Ale mam nadzieję że Małgosia i Marcin to strzał w "10"!
M jak miłość
To chyba nie jest spoiler, ale jak ktoś nie chce to niech nie czyta
W ŚS jest napisane, że Łukasza Mostowiaka będzie grać nowy aktor- jak dla mnie to bezsensu. Chociaż tego starego i tak nie lubiłem, to jednak jak patrzę na tego nowego chłopaka to on jest okropny. Wygląda jak Ridge w wieku 14 lat
Jeżeli zdecydowali się na nowego aktora, to mogli dać kogoś starszego...
W ŚS jest napisane, że Łukasza Mostowiaka będzie grać nowy aktor- jak dla mnie to bezsensu. Chociaż tego starego i tak nie lubiłem, to jednak jak patrzę na tego nowego chłopaka to on jest okropny. Wygląda jak Ridge w wieku 14 lat
Jeżeli zdecydowali się na nowego aktora, to mogli dać kogoś starszego...
On jest nawet na okładceDamians pisze:To chyba nie jest spoiler, ale jak ktoś nie chce to niech nie czyta![]()
W ŚS jest napisane, że Łukasza Mostowiaka będzie grać nowy aktor- jak dla mnie to bezsensu.
Napatrzyłeś się na MnS i Syndrom Szybko Starzejącego Się DzieciakaJeżeli zdecydowali się na nowego aktora, to mogli dać kogoś starszego...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Konkurs na oficjalnej stronie. Wystarczyło wysłać maila z odpowiedzią na pytanie jak nazywa się klub w którym pracuje Paweł Zduński.Alexander pisze:No to gratuluje B@r!![]()
A jaki konkurs, życzę zagrania roli w serialu
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
GratulacjeB@r pisze:Wygrałem ostatnio konkurs i jutro jadę na plan "M jak miłość" do Warszawy.
Jak wrócę, zdam Wam relację.
Czyli, taraz my wszyscy będziemy mogli Ciebie zobaczyć w TV- to znaczy w Kulisach M jak miłość....
Jak będą Ciebie pytać o oglądanie serialu to powiedz też, że oglądasz Mode i powiedz, że jest ona o wiele lepsza od tego ich całego M jak miłość...
- Marek Forrester
Weź mnie nie stresuj.Damians pisze:GratulacjeB@r pisze:Wygrałem ostatnio konkurs i jutro jadę na plan "M jak miłość" do Warszawy.
Jak wrócę, zdam Wam relację.![]()
Czyli, taraz my wszyscy będziemy mogli Ciebie zobaczyć w TV- to znaczy w Kulisach M jak miłość....![]()
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester