Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze: a pewnie po nim nie będzie miał łatwo... ::kwasny::
Chyba wiedział, na co się decyduje. Zwłaszcza, jak się prezentuje takie zachowanie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wysłałem sms na Jolkę by wygrala a wy? ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Wysłałem sms na Jolkę by wygrala a wy? ::jezyk::
Mi tam szkoda na to pieniędzy , ale oglądać oglądam ::jezyk:: Jola musi wygrać :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja ostatnio splajtuję, ale co tam. Wczoraj wysłałem kilkanaście sms-ów na Joasię Liszowską. Strasznie się cieszę, że wygrała i z niecierpliwością czekam na płytę!

Dzisiaj posłałem kilka sms-ów na Kasię Lenartowicz na zieloną linię i kilka na Jolę na czerwoną. 8) Mam nadzieję, że Kaśka wygra.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

U mnie to tak... 4 sms aby Kasia wyleciała i 1 na Jolke aby wygrała :P
Szkoda Adriana... Należało mu się więcej niż miejsce 3, pomimo ,że był nudny i nie wprowadzał zabawy do domu był znacznie lepszy niż LEnartowicz... JOLA dajesz :serce:
A do 5 edycji zgłaszam ja się i pare mi bliskich osób hehe
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze: A do 5 edycji zgłaszam ja się
Już trzymam kciuki, jakby co, to możesz liczyć na moje wsparcie SMS-owe ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Ja wysłałam sesemsa na Jolke... mimo, ze nigdy nie wysyłam tych sesemesów dziwnych... to dziś złamałam swą żelazną zasadę. Jak się bawić to się bawić! Trzymam kciuki z Jolante :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ja też nigdy nie wysyłałem, ale dziś wyjątkowo bo bym miał wyrzuty że nic nie zrobiłem :P a teraz jak mowili że remis to ja myślę że ściemniali by wysyłać więcej, a teraz pokazują the best of i znowu trzeba się naczekać na wynik ::kwasny:: ale podsumuje już trochę tę edycję: wpuścili samych dziwaków żeby nie powiedzieć głupków z parciem na szkło co niektórych ::kwasny:: Szkoda że Adrian 3 miejsce :?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Zgadzam się, było za mało oryginalnych i inteligentnych ludzi, ale tacy nie przynieśli by zysków... To niestety nie to samo co pierwsza edycja... muszę jednak przyznać, że miło spędzałam czas oglądając BB, było zabawnie i rozluźniająco, a najwięcej zabawy i śmiechu dostarczała Jolka, która WYGRAŁA!! ou je. idę spać i czekam na Alexandra w piątej edycji. ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Udało się! :D Mój avatar na dziś pomógł -wygrała największa gwiazda tej edycji Jolka! :D Uff ulżyło mi bo to sprawiedliwe
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jola jest tylko jedna :mrgreen: Super ale jestem ciekaw jakie były wyniki! Bardzo się ciesze ,że to właśnie Jola jest zwycięzca kolejnej edycji Big Brother!! :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Też jestem ciekawy jakie były wyniki, bo tak jakby na 5 min. przed zamknięciem linii Kaśka miała +2,3, a Jola +0,3. Niewątpliwie łącznie więcej głosów pozytywnych i negatywnych poszło na Jolę jako rzekomo najbardziej kontrowersyjną postać (choć ta jej kontrowersyjność to dla mnie momenatmi niezrozumiałe, żałosne zachowania - nie wiem, gdzie ona się za bardzo przejawia), ale dla mnie jest to postać zupełnie pozbawiona osobowości i charakteru i jeszcze w dodatku urody. No bo nie chcę już pisać, że zachowuje się jak idiotka. ::kwasny:: Szkoda, że taka osoba wygrała ten program i tę kasę. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja ciesze się, Jola ma osobowość jak najbardziej, ma też wielkie twarde zasady i nie zmieniła się od początku natomiast chyba lepiej ,że wygrała osoba barwna, kolorowa, uśmiechnięta a nie Kasia której zadaniem głównym były wołanie o fajki, bluźnierstwa na temat innych, knucie i przynudzanie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Masz rację Alexander, poza tym to co mówili o wunikach to tylko aby podpuścić do wysyłania smsów, Jolka na pewno prowadziła cały wieczór
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja chciałabym wrócić do finału JOŚ2. Fajnie, że Liszowska wygrała - polubiłam ją. Choć Kazadi też lubię. A Polk wyglądał w sobotę na strasznie zmęczonego - to chyba po tej premierze. Ale smutno mi było, jak na niego patrzyłam - miał taki wymuszony uśmiech... :(
ODPOWIEDZ