Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Jak Stephanie usunęła Loganów z LA?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Pottermaniack pisze:Jak Stephanie usunęła Loganów z LA?
Z pomocą Bill'a Spencera, który załatwił Stephenowi pracę w jego firmie w Paryżu. Razem ze Stephenem wyjechali Beth, babcia Helen i Katie. Donna i Storm pomieszkali jeszcze trochę w L.A., a potem wyjechali do San Francisco, gdzie Storm miał mieć jakieś praktyki prawnicze chyba.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Jak wygladała babcia Brooke?? ma ktos jej zdjęcie albo video z jej udziałem? W jakich latach występowała? dlaczego słuch o niej zaginął? W jakich watkach uczestniczyła?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Babcia Brooke - Helen Logan występowała w latach 1987-1989, potem wyjechała ze Stephenem, Beth i Katie do Paryża. Pojawiła się jeszcze gościnnie razem ze wszystkimi Loganami w 2001 na ślubie Thorne'a i Brooke.
A jeśli chodzi o wątki to ja wiem tyle, że jacyś chuligani ją kiedyś okradli w sklepie.

Może ktoś więcej dopowie i wrzuci fotkę (bo ja nie znalazłem). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A chyba było mówione, że Babcia Logan nie żyje, kiedy Brooke była u rodziców w Paryżu - wtedy, co spadła z Wieży Eiffela :roll:
Poszukaj w Galerii ślubnej, na zdjęciach ze ślubu Brooke i Thorne'a ona jest.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:A chyba było mówione, że Babcia Logan nie żyje, kiedy Brooke była u rodziców w Paryżu - wtedy, co spadła z Wieży Eiffela
Właśnie tak się zastanawiałem kiedy ona umarła. Bo coś tam czytałem, że już nie żyje. :roll: Zresztą Lesley Woods, która wcielała się w tę rolę też już od paru lat nie żyje.
jahek

Post autor: jahek »

DeaconFan pisze: A jeśli chodzi o wątki to ja wiem tyle, że jacyś chuligani ją kiedyś okradli w sklepie.
Może ktoś więcej dopowie i wrzuci fotkę (bo ja nie znalazłem). :wink:
Chuligani napadli na babcię Logan, ale nie w sklepie, tylko w jej własnym domu. Babcia Logan została ciężko pobita i trafiła do szpitala. Brooke osądzała o to Donnę, która miała ją odwiedzić, ale tego nie zrobiła, bo była zbyt zajęta swoimi sprawami.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tu kontynuuję dyskusję z "Dzisiejszego odcinka". Są podobieństwa między Brooke a Taylor w związku z ukrywaniem prawdy o swoich związkach. Taylor o Jamees'ie. a Brooke o Nicku. Można obie potraktować jak hipokrytki. Ale między obiema kobietami i tymi dwoma zasygnalizowanymi w "Dzisiejszym odcinku" wątkami są różnice. O tych nuansach warto pamiętać. W przypadku Taylor okolicznością jest to, że uprawiała seks z Jamesem w okolicznościach, w którym oboje obawiali się, że nie przeżyją najbliższych godzin. To był jakby taki pożegnalny akt. Więc Taylor nie musiała czekać 12 lat (wg kalendarza, bo czas w "MnS" liczy się inaczej).Więc nie rozumiem jej milczenia. Gdyby powiedziała, nie naraziłaby się na oskarżenia o hipokryzję, szczególnie pod adresem Brooke.
Brooke i Nick - Brooke nie chciała mówić prawdy, ponieważ chciała dobra córki. Tu było jej poświęcenie. Bo Bridget chciała związać się z Nickiem. Więc tu żądanie milczenia przez Brooke jest dla mnie bardziej zrozumiałe. Nie wiem, czy nie mówienie o związku z Nickiem jest hipokryzją - może i jest, ale Brooke miała pewne intencje. Po za tym, gdyby się trzymała z daleka od Nicka, to byłoby jeszcze lepiej.
kalanka

Post autor: kalanka »

Święta racja..
a tak na marginesie to prawie wszystkie postacie w tym serialu są hipokrytami
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Mam pytanie gdzie były kręcone te sceny kiedy we wspomnieniach Ridge tańczył na jakiejś ulicy z Taylor w dzisiejszym odcinku? Kiedy to było?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Kalanka: Zaryzykuje stwierdzenie, że tak jak i my wszyscy. Gdyby ktoś śledził całe nasze życie i te jego najważniejsze wydarzenia, chwile sukcesów i porażek, to myślę, że można by z łatwością "wypunktować" każdego z nas. Przynajmniej mnie na pewno, nie wiem jak to u innych ;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tim pisze:Mam pytanie gdzie były kręcone te sceny kiedy we wspomnieniach Ridge tańczył na jakiejś ulicy z Taylor w dzisiejszym odcinku? Kiedy to było?
Saint Thomas w 1994 roku! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Śmiesznie i dziwacznie wyglądały Brooke i Taylor w retrospekcjach, jakie miały koszmarne fryzury. :lol:

Mam pytanie - kiedyś Brooke przechwyciła list, chyba od Caroline do Ridge'a, żeby nie mogli być razem. O co chodziło w tym wątku?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Za którym bohaterem/bohaterką "Mody..." tęsknicie najbardziej. Kogo chcielibyście zobaczyć w serialu? To pytanie ankiety, która potrwa tydzień. Będziecie mogli zaznaczyć maksymalnie 5 odpowiedzi. Ciekawe kto wygra. Być może pominąłem jakąś ważną postać, ale w momencie konstruowania ankiety mi się ona nie przypomniała. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Sheila - jedyna postać, która przebija Brooke w rozkręcaniu akcji :: bow ::
Tawny - gęsia szyjka :mrgreen:
Margo - klasa sama w sobie ::ok::
Beth - urocza postać ::rad::
Kimberly - zawiodła mnie na samym końcu swojej przygody w serialu ,ale to nie powinno jej przekreślać , przecież nikt nie jest doskonały ::jezyk::
ODPOWIEDZ