Nagrody filmowe i telewizyjne
Tego typu gale są w świadomości Polaków zawsze emitowane w TVP , im nigdy nie zależało na oglądalności , natomiast TVN głównie postawił tak jak Damians mówił na show. Więc zmiana tego układy jest dość dziwna , inna . Nie powiem ,że TVN ,że zorganizował gale , bo była wspaniała ,ale jednak coś mi w tym nie pasowało. To tak jakby teraz mało popularną ( mówiąc delikatnie ) Eurowizje przenieść do TVNu.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Już jutro najbardziej wyczekiwana i najważniejsza gala telewizyjna roku - Telekamery.
Niestety, tegoroczne, z góry są skazane na niewypał
Nie będzie Dody ( choć jest nominowana w dwóch kategoriach ), duet Ibisz i Cichopek już się rozpadł, TVN zrobił przekręt z Mam talent nie nominując TzG, nie będzie Edyty Górniak... Czyli nawet nie będziemy mieli kogo posłuchać...
Jeżeli zrobią taki show-mix, jak rok temu, to wystąpi Palmer, Chamski i Kulesza - ależ gwiezdne gwiazdy
Ten gość zagraniczny, to tez pożal się Boże...
Niestety, tegoroczne, z góry są skazane na niewypał
Nie będzie Dody ( choć jest nominowana w dwóch kategoriach ), duet Ibisz i Cichopek już się rozpadł, TVN zrobił przekręt z Mam talent nie nominując TzG, nie będzie Edyty Górniak... Czyli nawet nie będziemy mieli kogo posłuchać...
Jeżeli zrobią taki show-mix, jak rok temu, to wystąpi Palmer, Chamski i Kulesza - ależ gwiezdne gwiazdy
Ten gość zagraniczny, to tez pożal się Boże...
Sorki Damians, ale ośmieszasz się w tym momencieDamians pisze:Tom JonesWielka mi gwiazda.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Marek Forrester
Też pierwsze słyszę, ale wg Google, to gościu od tej piosenki:Goku pisze:A kim jest ten Tom Jones? Pierwszy raz w życiu słyszę to nazwisko...
Sexbomb, sexbomb you're a sexbomb
You can give it to me when I need to come along
(Give it to me)
Sexbomb sexbomb you're my sexbomb
And baby you can turn me on
(Baby you can turn me on
You know what you're doing to me don't you. ha ha,
I love you do)
Czyli jednak to jest gwiazda