Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wydaje mi się, że gdyby Bridget chciała, to mogłaby wrócić np. do domku na plaży, ale chęć mieszkania z matką jest dobrym pretekstem, aby być bliżej Ridge'a...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stephanie znów wtrąca się w życie Ridgea. Ale niestety ona ma wiele racji, Ridge jest mężczyzną i powinien postawić kawę na ławę, jeżeli naprawde nie chce ranić Bridget która mieszkając z nim bardziej się w nim zakochuje to powinien powiedzieć jej ,że musi się wyprowadzić. Akurat Forresterowie z zakupem mieszkania czy domu nie powinni mieć problemu. A niestety dziewczyna jest od przyjazdu strasznie markotna, nawet wizyta u Nicka jej nie pomogła. Ciągle jest jakaś przytłoczona.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przyznać trzeba, że nick ma jakiś dobry wpływ na Bridget. Lubię go coraz bardziej. :D Jego kolega też całkiem sympatyczny.
Ridge chyba bagatelizuje sprawę. Zamieszkanie Bridget w domu Brooke, czy choćby w domku na plaży, to może i dobry pomysł, ale nie wiem, czy wpłynie to na jej uczucia do Ridge'a. Jakoś w Kopenhadze o nim nie zapomniała.
W rozmowie Stephanie - Ridge byłem tym razem po stronie jego matki.
Dobrze, że Thomas powiedział Amber prawdę i intencjach Ridge'a. Dziewczyna słusznie zauważyła, że oskarżano ją o manipulacje, a sama jest manipulowana.
Łódź Nick'a oborą - niezłe. ::loll:: ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Amber ma racje. Wyszła na idiotkę przez Ridża i Stephe (nie mówie, że to źle :P) . Mam jednak nadzieje, że odpłaci się Ridżowi i zrobi mu sajgon! :D

Ogólnie to jednak nuuuuuuda. Amber/Thomas/Caitlin - nuda, Sceny Nick/Bridget/Ktośtam - nuda. Stepha z Ridżem też. Jakoś tak dennie.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

B@r pisze:Thomas zmienia się w ciepłe kluchy, podobnie jak kiedyś Rick. Najpierw bardzo mu zależało na Amber, a teraz niby nadal zależy, ale umawia się z Caitlin. To już przerabialiśmy... Tyle, że Thomas był Rickiem, a rolę Caitlin odgrywała Kimberly.
Nie rozumiem, jak można zestawiać ze sobą te 2 historie... Przecież Thomas nie kręci w żaden sposób z Caitlin. Nawet nadziei jej nie daje. Żadnych deklaracji nie złożył. Wyraził się wobec niej jasno, że chce i zamierza dalej być z Amber. A co w tym złego, by mógł spędzić z koleżanką miło wieczór ? Nie takie rzeczy się robiło... A Rick to co innego. Kochał Kimberly i chciał z nią być. A musiał z Amber, która naciągnęła go na ciążę...

Ridge bardzo bagatelizuje sprawę. Pytanie : kiedy on czegoś poważnego nie bagatelizował ? Zawsze to robił !! I to jest właśnie kwintesencja postaci Ridge'a. Może się podobać. Może też jednak budzić poważne zastrzeżenia. :wink:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

A ja myśle że Ridge przeżywa kryzys wieku średniego i rajcuje go to że młoda ładna dziewczyna na niego leci :x poza tym jest strasznie prózną zadufaną w sobie osobą która nie widzi jakim jest kretynem.. ciągle łazi i przymila się do Bridget jakby nie wiedział że tym samym ją prowokuje.. cała nadzieja w Amber że wykożysta dobrze zdobytą wiedze i da tej paskudzie do wiwatu :twisted:
B@r pisze:Stephanie słusznie też stwierdziła, że Bridget ma pewne cechy Caroline i Taylor. Już wiem za co lubię córkę Brooke.
czyli Stephcia cię uświadomiła :D
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Szkoda że Bridget nie umówiła się na randkę z Johnny'm - super facet z niego :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Jak ten Ridge traktuje Amber :evil: hipokryta do potęgi!
Bridget doznała olśnienia, ale wątpię, żeby jej związek z Ridge'm szybko się zakończył.
Nuda, nuda i nuda.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Odnosze wrażanie ,że Amber pod względem emocjonalnym ma jakieś zaburzenia ::krzyw:: Przychodzenie na siłę i w dodatku w nocy do domu wroga nie jest nie tylko skuteczne ,co szkodliwe. Jeżeli Amber chce naprawdę zostać zaakceptowana powinna rozmawiać ze Stephanie czy z Brooke. Natomiast z Ridge powinien rozmawiać Thomas.
Jak widać Amber ma inny plan , będzie teraz szantażowała Ridge zdjęciem , a to jej napewno pomoże ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Cichy

