Goku pisze:Nienawidzę starych filmów ani seriali Dla mnie to kicz, bieda i nic więcej
A ja nie mam nic do staroci. ALE najlepiej jeśli nadal lecą. Najlepiej jeśli zaczął się serial np. w latach 60 i nadal leci no, ale w Polsce nie ma tak długich seriali. Zresztą jakby się zaczął w latach 60, to mógłby miec najwyżej długą historię i stare odcinki, ale sam w sobie nie byłby stary, bo nadal leci. Stary serial, to taki np. który leciał w latach 50 i skończył się w latach 60
No i powstaje pytanie o granice starości. Czy np. pierwszy sezon "Klanu" sprzed dziesięciolecia się tu liczy? I o to, czy chcecie potępić ogólnie stare seriale, czy tylko polskie?
Stare polskie seriale, to ja sama nazwa wskazuje seriale, które są stare i już się zakończyły dawno temu.
I nie oceniam czegoś czego nie widziałem. Kiedyś musiałem zerknąć na "Pancernych", "Stawkę", "Czterdziestolatka" itd i po prostu mnie nie zainteresowały. Dlatego mam o nich takie zdanie, jakie mam.
Mareczku, mam wielką prośbę. Uczuń ten temat, tematem o wszystkich starych serialach, z całego świata, a nie tylko z Polski, bo już mnie korci, żeby założyc temat o starych serialach ogólnie No chyba, że już jest założony
Mareczek pisze:Niestety ja nie mogę tego już zrobić, chyba że Oleg mógłby zmienić tytuł....
Już za 24 minuty i 18 sekund 5 odcinek "Życia na gorąco" z Leszkiem Teleszyńskim.
To Oleg niech to zrobi.
Oleg, zmień nazwę na - STARE SERIALE - żebyśmy mogli tu pisac o wszystkich starych serialach, bo zaraz ktoś założy temat (np. ja) o starych serialach z innych państw