Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ciekawo też, jak zapowiedzą Omene- Pogodynka Omena... ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ta edycja to będzie porażka - zobaczycie.

Po pierwsze nie ma tu ani jednej gwiazdy! ::plask wczolo: Nie chcę bynajmniej tym samym powiedzieć, że w poprzednich edycjach były jakieś gwiazdy, bo to byłaby spora przesada, ale były osoby bardziej rozpoznawalne. ::krzyw:: W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji. ::cojest:: ::plask wczolo:

Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.

Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału. ::ysz:: :nie:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Konkurencja będzie także ze strony TVP1, gdyż o tej godzine leci Ranczo- a to również ludzie oglądają....

A ja i tak mimo wszystko będę oglądał Taniec.... ::jezyk:: ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Damians pisze:Konkurencja będzie także ze strony TVP1, gdyż o tej godzine leci Ranczo- a to również ludzie oglądają....

A ja i tak mimo wszystko będę oglądał Taniec.... ::jezyk:: ::jezyk::
"Ranczo" to nic, przecież leci PB, a potem CSI 8)

Ja również rezygnuje w tej edycji z oglądania. "Gwiazdy", pfff ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

FanStefci pisze:W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji. ::cojest:: ::plask wczolo:
Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.

FanStefci pisze: Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.
Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.
FanStefci pisze: Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału. ::ysz:: :nie:
Klaudia Carloss tańczła z Maserakiem i nie doszła za wysoko
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
FanStefci

Tkk_Bolly pisze: Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.
Tak, to bardzo dobre zjawisko, ale w zamierzeniu programu to profesjonalni tancerze mieli stanowić dodatek do gwiazdy, z którą tańczą, a nie na odwrót. ;) W tej edycji będzie na opak. :D
Tkk_Bolly pisze: Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.
A Polsat w ogóle emituje powtórki PB?
Tkk_Bolly pisze:Klaudia Carloss tańczła z Maserakiem i nie doszła za wysoko
Ale to była pierwsza edycja i Maserak jeszcze nie był znany. Wybił się dopiero przy Foremniak, a umocnił popularność przy Kwaśniewskiej. ;)
Tkk_Bolly

FanStefci pisze:
Tkk_Bolly pisze: Zgadzam się ,ale jak dla mnie to tylko i wyłącznie zaleta.Bo tancerze naprawdę zaczęli się wybijać i to jest chyba pozytwne zjawisko.
Tak, to bardzo dobre zjawisko, ale w zamierzeniu programu to profesjonalni tancerze mieli stanowić dodatek do gwiazdy, z którą tańczą, a nie na odwrót. ;) W tej edycji będzie na opak. :D

Hehe :mrgreen: Program rzeczywiście się zmienił i teraz (pseudo) gwiazdy są dodatkami do tancerzy.Ogólnie dzięki temu programowi taniec cieszy się ogromną popularnością .Szkółki taneczne mają masę chętnych gotowych się uczyć.I chyba spopro tancerzy z tzg założyło swoje własne szkółki.w kolejnej edycji jak już wspomniałem bede liczył na TANCERKE Ewę Szabatin
FanStefci pisze:
Tkk_Bolly pisze: Wtedy będą pewnie oglądać sobie powtórki PB ,a tzG jest na żywo.
A Polsat w ogóle emituje powtórki PB?
Sprawdziłem teraz w programie i nie ma żadnych powtórek jestem w szoku :shock: Polsat wiele traci emitując tylko premierowe odcinki.Powtórki mogły by dochodzić nawet do 3 mln. widzów. O w takim razie TzG będzie miał ciężko ,choć wydaje mi się że Polsat wtedy będzie musiał wprowadzić powtórki.
Awatar użytkownika
FanStefci

Program faktycznie przyczynił się do wzmożonego zainteresowania nauką tańca. Sam widzę po swoich znajomych. :)

A co do Polsatu, myślę, że decyzja o nie emitowaniu powtórek jest świadoma i obliczona na skoncentrowanie jak największej liczby widzów przed TV o jedynej porze emisji, zamiast rozbijania widowni na 2 mniejsze grupy i tracenie w ten sposób imponujących ratingów. :)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

FanStefci pisze:Ta edycja to będzie porażka - zobaczycie.

