Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Spoiler w poście i test koloru. :)

Podobno Phyllis ma przespać się z Adamem... Oj, będzie gorąco jak Victor dowie się, że Phyllis wzięła się za drugiego już Newmana JR.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tricia jest nie do zniesienia, najgorsze jednak jest to ,że jej ojciec wierzy w jej zmianę a ona niestety wcale nie wyzdrowiała. Matt tak ją wykorzystał i prawie zabił a ona zamiast słuchać ojca i innych którzy tłumaczą jej ,że może zaczać życie na nowo to wierzy swojej wyobraźni i Mattowi który kusi ją by się zemściła...

P.S. Wogóle ogląda ktoś odcinki polsatowskie, czy jestem odosobniony w tym :?:
Nobody does it better
Ryan Lavery

Ja przyznaję się, że widziałem jeden odcinek w TV, a jeden przez YouTube. Podziwiam Cię, Marek, że jesteś w stanie wstać w środku nocy na "Zar". :) Ja chyba niedałbym rady.
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Marek Forrester pisze:P.S. Wogóle ogląda ktoś odcinki polsatowskie, czy jestem odosobniony w tym :?:
Ja co najmniej się staram obejrzeć codziennie. Keith ( ojciec Tricii ) chyba po dzisiejszym się zorientował że ona jest nadal chora psychicznie po tym jak zobaczył że ona rozmawia z nieżyjącym już Matt'em. Wkurza mnie strasznie ta smarkula Colleen.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

A na polsacie z jakiego miesiąca mamy teraz odcinki żaru młodości ?.A ja lubie akcje z Tricią są bardzo ciekawe.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie jest to przypadkiem ta Tricia, która jakiś czas temu gościła u nas w "MnS"?
Ryan Lavery

Dawidek pisze:Nie jest to przypadkiem ta Tricia, która jakiś czas temu gościła u nas w "MnS"?
Niet. Jest to zupełnie inna, "własna" postać Y&R. :)
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

O to link do strony na której możana podpisac petycje o zmiane pory emisji serialu
http://sejmisja.pl/?app=sejmisja&docume ... te-success
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Popieram! Trzeba wierzyć.
Nobody does it better
Ryan Lavery

cichy pisze:O to link do strony na której możana podpisac petycje o zmiane pory emisji serialu
http://sejmisja.pl/?app=sejmisja&docume ... te-success
Haha, z dobre 10 minut zajęło mi rozszyfrowanie jak się tam podpisać ale udało się hehe. ::loll:: ::loll:: ::loll:: Oczywiście za. :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tricia próbowała zabić swojego ojca :!: Czułem ,że nie uda jej się to , nie jest aż tak zła. Ale teraz kiedy jej ojciec jest w szpitalu ona ma większe pole do popisu bo nikt jej nie ogranicza... Na szczęście Victori czuje ,że Tricia coś knuje i już odkrył jej wizytę.

Szkoda mi Phyllis i Jacka, byli szczęśliwi aż do momentu jej choroby ale zachowanie Jacka jest okropne, nie wierzę ,że był z Phyllis tylko po to by mieć z nią dziecko, musi coś czuć a on nawet nie zaprzecza ,że muszą się rozstać z powodu ,że Phyllis nie może mieć dzieci.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Ponoć powrót Sheili na wiosnę/lato 2009 jest już potwierdzony. Ale ja osobiście uważam, że to nieprawda. W 2008 też miała wrócić i jakoś nie wróciła. Poza tym w natłoku bieżących wątków, gdzie niby mieliby ją wcisnąć? :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Polecam odcinki z tego tygodnia! W motelu wybuchła bomba w wyniku której m.in. Amber straciła przytomność! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Polecam odcinki z tego tygodnia! W motelu wybuchła bomba w wyniku której m.in. Amber straciła przytomność! :)
Z jakiego dnia?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
MARCOWY KOT

Post autor: MARCOWY KOT »

Czy ktos mógłby mi odpowiedziec na pytanie? Chodzi mi o Tracey Bregman, czy jej nazwisko pojawiało się w czołówce serialu o jej powrocie w 2001 roku? Przegladałem wszystkie dostępne na youtubie i nie mogę znalezc.
ODPOWIEDZ