrowiała, George się ożenił, Burke oświadczył się Christinie... Bardzo żałuję że nie oglądam, ale to nie jest możliwe. Nie rozumiem dlaczego CSI ma lepszą porę emisji niż Chirurdzy ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

4 sezon już wkrótce na FoxLife tak jak i SpinOff - praktyka lekarska ;)
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Kurde! Znowu zgapiłam ::plask wczolo: Niech ktoś napisze ładne streszczenie :: bow :: :serce: :: bow ::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

junk pisze:4 sezon już wkrótce na FoxLife tak jak i SpinOff - praktyka lekarska ;)
"Chirurdzy" maja spin off?! A kto tam występuje? Opowiedzcie coś więcej, o czym to
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Główną postacią jest Addison Montgomery, która przeszła do tego serialu z Chirurgów, a dokładniej - ten serial został napisany dla niej, ze względu na olbrzymią popularność postaci Addison w "Chirurgach".

Addison opuszcza Seattle, przyjeżdza do Santa Monica i tam angażuje się w pracę w małej klinice dla bogaczy. Nawiązuje nowe znajomości, poznaje ciekawego mężczyznę - również lekarza, pracującego w tej samej przychodni.

Oprócz Kate Walsh, ze znanych nazwisk w Private Practice występują też Tim Daly, znany z serialu "Ścigany" i Paul Adelstein, znany z roli Agenta Kellermana w "Prison Break". ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Niewiem czy można to uznać za spoiler, ale na wszelki wypadek zacieniuję to czarnym cieniem. :wink:

[shadow=black]Telewizyjny hit transferowy sezonu?

To może być wielki hit telewizyjnego sezonu w wykonaniu kanału ABC i serialu "Grey's Anatomy". Producenci "Chirurgów" prowadzą bowiem rozmowy, na temat udziału w serialu, z Georgem Clooney'em!
Nominowany do Oskara za rolę w filmie "Michael Clayton" aktor, miałby wystąpić gościnnie w dwóch epizodach aktualnie wyświetlanej serii. Rozmowy są zaawansowane, a szansę na porozumienie z aktorem producenci określają na spore.

Byłaby to nie pierwsza przygoda Clooney'a z serialem medycznym. Aktor grał bowiem w pierwszych pięciu sezonach "Ostrego dyżuru", którego emisja trwa w Stanach Zjednoczonych do dziś. Łącznie wystąpił on w 108 epizodach tego serialu. [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Przypominam że już od poniedziałku powtórki "Chirurgów" o 16.30. Szkoda że nie będę mógł oglądać BH. Powinni zrobić np. tak że w poniedziałki i wtorki są "Chirurdzy" a w środy, czwartki i piątki BH. Przecież BH to serial młodzieżowy a większość ludzi (nie tylko młodzieży) nie ma w tym czasie w domu więc prawie nikt nie będzie tego oglądać i wkońcu zdejmą to z anteny.
Szkoda że te powtórki GA będą się pokrywać z MNS. Trzeba będzie na końcu 2. odcinka MNS czuwać z pilotem i po pojawieniu się tylówki od razu przełączać bo liczy się każda sekunda.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dzięki za wiadomość;)) Nawet nie wiedzialam o tym. A który to będzie sezon :?:
Tomala

Drugi i trzeci chyba. Było o tym pisane w temacie o BH ale jak ktoś tam nie zagląda to mógł nie wiedzieć więc napisałem tutaj.
Gabra-Sheila

Mam okazję teraz oglądać 3 sezon :mrgreen: =) Tyle się dzieje, nawet nie miałam pojęcia, że tyle :P Rozwód Dereka i jej ohydnej, wstrętnej Adyson przebiegal w miłęj atmosferze :) Ale ona cały czas go okłamywała :evil: Bailey bardzo polubiłam;)) Bardziej życzliwa i po prostu fajniejsza niż zwykle ;)
Tomala

Ja się bardzo cieszę że "Chirurdzy" lecą teraz o przyzwoitej porze. Bardzo fajnie mi się to ogląda popołudniami. Ja polubiłem Adison. Ale dobrze że rozwiodła się z Derekiem bo oni się nie kochają. Przynajmniej on jej. Bailey też jest fajna. Za to wkurza mnie Burke. Ciągle taki poważny i niezadowolony. Poza nim to wszystkich lubię. Ale dzisiaj nie oglądałem bo musiałem się uczyć ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W USA obecnie zakończyli 4 serie tak? I ona byla już też w Polsce? Niech ktoś wytłumaczy bo się pogubiłem ::kwasny:: A jak z "Praktyką lekarską"? Leci 1 seria w USA?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

W Polsce 4 sezon się już skończył, leciał na FoxLife, ale na Polsacie były tylko 3 i czekamy na ten 4 :(
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

4 sezon w Polsce nie mogl sie zakonczyc, skoro jeszcze nie skonczyl sie w USA, hehe :D Fox rzeczywiscie dosyc szybko wszystko puszcza, ale bez przesady... LOL
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

FoxLife puszczał odcinki sprzed strajku ale już wkrótce obejrzymy resztę odcinków tak jak i Gotowych na Wszystko :D
Sex with you is incredible.
ODPOWIEDZ