Po pierwsze nie ma tu ani jednej gwiazdy! ::plask wczolo: Nie chcę bynajmniej tym samym powiedzieć, że w poprzednich edycjach były jakieś gwiazdy, bo to byłaby spora przesada, ale były osoby bardziej rozpoznawalne. ::krzyw:: W tej chwili niektórzy z tancerzy są większymi gwiazdami, niż ich taneczni partnerzy/partnerki z nadchodzącej edycji. ::cojest:: ::plask wczolo:

Po drugie, TVN nigdy wcześniej nie miał tak silnej konkurencji, jaką teraz stanowi Prison Break. Gdy ruszy TzG, widzowie Polsatu będą już przy 7 odcinku PB i Ci którzy się wciągną (a mniemam, że będzie to przeważająca większość z tych, którzy zaczęli oglądać) nie przerwie oglądania serialu dla TzG.

Po trzecie, ustawiając Omenę w parze z Maserakiem, TVN już zaczyna poniekąd manipulować wynikiem - wiadomo, że Maserak jest uwielbiany przez żeńską część widowni, więc takie ustawienie gwarantuje "gwiazdeczce" pogody w TVN dojście do finału. ::ysz:: :nie:
Zgadzam się w całej rozciągłości ::ok:: Uważam,że powinni zakończyć ten program na 4 edycji,bo kolejną tylko znacznie obniżają swój poziom.Nie ma sensu robić niczego na siłę...
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Klaudusia pisze:Uważam,że powinni zakończyć ten program na 4 edycji,bo kolejną tylko znacznie obniżają swój poziom.Nie ma sensu robić niczego na siłę...
Ja tez tak myśle.
W koncu ludzie juz troche sie znudzili 4 edycja a teraz to juz ich zmuli....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Goku

Post autor: Goku »

FanStefci pisze: A co do Polsatu, myślę, że decyzja o nie emitowaniu powtórek jest świadoma i obliczona na skoncentrowanie jak największej liczby widzów przed TV o jedynej porze emisji, zamiast rozbijania widowni na 2 mniejsze grupy i tracenie w ten sposób imponujących ratingów. :)
A tak w ogóle to jeśli chodzi o powtórki-zawsze ludzie mogą sobie obejrzeć powtórki Tańca z Gwiazdami :wink:...I wydaje mi się że właśnie w niedziele ludzie będą oglądali PB a dopiero w sobotę tydzień później powtórki TzG :mrgreen:...
Tkk_Bolly

Goku pisze: A tak w ogóle to jeśli chodzi o powtórki-zawsze ludzie mogą sobie obejrzeć powtórki Tańca z Gwiazdami :wink:...I wydaje mi się że właśnie w niedziele ludzie będą oglądali PB a dopiero w sobotę tydzień później powtórki TzG :mrgreen:...
No tak ,ale Taniec z Gwiazdami jest na żywo, a to bardziej komplikuje sprawę. Swoją droga już się nie mogę doczekać wyników oglądalności z tego okresu .Będzie walka :mrgreen:
Primok

Post autor: Primok »

Ja często oglądałem właśnie tylko powtórki TzG. Zupełnie nie emocjonowałem się chwilą ogłoszenia wyników na żywo - oglądałem, żeby zobaczyć kto jak zatańczył i jak się zaprezentował.
Uważam, że nowa edycja TzG będzie mieć całkiem dobrą widownię - po dwóch tygodniach emisji PB nie wszystkich jednak zainteresował - widać to m.in. po wynikach oglądalności "Rancza" na TVP1 :wink: .
Para Omena-Maserak zapowiada się bardzo ciekawie :) .
Esm

Post autor: Esm »

Mój tata pracuje w iti więc TzG jest obowiązkowy
Tomala

Post autor: Tomala »

Esm, skoro twój tata pracuje w iti to dowiedz się jak będzie z emisją nowych odcinków Życia na fali: kiedy będą :?:
ODPOWIEDZ