Chyba wiedział, na co się decyduje. Zwłaszcza, jak się prezentuje takie zachowanieB@r pisze: a pewnie po nim nie będzie miał łatwo...
Programy rozrywkowe
- Adex-fan Brooke
Mi tam szkoda na to pieniędzy , ale oglądać oglądamAdex-fan Brooke pisze:Wysłałem sms na Jolkę by wygrala a wy?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
U mnie to tak... 4 sms aby Kasia wyleciała i 1 na Jolke aby wygrała 
Szkoda Adriana... Należało mu się więcej niż miejsce 3, pomimo ,że był nudny i nie wprowadzał zabawy do domu był znacznie lepszy niż LEnartowicz... JOLA dajesz
A do 5 edycji zgłaszam ja się i pare mi bliskich osób hehe
Szkoda Adriana... Należało mu się więcej niż miejsce 3, pomimo ,że był nudny i nie wprowadzał zabawy do domu był znacznie lepszy niż LEnartowicz... JOLA dajesz
A do 5 edycji zgłaszam ja się i pare mi bliskich osób hehe
Nobody does it better
Ja wysłałam sesemsa na Jolke... mimo, ze nigdy nie wysyłam tych sesemesów dziwnych... to dziś złamałam swą żelazną zasadę. Jak się bawić to się bawić! Trzymam kciuki z Jolante 
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
- Adex-fan Brooke
Ja też nigdy nie wysyłałem, ale dziś wyjątkowo bo bym miał wyrzuty że nic nie zrobiłem
a teraz jak mowili że remis to ja myślę że ściemniali by wysyłać więcej, a teraz pokazują the best of i znowu trzeba się naczekać na wynik
ale podsumuje już trochę tę edycję: wpuścili samych dziwaków żeby nie powiedzieć głupków z parciem na szkło co niektórych
Szkoda że Adrian 3 miejsce 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się, było za mało oryginalnych i inteligentnych ludzi, ale tacy nie przynieśli by zysków... To niestety nie to samo co pierwsza edycja... muszę jednak przyznać, że miło spędzałam czas oglądając BB, było zabawnie i rozluźniająco, a najwięcej zabawy i śmiechu dostarczała Jolka, która WYGRAŁA!! ou je. idę spać i czekam na Alexandra w piątej edycji. ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
- Adex-fan Brooke
Udało się!
Mój avatar na dziś pomógł -wygrała największa gwiazda tej edycji Jolka!
Uff ulżyło mi bo to sprawiedliwe
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Też jestem ciekawy jakie były wyniki, bo tak jakby na 5 min. przed zamknięciem linii Kaśka miała +2,3, a Jola +0,3. Niewątpliwie łącznie więcej głosów pozytywnych i negatywnych poszło na Jolę jako rzekomo najbardziej kontrowersyjną postać (choć ta jej kontrowersyjność to dla mnie momenatmi niezrozumiałe, żałosne zachowania - nie wiem, gdzie ona się za bardzo przejawia), ale dla mnie jest to postać zupełnie pozbawiona osobowości i charakteru i jeszcze w dodatku urody. No bo nie chcę już pisać, że zachowuje się jak idiotka.
Szkoda, że taka osoba wygrała ten program i tę kasę. 
- Marek Forrester
Ja ciesze się, Jola ma osobowość jak najbardziej, ma też wielkie twarde zasady i nie zmieniła się od początku natomiast chyba lepiej ,że wygrała osoba barwna, kolorowa, uśmiechnięta a nie Kasia której zadaniem głównym były wołanie o fajki, bluźnierstwa na temat innych, knucie i przynudzanie.
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Masz rację Alexander, poza tym to co mówili o wunikach to tylko aby podpuścić do wysyłania smsów, Jolka na pewno prowadziła cały wieczór