Nagrody filmowe i telewizyjne

Post autor: wiwi »

Podsumowanie roku biorąc pod uwagę najlepsze i najgorsze aspekty w różnych serialach: http://www.soaptownusa.com/GoodBadUglyBest&Worst.html

Post autor: Ireth »

Podobają mi si.ę nominacje dla MNS :mrgreen: .Najlepsze zgarnęła Taylor :twisted: :mrgreen: ::jezyk::

Heh, i docenili Leslie Kay, więc może da to do myślenia Bradowi Bellowi i jej nie uśmierci.

Post autor: Ireth »

wiwi pisze:Heh, i docenili Leslie Kay, więc może da to do myślenia Bradowi Bellowi i jej nie uśmierci.
Też tak pomyślałam!On jej ni emoże uśmiercić,to byłaby za duża strata dla niego.

Post autor: Bartex »

Szkoda, że są nominowane tylko wątki z Felicia i Taylor, ale i tak nie jest najgorzej. Bardzo ciekawie było przecież z udawaną przez Stephanie chorobą, nieprawdaż???
:roll:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Post autor: Kingsajz »

Wkocu powrót Herbatki byl najwiekszym wydarzeniem w BB 05. Wątek Brooky-Nicky-Beatrycze został skopiowany z wczesniejszego Brooky-Deacon-Beatrycze, wiec nic nadzwyczajnego. Powrót Fifi i jej choroba, również byly czymś nowym.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Kingsajz widziałeś chociaż to zestawienie? Powrót Taylor został określony mianem najgorszego powrotu; powrót Felicii - mianem najlepszego!

Powrót Herbatki był najgorszy?! NIemożliwe!W USA to Herbatka jest górą! Fani są obsesyjnie zakochani w tej postaci, nie zwracając uwagi ze to tylko fikcyjny bohater!! Dziwie się i to bardzo! Amerykanie są głupi!! Powrót Fifi jako najlepszy? Zgadzam sie teraz z tobą. Wątek nieco zmienił serial. Świerze powietrze przyszło. A wątki przed powortem Herbatki, byly jakies ciekawe? BB z USA zaczlem ogladac od lipca wiec nie wiem.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Część lubi Taylor i wielbi jej powrót. A część uważa jej występy za marnowanie taśmy filmowej ;) To jest rzecz względna, więc nie można tak generalizować ;) Akurat ten many, który zrobił to podsumowanie uważa Taylor za najnudniejszą postać w serialach. Każdy może mieć swoje zdanie ;)

"[...]uważa Taylor za najnudniejszą postać w serialach[...]" to odważny z niego człowiek!! Sugerowałem się tym co wiem o oficialnym forum BB i jak użytkowicy jadą po Brooke i wielbią Taylor.

Wiem, na oficjalnym forum jest okropnie. Dlatego wolę TSM czy The House of Bridge - tam nie można najeżdżać na Brooke :serce:
A ciekawi mnie kim w ogóle jest ten facet, który zrobił to zestawienie. Wie ktoś?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ale co do podsumowania to chyba nie chodzi o Taylor tylko sam pomysł powrotu nieboszczki - i z tym się zgadzam to było dobre za pierwszym razem, ale za drugim znowu z księciem Omarem?! cios w inteligencję widzów jak pisano w "Świecie seriali".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Jesli wypowiedział się negatywnie na temat Taylor to chyba fan Brooke albo kogoś innego. Pewnie to jakis fan soap oper, amerykanin.

No właśnie nie wiem czy to fan. Najpirw to nazwisko mi się kojarzyło z jednym ze scenarzystów B&B, ale nie jestem pewna już, bo chyba sam by nie krytykował serialu który współtworzy?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Powrót Herbatki był dla mnie najmilszą niespodzianką roku 2005. Bardzo na to liczyłem. :D
Dlaczego zawsze moje ulubione i ukochane osoby muszą umierać? Taylor, Macy, teraz Fifi :cry: Dobrze, że Herbatka wróciła do świata żywych :D 8) Te odcinki bez niej to będzie koszmar :|
ODPOWIEDZ