Robi pisze:Jak widać Amber ma inny plan , będzie teraz szantażowała Ridge zdjęciem , a to jej napewno pomoże
Mi się wydaje że ona go nie chce nim szantażowac tylko go udu..c! wpełni popieram
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak czy inaczej to nie spowoduje , że ją rodzina zaakceptuję . Zacytuje klasyka ,, Amber Moore nie idź tą drogą '' :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ridge jest po prostu bezczelny :evil: Jest takim hipokrytą, egoistą. uważa się za idealnego :evil: On niby nie popełnia błędów? Zapomniał już jak zdradził Caroline, Taylor, jak się całował ze swoją "byłą córką" i próbuje do tego wrócić :evil: Jest nie do zniesienia. Mam nadzieję że Amber go wkopie :twisted:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie podoba mi się zachowanie Amber. Po tym, co ona planuje zrobić, to ridge będzie jeszcze bardziej jej niechętny, ale z drugiej strony ona może mu przypomnieć znaczenie słowa "hipokryzja". On już wiele błędów miał i mimo wszystko nie widzi, że wcazle święty nie jest. Mam nadzieję, że Amber szantażować go nie będzie, tylko pokaże mu całą prawdę.
Na tę chwilę wątpię w to, że Bridget zrozumiała o co w tym wszystkim chodzi. Lubię Nick'a, ale jakoś nie widzę go w roli wywierającego duży wpływ na dziewczynę.
Awatar użytkownika
Cichy

O nareszcie troche techniki w modzie (tel kom z aparatem podłączony do kompa) :shock:
Czy Catlin ma stary gabinet Thorna czy tylko mi się wydawało? Chociaż piwnica to odpowiednie miejsce dla niej :D
Rozmowa Nicka z Ridgem tylko upewniła mnie w tym że Ridge to kawał samolubnego gnoja :evil: On jest jak pies ogrodnika! Nigdy go nie lubiłem ale ost robi się coraz gorszy! Amber dobrze go podsmowała w rozmowie z Brooke wymieniając wszystkie paskudztwa jakie ost zrobił :twisted: pokazanie tego zdjęcia Brooke jest tym czego ona potrzebowała, mam nadzieje że skopie teraz dupe swojemu obleśnemu mężusiowi!!! :twisted: A potem rozwód! :twisted:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Cichy pisze:O nareszcie troche techniki w modzie (tel kom z aparatem podłączony do kompa) :shock:
Czy Catlin ma stary gabinet Thorna czy tylko mi się wydawało? Chociaż piwnica to odpowiednie miejsce dla niej :D
Rozmowa Nicka z Ridgem tylko upewniła mnie w tym że Ridge to kawał samolubnego gnoja :evil: On jest jak pies ogrodnika! Nigdy go nie lubiłem ale ost robi się coraz gorszy! Amber dobrze go podsmowała w rozmowie z Brooke wymieniając wszystkie paskudztwa jakie ost zrobił :twisted: pokazanie tego zdjęcia Brooke jest tym czego ona potrzebowała, mam nadzieje że skopie teraz dupe swojemu obleśnemu mężusiowi!!! :twisted: A potem rozwód! :twisted:
I do tego jaką jeszcze ten telefon daje jakość :roll:

W ich rzeczywistości pewnie ma inny, a w naszej to ten sam, muszą przecież oszczędzić na dekoracjach :)

Nareszcie pojawił się ciekawy wątek :) Amber ma 100% racji, naprawdę zrobiła to, by ochronić rodzinę. A Brooke pomyślała, że robi to dla akceptacji Rydża...

Mam nadzieję, że do rozwodu jednak dojdzie, niestety wiem, że to niemożliwe. Brooke wszystko Ridge'owi wybaczy...

Czy mi się wydaje, czy ta nowa "zdobycz" Nick'a jest podobna do Caitlin? :mrgreen:
Zablokowany