Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mam pytanie: Decon użył nie dawno sformułowania "babilońska dziwka" czy wie ktoś co to może znaczyć?
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Może i nie ma on za bardzo kulturki, ale nie mogą przecież być wszyscy "mili, uprzejmi i kulturalni", musi być właśnie taki charakterek jak Deacon :> .. To C.J zaczyna się coraz bardziej niemiły robić.. :|
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Abec

Post autor: Abec »

dominik pisze:Mam pytanie: Decon użył nie dawno sformułowania "babilońska dziwka" czy wie ktoś co to może znaczyć?
Nie sądzę by to był idiom, powiedzenie, albo coś w tym stylu. Po prostu chciał powiedzieć coś efektownego i wypalił "będzie wyglądała jak babilońska dziwka" (czyli źle ;)).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Kitty

Post autor: Kitty »

1.Morgan i Ridge.
Momentami zastanawiałam się, czy Morgan celowo zatrzasnęła drzwi, aby znaleźć się z Ridgem sam na sam. Ze słów, które wypowiadała, nie wynikało, aby miała taki zamiar. Jednak jej mimika wskazywała na coś innego. Trochę sprawiała wrażenie, jakby żałowała, że tamten mężczyzna wszedł do budynku, dzięki czemu ona i Ridge zostali "uwolnieni". :roll: Mimo wszystko za pozytywny uważam fakt, że wreszcie normalnie ze sobą rozmawiają. ::ok::
Nie wiem tylko, co sądzić o tym, że Taylor i Ridge mają zostać chrzestnymi dziecka Morgan. :|

2. Deacon i Ridge.
"Niezłe ziółko" z tego Deacona. Zachowuje się jak pozbawiony uczuć lekkoduch i w dodatku materialista. :(
Rick udawał bohatera, jak zwykle. Rozśmieszył mnie fragment ich rozmowy:
-Wyjmiesz 10 tysięcy ze świnki skarbonki?(Deacon)
-Właśnie.(Rick) :mrgreen:

3. Amber i CJ.
Amber słusznie zauważyła, że CJ "zakochał się" w małym Ericu. Miło patrzeć, jak bardzo jest opiekuńczy, z jaką czułością odnosi się do chłopca. Stara się być dobrym ojcem i widać, że to nie jest żadna "pokazówka", tylko wypływa to z jego serca.
Irytowało mnie, jak Amber stale obserwowała w stronę Ricka i Deacona. Dziwnie to wyglądało- CJ przejęty przygotowaniami do ślubu, Amber "nieobecna" myślami i zerkająca w inną stronę. :|
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Kitty pisze:1.Morgan i Ridge.
Momentami zastanawiałam się, czy Morgan celowo zatrzasnęła drzwi, aby znaleźć się z Ridgem sam na sam. Ze słów, które wypowiadała, nie wynikało, aby miała taki zamiar. Jednak jej mimika wskazywała na coś innego. Trochę sprawiała wrażenie, jakby żałowała, że tamten mężczyzna wszedł do budynku, dzięki czemu ona i Ridge zostali "uwolnieni".
Też nad tym myślałam ::krzyw:: I dochodzę do wniosku, że chyba celowo je zatrzasnęła, bo gdy Taylor zaczęła mówic, że dobrze że nie spedziła tam nocy z Ridge'm, to miała raczej niezadowoloną minę, że tak właśnie się nie stało ::chytry::
Kitty pisze: Irytowało mnie, jak Amber stale obserwowała w stronę Ricka i Deacona. Dziwnie to wyglądało- CJ przejęty przygotowaniami do ślubu, Amber "nieobecna" myślami i zerkająca w inną stronę.
Mnie również to irytowało :evil: Żal mi w tym momencie CJ'a.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No to Amber ma zagwostkę. Ciekawe kiedy ślub. Może już jutro, w Walentyki :twisted:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wreszcie dziś mogliśmy znowu zobaczyć Becky ::chytry:: Na pewno aktorka specjalnie wróciła do serialu aby nakręcić tę scenę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Okazuje się, że gazety rozpisują się o ślubie CJ'a i Amber. Jestem tylko ciekawy czy też pisano o tym, że mieszkali w tych slumsach albo o sprawie narkotykowej Amber. Szkoda, że to gdzie mieszkają i gdzie pracują - Amber jako kelnerka - nie przykuło uwagi czasopism. Nagle jednak okazuje się, że są sławni i warto pisać o ich ślubie jako wielkim wydarzeniu, o którym się mówi aż w Europie! :idea: :roll:
Abec

Post autor: Abec »

Becky chyba nigdy nie odejdzie z serialu ;) Najpierw ściągali tą aktorkę by zagrała "list pożegnelny", potem by zrobić jej zdjęcie z Deaconem, teraz do tego flashbacku Deacona. Becky jak Lenin, wiecznie żywa ;)

---------------------------------------------------

Swoją drogą Twórcy bardzo się starają nadać B&B waroly edukacyjne ;) Po czym poznać złego człowieka? Siedzi w nocnym klubie, pije alkohol z butelki i nosi kolczyk ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

Fajnie było znowu zobaczyć Becky :)...A Tawny wyjechała z jakimś facetem ::loll:: ::loll:: ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Darla : A co z matką Amber ?
CJ : wyjechała z jakimś facetem.
::loll:: Lol, śmieszne :lol:
Tihocan

Post autor: Tihocan »

LoLex pisze: Nagle jednak okazuje się, że są sławni i warto pisać o ich ślubie jako wielkim wydarzeniu, o którym się mówi aż w Europie! :idea: :roll:

Własnie,dziwne trochę... :lol: Ciekaw jestem czy Deacon bardziej namiesza i stanie sie jednymz głównych bohaterów serialu. Może i z nim Brooke sobie zrobi dzieciaka ::loll::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Milo bylo zobaczyc Becky znowu ::ok:: Ten Deacon to okropny typ ::bojesie:: Jak on traktuje te dziewczyne :!: A jak sie wyraza o wlasnym dziecku ::ke:: Co sie CJ tak spieszy z tym slubem ::chytry:: :?: Nie jest zbyt pewny uczuc Amber.Sally fajnie wygladala w dzisiejszej fryzurze ::ok:: A co do tych gazet,to zawsze pojawiaja sie jak potrzeba aby ktos mogl poczytac o Foresterach czy Spectrze.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja w każdym razie zaczynam tęskić za Brooke. Abec, Becky nagrywała "list pożegnalny" jak jeszcze była w serialu, przed swoją śmiercią.
A że wróciła, to było widać. Becky z pierwszych odcinków jakich ją znamy była ... złośliwa, skwaszona, daleka od uśmiechu i wyrozumiałości. Fizycznie też się zmieniała w trakcie mieszkania w L.A.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sally dziś raczej brak fryzury miała. Amber mogłaby rozwiązać całą sytuację, pogadac z CJem że jednak kocha Ricka, źle teraz postępuje. Z gazetą rzeczywiście śmieszne a zauważyliście ogień u Deacona? To chyba miało symbolizować jego diabelskość :twisted: Brooke chyba ma wolne od serialu, nawet Bridget dali do wątku Ricka i słucha jaki to Deacon zły ::chytry:: Szkoda że Tawny wyjechała na dobre. Aktorka grająca Becky na pewno wróciła aby nakręcić te scenę -co o niej myślicie? Tak sobie wyobrażaliście scenę poczęcia EricaIII? W aucie ::kwasny::
Darla dziś była super, tak sie wzruszyła, ona jest boska :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany