Przeszłość
- Pottermaniack
Z pomocą Bill'a Spencera, który załatwił Stephenowi pracę w jego firmie w Paryżu. Razem ze Stephenem wyjechali Beth, babcia Helen i Katie. Donna i Storm pomieszkali jeszcze trochę w L.A., a potem wyjechali do San Francisco, gdzie Storm miał mieć jakieś praktyki prawnicze chyba.Pottermaniack pisze:Jak Stephanie usunęła Loganów z LA?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Sexi Ricky
Babcia Brooke - Helen Logan występowała w latach 1987-1989, potem wyjechała ze Stephenem, Beth i Katie do Paryża. Pojawiła się jeszcze gościnnie razem ze wszystkimi Loganami w 2001 na ślubie Thorne'a i Brooke.
A jeśli chodzi o wątki to ja wiem tyle, że jacyś chuligani ją kiedyś okradli w sklepie.
Może ktoś więcej dopowie i wrzuci fotkę (bo ja nie znalazłem).
A jeśli chodzi o wątki to ja wiem tyle, że jacyś chuligani ją kiedyś okradli w sklepie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Właśnie tak się zastanawiałem kiedy ona umarła. Bo coś tam czytałem, że już nie żyje.Damians pisze:A chyba było mówione, że Babcia Logan nie żyje, kiedy Brooke była u rodziców w Paryżu - wtedy, co spadła z Wieży Eiffela
Chuligani napadli na babcię Logan, ale nie w sklepie, tylko w jej własnym domu. Babcia Logan została ciężko pobita i trafiła do szpitala. Brooke osądzała o to Donnę, która miała ją odwiedzić, ale tego nie zrobiła, bo była zbyt zajęta swoimi sprawami.DeaconFan pisze: A jeśli chodzi o wątki to ja wiem tyle, że jacyś chuligani ją kiedyś okradli w sklepie.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
-
Dawidek
- Administrator
Tu kontynuuję dyskusję z "Dzisiejszego odcinka". Są podobieństwa między Brooke a Taylor w związku z ukrywaniem prawdy o swoich związkach. Taylor o Jamees'ie. a Brooke o Nicku. Można obie potraktować jak hipokrytki. Ale między obiema kobietami i tymi dwoma zasygnalizowanymi w "Dzisiejszym odcinku" wątkami są różnice. O tych nuansach warto pamiętać. W przypadku Taylor okolicznością jest to, że uprawiała seks z Jamesem w okolicznościach, w którym oboje obawiali się, że nie przeżyją najbliższych godzin. To był jakby taki pożegnalny akt. Więc Taylor nie musiała czekać 12 lat (wg kalendarza, bo czas w "MnS" liczy się inaczej).Więc nie rozumiem jej milczenia. Gdyby powiedziała, nie naraziłaby się na oskarżenia o hipokryzję, szczególnie pod adresem Brooke.
Brooke i Nick - Brooke nie chciała mówić prawdy, ponieważ chciała dobra córki. Tu było jej poświęcenie. Bo Bridget chciała związać się z Nickiem. Więc tu żądanie milczenia przez Brooke jest dla mnie bardziej zrozumiałe. Nie wiem, czy nie mówienie o związku z Nickiem jest hipokryzją - może i jest, ale Brooke miała pewne intencje. Po za tym, gdyby się trzymała z daleka od Nicka, to byłoby jeszcze lepiej.
Brooke i Nick - Brooke nie chciała mówić prawdy, ponieważ chciała dobra córki. Tu było jej poświęcenie. Bo Bridget chciała związać się z Nickiem. Więc tu żądanie milczenia przez Brooke jest dla mnie bardziej zrozumiałe. Nie wiem, czy nie mówienie o związku z Nickiem jest hipokryzją - może i jest, ale Brooke miała pewne intencje. Po za tym, gdyby się trzymała z daleka od Nicka, to byłoby jeszcze lepiej.
Saint Thomas w 1994 roku!Tim pisze:Mam pytanie gdzie były kręcone te sceny kiedy we wspomnieniach Ridge tańczył na jakiejś ulicy z Taylor w dzisiejszym odcinku? Kiedy to było?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Pottermaniack
-
Dawidek
- Administrator
Za którym bohaterem/bohaterką "Mody..." tęsknicie najbardziej. Kogo chcielibyście zobaczyć w serialu? To pytanie ankiety, która potrwa tydzień. Będziecie mogli zaznaczyć maksymalnie 5 odpowiedzi. Ciekawe kto wygra. Być może pominąłem jakąś ważną postać, ale w momencie konstruowania ankiety mi się ona nie przypomniała. 
Sheila - jedyna postać, która przebija Brooke w rozkręcaniu akcji
Tawny - gęsia szyjka
Margo - klasa sama w sobie
Beth - urocza postać
Kimberly - zawiodła mnie na samym końcu swojej przygody w serialu ,ale to nie powinno jej przekreślać , przecież nikt nie jest doskonały
Tawny - gęsia szyjka
Margo - klasa sama w sobie
Beth - urocza postać
Kimberly - zawiodła mnie na samym końcu swojej przygody w serialu ,ale to nie powinno jej przekreślać , przecież nikt nie jest doskonały
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl