Podobno Phyllis ma przespać się z Adamem... Oj, będzie gorąco jak Victor dowie się, że Phyllis wzięła się za drugiego już Newmana JR.
Żar młodości (The Young and The Restless)
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Tricia jest nie do zniesienia, najgorsze jednak jest to ,że jej ojciec wierzy w jej zmianę a ona niestety wcale nie wyzdrowiała. Matt tak ją wykorzystał i prawie zabił a ona zamiast słuchać ojca i innych którzy tłumaczą jej ,że może zaczać życie na nowo to wierzy swojej wyobraźni i Mattowi który kusi ją by się zemściła...
P.S. Wogóle ogląda ktoś odcinki polsatowskie, czy jestem odosobniony w tym
P.S. Wogóle ogląda ktoś odcinki polsatowskie, czy jestem odosobniony w tym
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
- Sexy Secret
Ja co najmniej się staram obejrzeć codziennie. Keith ( ojciec Tricii ) chyba po dzisiejszym się zorientował że ona jest nadal chora psychicznie po tym jak zobaczył że ona rozmawia z nieżyjącym już Matt'em. Wkurza mnie strasznie ta smarkula Colleen.Marek Forrester pisze:P.S. Wogóle ogląda ktoś odcinki polsatowskie, czy jestem odosobniony w tym
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
-
kamilabuziaczek
-
Ryan Lavery
O to link do strony na której możana podpisac petycje o zmiane pory emisji serialu
http://sejmisja.pl/?app=sejmisja&docume ... te-success
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Haha, z dobre 10 minut zajęło mi rozszyfrowanie jak się tam podpisać ale udało się hehe.cichy pisze:O to link do strony na której możana podpisac petycje o zmiane pory emisji serialu
- Marek Forrester
Tricia próbowała zabić swojego ojca
Czułem ,że nie uda jej się to , nie jest aż tak zła. Ale teraz kiedy jej ojciec jest w szpitalu ona ma większe pole do popisu bo nikt jej nie ogranicza... Na szczęście Victori czuje ,że Tricia coś knuje i już odkrył jej wizytę.
Szkoda mi Phyllis i Jacka, byli szczęśliwi aż do momentu jej choroby ale zachowanie Jacka jest okropne, nie wierzę ,że był z Phyllis tylko po to by mieć z nią dziecko, musi coś czuć a on nawet nie zaprzecza ,że muszą się rozstać z powodu ,że Phyllis nie może mieć dzieci.
Szkoda mi Phyllis i Jacka, byli szczęśliwi aż do momentu jej choroby ale zachowanie Jacka jest okropne, nie wierzę ,że był z Phyllis tylko po to by mieć z nią dziecko, musi coś czuć a on nawet nie zaprzecza ,że muszą się rozstać z powodu ,że Phyllis nie może mieć dzieci.
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Z jakiego dnia?B@r pisze:Polecam odcinki z tego tygodnia! W motelu wybuchła bomba w wyniku której m.in. Amber straciła przytomność!![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- MARCOWY KOT