Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

No i Rick dojechał do kościoła a już miałam nadzieję, że nie zdąży :!:
Rick teraz wielce kocha Amber a jeszcze nie tak dawno sikał w majtki na widok Kim. Gdyby Amber nie opiekowała się synkiem Becky to Rick nie zawracał by sobie nią głowy.
Amber bardzo ładnie wyglądała w sukni ślubnej, chociaż bardziej podobała mi się Darla.
Muszę przyznać że z Rick'a to niezły kretyn wypisał dał już czek Deacon'owi dając mu do zrozumienia że jest dojną krową. Trzymam kciuki za Deacon'a żeby jeszcze powyłudzał trochę pieniędzy od Ricka. Bo za głupotę trzeba płacić.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Jak zwykle, kiedy dzieje sie cos fajnego, to ja nie moge obejrzec ::kwasny:: ::jezyk:: Jutro powtorke zobacze :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Normalnie tak się cieszę że Rick zdążył do kościoła na czas! Jeszcze tylko obrączki i byłoby po wszystkim. :: bow :: Mam nadzieję ze teraz odzyska Amber i dziecko i dokupie głupiemu C.J.owi. ::chytry:: Co prawda nie podobało mi się to że szarpie kasą ale jeśli chciał odzyskac ukochane osoby musiał tak postąpić. ::chytry:: Poza tym pieniądze w zyciu nie są najważniejsze. ::chytry::

[scroll]NIE MA BROOKE! :: bow :: NIE MA BROOKE! :: bow :: [/scroll]
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Dla mnie Amber wyglądała nieciekawie. Blada jak trup, te czerwne usta jak wampirzyca i ta przeciętna suknia z ogromnym welonem..jak na pannę młodą nieładnie...
Poza tym wychodzić za mąż z taką miną...Jakby na siłę ją do ołtarza ciągnęli...Wyglądała jakby chciała uciec gdzie pieprz rośnie...szok..

Co do Ricka - zdesperowany człowiek robi co musi, dał pieniądze bo nie miał wyboru. Niektórzy piszą, że jest głupi, ja twierdzę, że skoro potrafi w ciemno oddać taką fortunę wiedząc, że plan może się nie udać to znaczy, że na prawdę bardzo kocha to dziecko i nie ma rzeczy, której by dla niego nie zrobił i nie poświęcił! Kibicuję mu z całego serca!

Reszta mnie nie interesuje, w sumie odcinki nieciekawe - sztuczne i dla mnie nudne.

Czekam z coraz większą niecierpliwością na powrót Brooke! :serce:
Marisa

Post autor: Marisa »

Amber na ślube wyglądała śliczne, miała piękną fryzure i sukienkę :D Chociaż wolałabym, żeby wychodziła za Ricka ::jezyk:: Ten C.J. to naprawde ma głupie pomysły, jak może sądzić, że 1,5 roczne dziecko poda mu obrączki w wyznaczonym momencie ::plask wczolo: ::loll:: Nareszcie są jakieś ciekawe odcinki bez Morgan i Brooke, na które już nie mogłam patrzeć ::ok:: :: bow ::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mnie dziwi skad Foressterowie wiedzieli w ktorym kosciele jest slub :shock:
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Kiedyś obie rodziny miały dość bliskie osobiste kontakty i chyba wiedziały do którego zazwyczaj uczęszcza ta druga ;) Ponadto pamiętaj, że ten ślub to wydarzenie, piszą o nim w gazetach ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Jasmine pisze:Co do Ricka - zdesperowany człowiek robi co musi, dał pieniądze bo nie miał wyboru. Niektórzy piszą, że jest głupi, ja twierdzę, że skoro potrafi w ciemno oddać taką fortunę wiedząc, że plan może się nie udać to znaczy, że na prawdę bardzo kocha to dziecko i nie ma rzeczy, której by dla niego nie zrobił i nie poświęcił! Kibicuję mu z całego serca!!
Święta prawda! :: bow :: Lepiej bym tego nie ujął. :: bow ::

[ Dodano: 2007-02-15, 13:07 ]
Misia pisze:Mnie dziwi skad Foressterowie wiedzieli w ktorym kosciele jest slub :shock:
MNS nie dba o takie szczegóły. A tak na marginesie to każdy ślub w serialu jest w tym samym kościele.
Awatar użytkownika
Misia

No tak.Jeszcze chcialam napisac o zachowaniu Ricka wobec Jonatana.Niedosc ,ze zwraca sie on do niego jak do kolegi to jeszcze takim tonem i jeszcze pokazuje swoje humory.Dobrze,ze pojawil sie ten caly Deacon bo jego teksty i miny ubarwiaja smetne wywody Ricka,CJa,Stefy i calej reszty bandy :? Kim jest siostra Cja(ile to razy Sally powtarzala ze Kim jest czlonkiem rodziny,ze sie nia zaopiekuja itd.) ale nikt nie pomyslal zeby jej zaprosic ::kwasny:: Dobrze ,ze wreszcie moge odpoczac od Brooke i tej calej afery z Tornem :mrgreen: )
Kitty

