Co uważacie o ojcu Małego Eryka, Deaconie? 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Deacon zapowiada się na prawdziwy czarny charakter
I bardzo dobrze, bo w MNS właśnie takiego kogoś brakuje...
Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że to będzie jakiś biedny niechluj, a tu nawet miła niespodzianka, ma własny klub, dziewczynę- która wygląda równie podle jak on- oj, zapowiada się ciekawie...

I bardzo dobrze, bo w MNS właśnie takiego kogoś brakuje...
Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że to będzie jakiś biedny niechluj, a tu nawet miła niespodzianka, ma własny klub, dziewczynę- która wygląda równie podle jak on- oj, zapowiada się ciekawie...
W końcu prawdziwy facet w Modzie . Ciekawie się zapowiada , poczekajmy na dalszy ciąg wydarzeń
.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Mimo, że Deacon jest wielką wredotą, to zrobił na mnie ogromne wrażenie
Kogoś takiego brakowało MNS, przynajmniej coś się będzie działo. Tak przynajmniej czuję. Patrząc na plastikowego Kena (czyt. Ricka), sierotkę CJ-kę, "napakowanego" Ridga i Connora prosto z solarium, można odetchnąć 
Piotrek16 pisze:Deacon ma na nazwiko Sharpe ( przecierz jest to dział Niespoilerowy )
Sorry
Też miałem zamiar założyć ten temat, ale po tym jak nazwisko zostanie wyjawione.
Deacon jest fajny. Nareszcie jakaś nowa postać - w końcu pozbyli się Macy i Becky, oraz Giovanni'ego, Adama i Tawny, a doszła tylko Morgan
Wreszcie jakiś nie-Forrester
I fakt - otoczka super
Przypadła mi do gustu dziewczyna Deacona
Plastikowa 
Deacon jest fajny. Nareszcie jakaś nowa postać - w końcu pozbyli się Macy i Becky, oraz Giovanni'ego, Adama i Tawny, a doszła tylko Morgan
Przypadła mi do gustu dziewczyna Deacona
SallyFan, chyba pomyliłeś terminy
Bo jeśli ona jest plastikowa, to boję się pisać jaka jest Kimberly
Ona jest ... rockandrollowa ^^ Dangerous Girl 
To prawda że kogoś takiego brakowało w B&B
Zapowiada się ciekawie, na pewno zawsze was ciekawiło kim jest prawdziwy ojciec EricaIII
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ciekawiło, oj ciekawiło
Ale nie w moim typie (urody), bo na jego "pobyt" w modzie już się cieszę. Namiesza. Cieszyłam się z Morgan, ale ona jakaś :ugrzeczniona". Na razie. Natomiast chyba jeszcze nie był tak chamski i obcesowy jak nasz Deacon, Zatkało mnie na "dziwkę babilońską". Ale kurde on namiesza. Musi.
Ale nie w moim typie (urody), bo na jego "pobyt" w modzie już się cieszę. Namiesza. Cieszyłam się z Morgan, ale ona jakaś :ugrzeczniona". Na razie. Natomiast chyba jeszcze nie był tak chamski i obcesowy jak nasz Deacon, Zatkało mnie na "dziwkę babilońską". Ale kurde on namiesza. Musi.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Deacon mnie poprostu rozwala....
To taki typ faceta, który najbardziej lubie (usidlaćxD). Psychodeliczne (lub jak kto woli => przyjarane) spojrzenie, super ciuchy, intrygujące usposobienie, cięty język. Taki niby macho, nikt mu nie podskoczy itd itp a jak pozna laske ktora go powali na kolana, to potulny jak baranek. Zakładam się, że Deacon właśnie taki będzie (wiem to z własnego doświadczenia
). No w każdym razie Rickuś się próbuje stawiać, ale z Deaconem szans nie ma i chyba sam to wie
. Jestem totalnie ciekawa, co będzie dalej....
To taki typ faceta, który najbardziej lubie (usidlaćxD). Psychodeliczne (lub jak kto woli => przyjarane) spojrzenie, super ciuchy, intrygujące usposobienie, cięty język. Taki niby macho, nikt mu nie podskoczy itd itp a jak pozna laske ktora go powali na kolana, to potulny jak baranek. Zakładam się, że Deacon właśnie taki będzie (wiem to z własnego doświadczenia