Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Goku pisze:Kościkiewicz odpadł. Fajnie, ale wolałbym, by odpadła Wyrwał, bo mnie wkurza.

Mucha najlepsza! :: bow ::
Też wolałbym aby Wyrwał odpadła jako pierwsza, ale cóż. Za Kościkiewiczem płakać nie będę. :D

Mnie najbardziej podobała się dzisiaj Natasza. Świetny taniec z powerem i układ choreograficzny! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

B@r pisze:
Goku pisze:Kościkiewicz odpadł. Fajnie, ale wolałbym, by odpadła Wyrwał, bo mnie wkurza.

Mucha najlepsza! :: bow ::
Też wolałbym aby Wyrwał odpadła jako pierwsza, ale cóż. Za Kościkiewiczem płakać nie będę. :D

Mnie najbardziej podobała się dzisiaj Natasza. Świetny taniec z powerem i układ choreograficzny! :)
Dobrze, że Wyrwał została. Przynajmniej sobie schudnie i będzie nas mogła lepiej reklamować w Wielkiej Brytanii. ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Goku

Post autor: Goku »

Tim pisze:Dobrze, że Wyrwał została. Przynajmniej sobie schudnie i będzie nas mogła lepiej reklamować w Wielkiej Brytanii. ::jezyk::
Niech nie chudnie bo jej cycki się zmniejszą i już jej nie będą chcieli na okładki brać ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Goku pisze:
Tim pisze:Dobrze, że Wyrwał została. Przynajmniej sobie schudnie i będzie nas mogła lepiej reklamować w Wielkiej Brytanii. ::jezyk::
Niech nie chudnie bo jej cycki się zmniejszą i już jej nie będą chcieli na okładki brać ::loll::
W filmiku przed tańcem zrobili z niej dzisiaj taką sierotkę i pewnie dla tego została. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tim

B@r pisze:
Goku pisze:
W filmiku przed tańcem zrobili z niej dzisiaj taką sierotkę i pewnie dla tego została. :lol:
Aż tak jej nie zmaleją, a w razie czego jest photoshop :zeby: Wracając do konkursu to Natasza naprawdę fajnie zatańczyła, Mucha też.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tkk_Bolly pisze:Mimo, że zarówno Marek jak i Grażyna mają spory dorobek artystyczny, myślę, że będzie między nimi zacięta walka o to kto z nich odpadnie pierwszy.
Fragment mojego postu z 24. lipca kiedy tylko dwie gwiazdy zostały ogłoszone. I dokładnie tak się stało jak przewidywałem. Jakie dwie pary stały dziś jako ostatnie :mrgreen: ?

Co nie znaczy, że się cieszę dla mnie Grażyna Wolszczak to jedna z większych gwiazd i diva tej edycji programu. Jak dziś stała na końcu to serce mocniej mi zabiło, pojawiły się emocje. Ale na szczęście została w programie (ale nie dzięki widzom :( 2.84% głosów i ostatnie miejsce w rankingu)
Ania Mucha postawiła na taniec, zaskakuje tylko tym, że dobrze jej to wychodzi, choc strój też miała odważny. Weronika Rosati i Krzysiek Hulboj rosną na moich faworytów.
Natasza znowu dziś najlepiej, jednak jury i tak jej zaniża noty ( Iwona dała tyle samo Nataszy co Grażynie) Bardzo lubię też nadal Radka Majdana, Michała Kwiatkowskiego, Otylię, więc moi faworyci się tylko utwierdzili.

Bardzo się cieszę , że dziś pożegnaliśmy Marka Kościkiewicza :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Dobrze, że Kościkiewicz odpadł. Niech jeszcze odpadnie Wyrwał i Kwiatkowski i będzie git. Jeszcze Majdana nie lubię. To taka pierdoła, prostak :lol: Bardzo lubię Weronikę Rosati, Muchę i Nataszę. Taniec tej ostatniej najbardziej mi się podobał.
Ale jeśli chodzi o tzw. "emocje" to nie czuję przy oglądaniu tego absolutnie żadnych :?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Od początku obstawiałem, że odpadnie Kościkiewicz, ale w trakcie programu chciałem, żeby to była Wyrwał. :? Dziewczyna jest totalnie nijaka, na dodatek nieudalnie próbowała w filmiku przed tańcem wykreować siebie jako prostą, biedną dziewczynę z dobrej rodziny, która pomaga jej, jak może. Za to o wiele lepiej wyszła Weronika Rosati, bo pokazała się ze swoją bratanicą i było widać, że nieźle się dogadują i mają dobry kontakt, a nie sztuczny na potrzeby lansu w TzG.

Wkurza mnie ponownie podejście do Nataszy, znowu zatańczyła najlepiej, miała nawet efektowne elementy akrobatyczne i zrobiła najlepsze show, ale Iwonka z Piotrusiem znaleźli jakieś mało znaczące błędy i obniżyli jej ocenę, żeby znowu nie wyszła na zawodowca tańczącego z amatorami. :roll: Mucha jest nadal moją faworytką, a oprócz tego Rosati, Majdan i Otylia. Dziwię się, że Rosati dostała tylko 32 punkty, bo zatańczyła świetnie, no i zrobiła gwiazdę, której inne gwiazdy nie wykonały. :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dopiero dziś obejrzałam powtórkę TzG, bo wczoraj oglądałam mecz i widziałam tylko fragmenty programu.
Szkoda, że nie odpadła Iga Wyrwał, ale Kościkiewicz też nie tańczył zbyt dobrze, co nawet moje niewprawne oko dojrzało. ::jezyk::
Najbardziej podobał mi się występ Nataszy. Tańczyła quickstepa, na którego uwielbiam patrzeć, kiedy ktoś go dobrze tańczy i dodatkowo wyglądała ślicznie i miała świetną spódnicę. :D