Post autor: Kitty »

Ślub.
Osobiście chciałam, aby ślub się odbył. Jednak dobre jest choć to, że wreszcie sprawa wyjaśniła się ( już mniejsza o to, w jaki sposób). Sytuacje ukazujące wewnętrzne rozterki Amber, telefony czy wizyty Ricka przekonującego Amber do odstąpienia od decyzji poślubienia CJa zdawały się przeciągać w nieskończoność i momentami były wręcz nudne.
Rick i jego rodzina mogą być zadowoleni z siebie. Jak zwykle osiągnęli swój cel. Ich dążenie do tego celu odbierałam jednak bardziej jako ambicję (choć, przyznam, zręcznie zakamuflowaną ) kolejnego tryumfu w starciu ze zwaśnioną rodziną i udowodnienia samym sobie, "kto jest górą", niż "czystą", usprawiedliwioną walkę o miłość do ukochanej osoby i dobro dziecka.
Amber.
Amber świadomie podjęła decyzję o poślubieniu CJa. Na pewno kierowała się dobrem dziecka, jednak przyjęła oświadczyny. Powinna więc pogodzić się z dokonanym wyborem ( ostatecznie nikt jej nie zmuszał do małżeństwa z CJem ) i wykazywać więcej konsekwencji w postępowaniu, zamiast patrzeć z rozczuleniem na wspólne zdjęcia z Rickiem.
CJ.
To jego najbardziej mi żal w całym "zamieszaniu". Zakochany w Amber i marzący o życiu rodzinnym, na pewno będzie cierpiał.
Darla.
Ciepła, serdeczna osoba. Uroczo spontaniczna w wyrażaniu swych uczuć.
Sally.
"Zjeżdżajcie stąd, bo zawołam policję" - jej słowa skierowane do Forresterów. Cenię tę postać między innymi właśnie za bezpośredniość.
Ostatnio zmieniony 2007-02-15, 13:41 przez Kitty, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Misia

Dawidek pisze:
Zastanawiało mnie przez chwlę to, że Deacon nie poznał Amber i odwrotnie.
Ale skad oni mieli sie znac wczesniej :shock: :?:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Misia pisze:No tak.Jeszcze chcialam napisac o zachowaniu Ricka wobec Jonatana.Niedosc ,ze zwraca sie on do niego jak do kolegi to jeszcze takim tonem i jeszcze pokazuje swoje humory.Dobrze,ze pojawil sie ten caly Deacon bo jego teksty i miny ubarwiaja smetne wywody Ricka,CJa,Stefy i calej reszty bandy :? Kim jest siostra Cja(ile to razy Sally powtarzala ze Kim jest czlonkiem rodziny,ze sie nia zaopiekuja itd.) ale nikt nie pomyslal zeby jej zaprosic ::kwasny:: Dobrze ,ze wreszcie moge odpoczac od Brooke i tej calej afery z Tornem :mrgreen: )
Zgadzam się :mrgreen: Dodam jeszcze, że nie wiem czy to desperacja Ricka czy głupota czy rzeczywiście prawdziwa miłość do Amber i dziecka, że tak dał pieniądze Deaconowi :roll: ,ale myśle że taka kwota dla niego nie jest żadnym wielkim wysiłkiem, dlatego gdyby stracił pieniądze, to tak bardzo by tego nie odczuł ::krzyw::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Misia, Amber i Becky razem się wychowywały i były przyjaciółkami. Nawet rodziły w tym samym czasie w domach nieopodal siebie. Więc Amber miała możliwość poznania Deacona. Ale już wiemy, że się nie znają.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

W sumie masz racje Szogunko ale Amber jeszcze przed zajsciem w ciaze wyjechala z Farneskrik :P i raczej nie utrzymawala stosunkow z Becky.Nie wydaje mi sie zeby byla ona na biezaco z sprawami Becky.

[ Dodano: 2007-02-15, 15:08 ]
ana pisze:myśle że taka kwota dla niego nie jest żadnym wielkim wysiłkiem, dlatego gdyby stracił pieniądze, to tak bardzo by tego nie odczuł ::krzyw::
Zgadzam sie ::ok:: Rick bardzo latwo zgodzil sie dac Deaconowi tak wielka sume i mysle,ze gdyby ten dran zarzadal wiecej to Riki i tak by sie zgodzil.Wyjal by po prostu jeszcze wiecej ze skarbonki :mrgreen: Strata kasy to dla niego nic.On chce tylko zrealizowac swoj plan a skoro ma mozliwosci to .....placi.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Menel ::jezyk:: hehe. Ale teksty dzisiaj padały ::jezyk:: śmieszne ::loll::
Zablokowany