Post autor: Adex-fan Brooke »

Zwiastun nowego "Beverly Hills 90210":
http://www.wrzuta.pl/film/ec1yy0diHs/zw ... ills_90210
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Czy ktoś ogląda ten serial z racji tego że są wakacje i mamy taką możliwość?
Ja oglądam. Mamy na Polsacie już 5 sezon. Nie ma już Brendy. Podobają mi się te odcinki. Są coraz nowsze i wszyscy z biegiem lat coraz normalniej się ubierają. Liczę na to że po wakacjach serial powróci na popołudniową porę.

Post autor: Marek Forrester »

Spoglądam od czasu do czasu na 5 sezon w Polsacie i przypominają mi się czasy gdy siedziałem z kuzynką a ona zapatrzona oglądała a ja oglądałem ale nie wiedziałem o co chodzi ::jezyk::
Czekam na wersję 90210! Ma być bardziej prowokująca no i na naszym czasie, licze ,że odniesi sukces bo zapowiedź serialu bardzo przyjemna i zachecająca.
Nobody does it better

29 lipca Polsat wyemituje ostatni odcinek 5. sezonu Beverly Hills 90210. I narazie ta stacja kończy z emitowaniem tego serialu. Wyczytałem na wikipedii że kolejne sezony ma wyemitować od przyszłego roku TVN. Tylko nie jestem pewien co znaczy "od przyszłego roku": czy od stycznia czy wiosną 2009 czy jesienią 2009? Tak czy inaczej mam nadzieję że to prawda. I liczę że zangażują jakiegoś lepszego lektora no i oczywiście normalną porę (pewnie to będzie popoułdniami) a nie tak jak w Polsacie: serial młodzieżowy o 10.30 kiedy młodzież jest w szkole ::plask wczolo:
A już 2 września startuje nowe "Beverly Hills 90210", chyba pod nazwą "90210". Mam nadzieję że już przyszłej jesieni zobaczymy serial na naszych ekranach. Ze starej obsady zobaczymy Jennie Garth i Shannen Doherty. Miała też wystąpić Tori Spelling ale zrezygnowała kiedy dowiedziała się że jej wyżej wymienione koleżanki dostaną po 50 tys. za odcinek a ona "tylko" 20 tys. Ale podobno istnieje jeszcze szansa że jednak wystąpi. Czytałem wczoraj na interii że ta nowa wersja ma być "ostrzejsza" i że Jennie Garth powiedziała że nie pozwoli oglądać tego swoim dzieciom.

Post autor: Primok »

Ogląda ktoś tą nowa wersję BH90210 - wyszły już 3 odcinki :?:

Post autor: Liason-fanka »

Primok pisze:Ogląda ktoś tą nowa wersję BH90210 - wyszły już 3 odcinki :?:
Na razie wyszly tylko dwa odcinki, 3 leci dzisiaj :)

Ja ogladalam premiere, ale mnie nie zachwycila, a wlasciwie to byla bardzo bardzo srednia... Jedyne plusy jak na razie to obecnosc kilku czlonkow oryginalnej obsady. A tak poza tym to cale dwa odcinki byly absolutnie o niczym. Jak dla mnie to typowy serial na punkcie ktorego beda swirowac amerykanskie nastolatki :D Nie umywa sie do oryginalu.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mam ściągnięty pilot i będę oglądać, jestem w szoku że Brenda i Kelly po latach to nadal te same postacie, nie bardzo mi się podoba taka kontynuacja ich życia, teraz mogą zrobić wszystko z postaciami z dawnego BH90210 bo nie są oni ważnymi postaciami jak dawniej, w zasadzie kto był poza Brendą,Kelly,Natem? Raczej zły pomysł że jest to pewnego rodzaju kontynuacja, w ostatnim odcinku Kelly została z Dylanem, czy było coś mówione że nadal są razem? lub o innych postaciach coś? ::chytry:: jak tak to informujcie bo chyba nie będę wszystkich odcinków ściągać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Z tego co widzialam to tylko Kelly, Brenda i Nate byli ze starej obsady, ale mi tam wystarczylo :) Kelly raczej nie jest juz z Dylanem, bo umawia sie na randki z kims innym. Ale miedzy nia a Dylanem musialo sie wiele wydarzyc, bo Kelly jest samotna matka. No chyba ze to nie jest dziecko Dylana, bo nie bylo powiedziane.

Moim zdaniem to ta kontynuacja serialu powstała za szybko. Właściwie to 8 lat to nie tak dużo. A jeśli już to wolałbym żeby byli wszyscy Ci sami bohaterowie.

Post autor: Goku »

Gwiazdy BH90210 - Wtedy i dziś: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... _dzis.html

Moim zdaniem Brian Austin Green teraz fajnie wygląda :) Tak rockowo :)

Post autor: Tiril »

W tym ujęciu przypomina mi Hanka z Dr Quinn :)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Goku pisze:Gwiazdy BH90210 - Wtedy i dziś: http://www.popcorner.pl/p...edy_i_dzis.html
Wow! Zdecydowanie najgorzej wygląda Jason Priestley, grubo. Luke Perry też niezbyt wygląda. Gabrielle Carteris wygląda staro. W serialu zresztą też wyglądała staro. Shannen Doherty trochę gorzej wygląda ale ogólnie dobrze. Ian Ziering o wiele lepiej. A Jennie Garth wygląda o wiele lepiej. Przepięknie :serce:

Zdecydowanie najlepiej wyglada Jennie :) Ian i Brian tez nie najgorzej, ale reszta tak srednio...

Post autor: Primok »

Od poniedziałku BH 90210 znowu na TV4 o godz. 15.00, czyli akurat przed MnS :wink: .
Prawdopodobnie będzie to kontynuacja odcinków sprzed roku.
Trochę szkoda, ze dają to zamiast Merlose Place, ale w sumie wolę BH 90210 :wink: .

Post autor: Goku »

A ogląda ktoś "90210"? :) Ja jestem właśnie po czwartym z siedmiu dotychczas wyemitowanych odcinków i serial bardzo mi się podoba :).
ODPOWIEDZ