EDIT: Aha, zapomniałam dodać - nadal wkurzają mnie "nie-techniczni" jurorzy, szczególnie Tyszkiewicz. Jeśli już zasiada tam ktoś, kto nie zna się na tańcu, to przynajmniej mógłby wypowiadać błyskotliwe komentarze, a nie gadać coś ni z gruszki, ni z pietruszki, bo to żenujące.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też dopiero dziś obejrzałam 2-gi oc. TzG, bo wczorajnastawiłam się bardziej na meczyk :serce: :: bow ::
Fenomenalna jak dla mnie była Mucha :mrgreen: Naprawdę jestem dla niej pełna podziwu, bo po pierwsze (co zresztą sama mówiła w filmiku przed tańcem): wszyscy zawsze jej mówili, że ona przecież nie ma poczucia rytmu, a tu nagle takie taneczne okrycie :mrgreen: :zeby: , a po drugie: pewnie z początku trudno jej się było przełamać, skoro wszyscy uważali ją za takie "beztalencie", a teraz Mucha wszystkim tyłki tam skopie :zeby: Brawo Ania! :: bow ::
Natasza po raz drugi zatańczyła bardzo dobrze :wink: , ale jak już wcześniej pisałam - nie przepadam za nią - więc jej nie kibicuję ::jezyk::
Po raz dugi fajnie wypadł Chajzer (co też dostrzegło jury) i Michał Kwiatkowski, który coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, a poza tym naprawdę fajnie się rusza :wink:
Podobał mi się też Majdan, pomimo tego, że był trochę sztywny, ale nadal podoba mi się jego "inne oblicze" :wink:
Czarująca była oczywiście Grażyna Wolszczak :serce: i nawet sporo punktów dostała od jury, tylko coś chyba ludzie na nią nie głosują, bo była o włos od odpadnięcia :(

Odpadł Kościkiewicz, co mnie aż tak bardzo nie zasmuciło, chociaż w sumie sympatyczny z niego facet :wink: Wolałabym, żeby odpadła Iga Wyrwał (choć ubóstwiam Łukasza Czarneckiego :serce: , któremu ostatnio trafiają się niestety kiedpskie partnerki ::kwasny:: ), bo jak dla mnie jest beznadziejna ::plask wczolo: A do tego fatalnie ją wczoraj ubrali ::ysz:: Wyglądała po prostu grubo, taki kawał baby się z niej zrobił w tej sukience, a przecież to (niby) modelka ::plask wczolo: ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Beja pisze:EDIT: Aha, zapomniałam dodać - nadal wkurzają mnie "nie-techniczni" jurorzy, szczególnie Tyszkiewicz. Jeśli już zasiada tam ktoś, kto nie zna się na tańcu, to przynajmniej mógłby wypowiadać błyskotliwe komentarze, a nie gadać coś ni z gruszki, ni z pietruszki, bo to żenujące.
Mnie też. A Wodecki to zawsze ma coś tylko do powiedzenia o orkiestrze ::plask wczolo: Co innego Weronika Marczuk-Pazura w TzG. Jak to kiedyś Piróg określił u Wojewódzkiego, ona ma takie poczucie estetyki i zawsze potrafi powiedzieć coś trafnego.
kimberly1990 pisze:Wyglądała po prostu grubo, taki kawał baby się z niej zrobił w tej sukience, a przecież to (niby) modelka
No bo ona jest gruba :?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się Mucha jest fenomenalna, wielkie odkrycie, zwłaszcza, że przecież ogólna opinia była o niej taka, że ona nic nie umie i wszystko opiera na skandalach.
Niech wygra tę edycję! I chce. żeby Nataszka dostała się do finału i zajęła drugie miejsce, to już będzie jej klęska całkowita!
"Jest takie coś, jak syndrom drugiego miejsca" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: :zeby: :zeby:
Jej fałszywa skromność aż przeraża ::loll:: ::loll:: ::loll::

Chajzer też dobrze wypadł, więc jego wypowiedź dla Faktu, że Natasza to zawodowa tancerka i nie ma z nią szans, jak najbardziej do miejscu.
Kibicuję też Majdanowi, Grażynie i Rosati, która też pozytywnie zaskoczyła mnie zaskoczyła :D
Awatar użytkownika
Damians

W TT Tyszkiewiczowa pisze, że trudno jej oceniać Nataszę, bo jest ona profesjonalną tancerką ::loll::
Awatar użytkownika
Tim

Damians pisze:W TT Tyszkiewiczowa pisze, że trudno jej oceniać Nataszę, bo jest ona profesjonalną tancerką ::loll::
No dokładnie to jest trochę nie fair w stosunku dla innych. Już o tym Chajzer , że ona przecież występuje w musicalach i to z powodzeniem. To umie tańczyć. Tak samo było w JOŚ. Też jej było łatwiej bo już ćwiczyła śpiew. Wcale mnie wypowiedź Tyszkiewicz nie dziwi.
Awatar użytkownika
Damians

Nie mogę już patrzeć na Nataszę ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Dostała 4x10 i :ojeju, nie spodziewałam się, naprawdę... siusiu mi się che" ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Mucha jest genialna, musi wygrać ten program!!!
ODPOWIEDZ