Taniec z gwiazdami
Ta edycja to będzie porażka - zobaczycie.
Po pierwsze nie ma tu ani jednej gwiazdy!
Nie chcę bynajmniej tym samym powiedzieć, że w poprzednich edycjach były jakieś gwiazdy, bo to byłaby spora przesada, ale były osoby bardziej rozpoznawalne.
W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji.
Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.
Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału.

Po pierwsze nie ma tu ani jednej gwiazdy!
Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.
Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału.
-
SallyFan
Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.FanStefci pisze:W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji.![]()
![]()
Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.FanStefci pisze: Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.
Klaudia Carloss tańczła z Maserakiem i nie doszła za wysokoFanStefci pisze: Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału.![]()
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tak, to bardzo dobre zjawisko, ale w zamierzeniu programu to profesjonalni tancerze mieli stanowić dodatek do gwiazdy, z którą tańczą, a nie na odwrót.Tkk_Bolly pisze: Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.
A Polsat w ogóle emituje powtórki PB?Tkk_Bolly pisze: Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.
Ale to była pierwsza edycja i Maserak jeszcze nie był znany. Wybił się dopiero przy Foremniak, a umocnił popularność przy Kwaśniewskiej.Tkk_Bolly pisze:Klaudia Carloss tańczła z Maserakiem i nie doszła za wysoko
FanStefci pisze:Tak, to bardzo dobre zjawisko, ale w zamierzeniu programu to profesjonalni tancerze mieli stanowić dodatek do gwiazdy, z którą tańczą, a nie na odwrót.Tkk_Bolly pisze: Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.W tej edycji będzie na opak.
Hehe
Sprawdziłem teraz w programie i nie ma żadnych powtórek jestem w szokuFanStefci pisze:A Polsat w ogóle emituje powtórki PB?Tkk_Bolly pisze: Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.
Program faktycznie przyczynił się do wzmożonego zainteresowania nauką tańca. Sam widzę po swoich znajomych.
A co do Polsatu, myślę, że decyzja o nie emitowaniu powtórek jest świadoma i obliczona na skoncentrowanie jak największej liczby widzów przed TV o jedynej porze emisji, zamiast rozbijania widowni na 2 mniejsze grupy i tracenie w ten sposób imponujących ratingów.
A co do Polsatu, myślę, że decyzja o nie emitowaniu powtórek jest świadoma i obliczona na skoncentrowanie jak największej liczby widzów przed TV o jedynej porze emisji, zamiast rozbijania widowni na 2 mniejsze grupy i tracenie w ten sposób imponujących ratingów.
Zgadzam się w całej rozciągłościFanStefci pisze:Ta edycja to będzie porażka - zobaczycie.
Po pierwsze nie ma tu ani jednej gwiazdy!Nie chcę bynajmniej tym samym powiedzieć, że w poprzednich edycjach były jakieś gwiazdy, bo to byłaby spora przesada, ale były osoby bardziej rozpoznawalne.
W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji.
![]()
![]()
Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału.![]()
A tak w ogóle to jeśli chodzi o powtórki-zawsze ludzie mogą sobie obejrzeć powtórki Tańca z GwiazdamiFanStefci pisze: A co do Polsatu, myślę, że decyzja o nie emitowaniu powtórek jest świadoma i obliczona na skoncentrowanie jak największej liczby widzów przed TV o jedynej porze emisji, zamiast rozbijania widowni na 2 mniejsze grupy i tracenie w ten sposób imponujących ratingów.
No tak ,ale Taniec z Gwiazdami jest na żywo, a to bardziej komplikuje sprawę. Swoją droga już się nie mogę doczekać wyników oglądalności z tego okresu .Będzie walkaGoku pisze: A tak w ogóle to jeśli chodzi o powtórki-zawsze ludzie mogą sobie obejrzeć powtórki Tańca z Gwiazdami...I wydaje mi się że właśnie w niedziele ludzie będą oglądali PB a dopiero w sobotę tydzień później powtórki TzG
...
Ja często oglądałem właśnie tylko powtórki TzG. Zupełnie nie emocjonowałem się chwilą ogłoszenia wyników na żywo - oglądałem, żeby zobaczyć kto jak zatańczył i jak się zaprezentował.
Uważam, że nowa edycja TzG będzie mieć całkiem dobrą widownię - po dwóch tygodniach emisji PB nie wszystkich jednak zainteresował - widać to m.in. po wynikach oglądalności "Rancza" na TVP1
.
Para Omena-Maserak zapowiada się bardzo ciekawie
.
Uważam, że nowa edycja TzG będzie mieć całkiem dobrą widownię - po dwóch tygodniach emisji PB nie wszystkich jednak zainteresował - widać to m.in. po wynikach oglądalności "Rancza" na TVP1
Para Omena-Maserak zapowiada się bardzo ciekawie