Stare seriale

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Nienawidzę starych filmów ani seriali :P Dla mnie to kicz, bieda i nic więcej :P
Tak wszystkich? I wszystkie widziałeś, by oceniać?
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Goku pisze:Nienawidzę starych filmów ani seriali :P Dla mnie to kicz, bieda i nic więcej :P
A ja nie mam nic do staroci. ALE najlepiej jeśli nadal lecą. Najlepiej jeśli zaczął się serial np. w latach 60 i nadal leci :zeby: no, ale w Polsce nie ma tak długich seriali. Zresztą jakby się zaczął w latach 60, to mógłby miec najwyżej długą historię i stare odcinki, ale sam w sobie nie byłby stary, bo nadal leci. Stary serial, to taki np. który leciał w latach 50 i skończył się w latach 60 ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Oceniam tak wszystkie te, które widziałem :P Wyjątkiem jest "Jak rozpętałem II Wojnę Światową", ale to jest mini-serial :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Abec pisze:
Nienawidzę starych filmów ani seriali :P Dla mnie to kicz, bieda i nic więcej :P
Tak wszystkich? I wszystkie widziałeś, by oceniać?
Właśnie! widziałeś? Wszystkie :shock:

Jakoś nie chce mi się wierzyć :zmiesz::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Podzielam zdanie Goku. Tylko nie ujął bym tego tak dosadnie.
One po prostu mnie nie interesują i to nie jest mój typ.

Abec, każdy lubi co innego ( jedyne co nas wszystkich łączy to MNS ::jezyk:: ), a jak wiadomo de gustibus...
Abec

Właśnie chyba od tego wymyślono dyskusje, by mówić o gustach.
Awatar użytkownika
Damians

O gustach nie :wink: Co najwyżej w dyskusji wymienia się swoje przemyślenia, spostrzeżenia itd. A moje są takie, że stare polskie seriale są mało ciekawe...
Awatar użytkownika
Mareczek

Takie odpowiedzi są dobre ::rad:: ale ocenianie czegoś jeśli nawet się tego nie widziało to glupota :!:
Abec

No to o czym dyskutujemy, jak nie o serialach?

No i powstaje pytanie o granice starości. Czy np. pierwszy sezon "Klanu" sprzed dziesięciolecia się tu liczy? I o to, czy chcecie potępić ogólnie stare seriale, czy tylko polskie?
Awatar użytkownika
Damians

Stare polskie seriale, to ja sama nazwa wskazuje seriale, które są stare i już się zakończyły dawno temu.
I nie oceniam czegoś czego nie widziałem. Kiedyś musiałem zerknąć na "Pancernych", "Stawkę", "Czterdziestolatka" itd i po prostu mnie nie zainteresowały. Dlatego mam o nich takie zdanie, jakie mam.
GL Forever

Mareczku, mam wielką prośbę. Uczuń ten temat, tematem o wszystkich starych serialach, z całego świata, a nie tylko z Polski, bo już mnie korci, żeby założyc temat o starych serialach ogólnie :mrgreen: No chyba, że już jest założony :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Niestety ja nie mogę tego już zrobić, chyba że Oleg mógłby zmienić tytuł....

Już za 24 minuty i 18 sekund 5 odcinek :serce: "Życia na gorąco" :serce: z Leszkiem Teleszyńskim.
Awatar użytkownika
Mareczek

Tak, oczywiście jak mogłem zapomnieć ::plask wczolo: Przecież oglądam jeszcze "Daleko od szosy" Kogo wolisz Martinie? Bronkę czy Anię? Ja wolę Anię.
Awatar użytkownika
Mareczek

Zgadzam się z tobą w zupełności ::ok:: Bronka to taka wiejska piękność ::kwasny:: Która do Leszka kompletnie nie pasuje :nie: A teraz już z innej beczki....

Czy ktoś zna serial "Dyrektorzy", mi osobiście nie za bardzo się podoba, ale może komuś z was....
GL Forever

Mareczek pisze:Niestety ja nie mogę tego już zrobić, chyba że Oleg mógłby zmienić tytuł....

Już za 24 minuty i 18 sekund 5 odcinek :serce: "Życia na gorąco" :serce: z Leszkiem Teleszyńskim.
To Oleg niech to zrobi.

Oleg, zmień nazwę na - STARE SERIALE - żebyśmy mogli tu pisac o wszystkich starych serialach, bo zaraz ktoś założy temat (np. ja) o starych serialach z innych państw ::chytry::
ODPOWIEDZ