Zwiastun nowego "Beverly Hills 90210":
http://www.wrzuta.pl/film/ec1yy0diHs/zw ... ills_90210
http://www.wrzuta.pl/film/ec1yy0diHs/zw ... ills_90210
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czy ktoś ogląda ten serial z racji tego że są wakacje i mamy taką możliwość?
Ja oglądam. Mamy na Polsacie już 5 sezon. Nie ma już Brendy. Podobają mi się te odcinki. Są coraz nowsze i wszyscy z biegiem lat coraz normalniej się ubierają. Liczę na to że po wakacjach serial powróci na popołudniową porę.
Ja oglądam. Mamy na Polsacie już 5 sezon. Nie ma już Brendy. Podobają mi się te odcinki. Są coraz nowsze i wszyscy z biegiem lat coraz normalniej się ubierają. Liczę na to że po wakacjach serial powróci na popołudniową porę.
Spoglądam od czasu do czasu na 5 sezon w Polsacie i przypominają mi się czasy gdy siedziałem z kuzynką a ona zapatrzona oglądała a ja oglądałem ale nie wiedziałem o co chodzi
Czekam na wersję 90210! Ma być bardziej prowokująca no i na naszym czasie, licze ,że odniesi sukces bo zapowiedź serialu bardzo przyjemna i zachecająca.
Czekam na wersję 90210! Ma być bardziej prowokująca no i na naszym czasie, licze ,że odniesi sukces bo zapowiedź serialu bardzo przyjemna i zachecająca.
Nobody does it better
29 lipca Polsat wyemituje ostatni odcinek 5. sezonu Beverly Hills 90210. I narazie ta stacja kończy z emitowaniem tego serialu. Wyczytałem na wikipedii że kolejne sezony ma wyemitować od przyszłego roku TVN. Tylko nie jestem pewien co znaczy "od przyszłego roku": czy od stycznia czy wiosną 2009 czy jesienią 2009? Tak czy inaczej mam nadzieję że to prawda. I liczę że zangażują jakiegoś lepszego lektora no i oczywiście normalną porę (pewnie to będzie popoułdniami) a nie tak jak w Polsacie: serial młodzieżowy o 10.30 kiedy młodzież jest w szkole
A już 2 września startuje nowe "Beverly Hills 90210", chyba pod nazwą "90210". Mam nadzieję że już przyszłej jesieni zobaczymy serial na naszych ekranach. Ze starej obsady zobaczymy Jennie Garth i Shannen Doherty. Miała też wystąpić Tori Spelling ale zrezygnowała kiedy dowiedziała się że jej wyżej wymienione koleżanki dostaną po 50 tys. za odcinek a ona "tylko" 20 tys. Ale podobno istnieje jeszcze szansa że jednak wystąpi. Czytałem wczoraj na interii że ta nowa wersja ma być "ostrzejsza" i że Jennie Garth powiedziała że nie pozwoli oglądać tego swoim dzieciom.
A już 2 września startuje nowe "Beverly Hills 90210", chyba pod nazwą "90210". Mam nadzieję że już przyszłej jesieni zobaczymy serial na naszych ekranach. Ze starej obsady zobaczymy Jennie Garth i Shannen Doherty. Miała też wystąpić Tori Spelling ale zrezygnowała kiedy dowiedziała się że jej wyżej wymienione koleżanki dostaną po 50 tys. za odcinek a ona "tylko" 20 tys. Ale podobno istnieje jeszcze szansa że jednak wystąpi. Czytałem wczoraj na interii że ta nowa wersja ma być "ostrzejsza" i że Jennie Garth powiedziała że nie pozwoli oglądać tego swoim dzieciom.
Na razie wyszly tylko dwa odcinki, 3 leci dzisiajPrimok pisze:Ogląda ktoś tą nowa wersję BH90210 - wyszły już 3 odcinki
Ja ogladalam premiere, ale mnie nie zachwycila, a wlasciwie to byla bardzo bardzo srednia... Jedyne plusy jak na razie to obecnosc kilku czlonkow oryginalnej obsady. A tak poza tym to cale dwa odcinki byly absolutnie o niczym. Jak dla mnie to typowy serial na punkcie ktorego beda swirowac amerykanskie nastolatki
Mam ściągnięty pilot i będę oglądać, jestem w szoku że Brenda i Kelly po latach to nadal te same postacie, nie bardzo mi się podoba taka kontynuacja ich życia, teraz mogą zrobić wszystko z postaciami z dawnego BH90210 bo nie są oni ważnymi postaciami jak dawniej, w zasadzie kto był poza Brendą,Kelly,Natem? Raczej zły pomysł że jest to pewnego rodzaju kontynuacja, w ostatnim odcinku Kelly została z Dylanem, czy było coś mówione że nadal są razem? lub o innych postaciach coś?
jak tak to informujcie bo chyba nie będę wszystkich odcinków ściągać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z tego co widzialam to tylko Kelly, Brenda i Nate byli ze starej obsady, ale mi tam wystarczylo
Kelly raczej nie jest juz z Dylanem, bo umawia sie na randki z kims innym. Ale miedzy nia a Dylanem musialo sie wiele wydarzyc, bo Kelly jest samotna matka. No chyba ze to nie jest dziecko Dylana, bo nie bylo powiedziane.
Gwiazdy BH90210 - Wtedy i dziś: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... _dzis.html
Moim zdaniem Brian Austin Green teraz fajnie wygląda
Tak rockowo 
Moim zdaniem Brian Austin Green teraz fajnie wygląda
Wow! Zdecydowanie najgorzej wygląda Jason Priestley, grubo. Luke Perry też niezbyt wygląda. Gabrielle Carteris wygląda staro. W serialu zresztą też wyglądała staro. Shannen Doherty trochę gorzej wygląda ale ogólnie dobrze. Ian Ziering o wiele lepiej. A Jennie Garth wygląda o wiele lepiej. PrzepięknieGoku pisze:Gwiazdy BH90210 - Wtedy i dziś: http://www.popcorner.pl/p...edy_i_dzis.html