Ja też dopiero dziś obejrzałam 2-gi oc. TzG, bo wczorajnastawiłam się bardziej na meczyk
Fenomenalna jak dla mnie była Mucha

Naprawdę jestem dla niej pełna podziwu, bo po pierwsze (co zresztą sama mówiła w filmiku przed tańcem): wszyscy zawsze jej mówili, że ona przecież nie ma poczucia rytmu, a tu nagle takie taneczne okrycie

, a po drugie: pewnie z początku trudno jej się było przełamać, skoro wszyscy uważali ją za takie "beztalencie", a teraz Mucha wszystkim tyłki tam skopie

Brawo Ania!
Natasza po raz drugi zatańczyła bardzo dobrze

, ale jak już wcześniej pisałam - nie przepadam za nią - więc jej nie kibicuję
Po raz dugi fajnie wypadł Chajzer (co też dostrzegło jury) i Michał Kwiatkowski, który coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, a poza tym naprawdę fajnie się rusza
Podobał mi się też Majdan, pomimo tego, że był trochę sztywny, ale nadal podoba mi się jego "inne oblicze"
Czarująca była oczywiście Grażyna Wolszczak

i nawet sporo punktów dostała od jury, tylko coś chyba ludzie na nią nie głosują, bo była o włos od odpadnięcia
Odpadł Kościkiewicz, co mnie aż tak bardzo nie zasmuciło, chociaż w sumie sympatyczny z niego facet

Wolałabym, żeby odpadła Iga Wyrwał (choć ubóstwiam Łukasza Czarneckiego

, któremu ostatnio trafiają się niestety kiedpskie partnerki

), bo jak dla mnie jest beznadziejna

A do tego fatalnie ją wczoraj ubrali

Wyglądała po prostu grubo, taki kawał baby się z niej zrobił w tej sukience, a przecież to (niby) modelka