Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tak, Steph kochała Macy jak córkę...
A czy pamiętacie (lub co ważniejsze, czy ona pamięta), że ma dwie rodzone córki?
Nie podobał mi się strój kąpielowy Taylor ::bojesie::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Strój kąpielowy Taylor nie był taki zły za to te bokserki Ridgea :lol: Musze takich poszukać w sklepie! ::loll::
Stephanie poznała tajemnicę Morgan, wie ,że ta jest w ciąży i wie ,że to dziecko nie ze sztucznego zapłodnienia, wkrótce o tym dowie się Ridge a następnie Taylor, rozpęta się burza, Morgan może być w niebezpieczeństwie, lepiej gdyby wyjechała wtedy nikt by nie zagroził jej dziecku.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Bez przesady przecież ani Rige ani Stephanie nie zrzucą Morgan ze schodów? ::jezyk:: Chcoiaż kto wie...ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić,a do aborcji nikt jej już nie zmusi.Sadzę,że Morgan przesadza z tym wiecznym textem o tym jak to"Stephanie jest zdolna do wszystkiego" ::ysz::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Bo Stephanie jest zdolna do wszystkiego, pamiętaj o tym ,że ona jest naprawde nieobliczalna, a Morgan mówi tak bo wciąż ma w swojej pamięci to do czego zmusiała ją Stephanie kiedy była nastolatką, do aborcji. Morgan nie chce stracić tego dziecka, a skoro naprawde nie będzie chciała nic od Ridgea, jeśli naprawde chodzi jej tylko o to by urodzić dziecko, to niech zostawią ją w spokoju, niech Morgan urodzi i wyjedzie i nigdy więcej się nie pokazuje.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Alexander pisze:Morgan nie chce stracić tego dziecka, a skoro naprawde nie będzie chciała nic od Ridgea, jeśli naprawde chodzi jej tylko o to by urodzić dziecko, to niech zostawią ją w spokoju, niech Morgan urodzi i wyjedzie i nigdy więcej się nie pokazuje.
Zrozumiałbym, gdyby Forresterowie wściekli się, że Ridge jest ojcem dziecka. Morgan powinna iść na dobrą terapię. DeWitt chyba poczułaby się szczęśliwa, gdyby Stephanie szczerze ją przeprosiła.

[ Dodano: 2006-12-24, 14:51 ]
Wtedy by już nie chciała mieć dziecka.
Kitty

Post autor: Kitty »

Piątkowe odcinki oglądałam z mamą, która "Modę" ogląda tylko od czasu do czasu. No i mama na widok Taylor w skąpym stroju bardzo się zdziwiła i powiedziała "A jej co się stało, że taka roznegliżowana chodzi?"
No tak, Taylor rzeczywiście kiedyś była inna ::ok:: . Teraz jest bardziej swobodna, ale nie uważam, żeby to było negatywne ::rad:: . Zresztą moja mama też nie sądzi, żeby ta przemiana była zła, po prostu się zdziwiła :roll: .
Nelya

Post autor: Nelya »

kto wie, jak nazywa się piosenka, do której niedawno tanczyli CJ i Amber? cos z tekstem "hold on to me"? hold of to me? hold on for me? :(...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Jacy się wszyscy praworządni zrobili i jak się jednogłośnie oburzają na niecny postępek Stefy, proszę proszę. :twisted: ::jezyk:: Nie ona pierwsza i nie ostatnia w tym serialu grzebie komuś w rzeczach. Chociaż nie da się zaprzeczyć, że popełniła przestępstwo - trespassing się zwie. Ja natomiast przymykam oko, bo jak SallyFan trafnie zauważył, Stefa ma wstęp do każdego domu zagwarantowany ustawowo - jakoby z urzędu. :mrgreen:

Stefa powinna pracować w specsłużbach. Przed nią nic się nie ukryje! 8) Wizyta Billa była strasznie dziwna, mogli chociaż ze 2 sceny więcej z nim pokazać, bo po co w ogóle.. Chyba, że... jest to preludium do jakiegoś większego wątku z jego udziałem. ::chytry:: Nie bez powodu wspomniano, że jest właścicielem koncernu farmaceutycznego we Francji + zaoferował jej swoją pomoc jakby kiedyś coś potrzebowała. ::chytry:: A teraz Stefa wie o ciąży Morgan. Dodajemy 2+2? :P

CJ jeszcze mnie nigdy tak nie wkurzał jak ostatnio (nawet jak grał go ten pulchniutki wredny chłopczyk parę lat temu). Widać, że kompleks Forresterów, na który kiedyś cierpiała Sally teraz przeszedł na synka. :roll: A jeszcze niedawno podkreślał jakim to wielkim przyjacielem jest dla niego Rick. ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Och jak dobrze,że za chwile Moda :P

[ Dodano: 2006-12-27, 16:24 ]
Nie no Ridz jest bardzo domyślny ::plask wczolo: Stefa mówi mu ,że Morgan była na usg i widziała swoje nienarodzone dziecko a ten się pyta co to znaczy.Biedak nie wiedział,ze oznacza to,ze Morgan jest w ciąży.
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Też bym tak zareagował. To naturalny szok. A Rigde kilka(naście) miesięcy temu miał dokładnie objaśnione jak działa UGS w scenie z nienarodzonymi bliźniaczkami, kiedy lakarz przez pół godziny trzymał go i Taylor w niepewności (pamiętacie?)

Taylor ma megakompleksy. Jak w ogóle można się tak przejmować tym, że jedna osoba chce/nie chce się z nami przyjaźnić?

A teraz niestety muszę wyjść :( ::ysz:: :zmiesz::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ridge jest okrutny. Jak może w taki sposób traktować kobietę w ciąży. :nie: Taylor nie jest lepsza od Cesarzowej. Z jakim to ona spokojem mówi Clarke'owi o tym, że Stephanie włamała się do mieszkania, a potem zaglądała do poufnych danych w szpitalu. Clarke to kolejny wariat. Powiedział najpierw Morgan, że chętnie zostanie ojcem dziecka, a teraz nagle panika! Morgan mimo problemów psychicznych wydaje się najnormalniejsza. Najwyraźniej Forresterowie mają większe. ;p

Punktem szczytowym odcinków było pojawienie się Gladys! ::ke:: To ona jeszcze żyje i trzyma się bardzo dobrze. ;p
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie rozumiem czemu Morgan tak sie boi Forresterów.Przecież może wyjechac z LA.Thorn jaki specjalista od włosów :roll:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wow, Ridge nareszcie dostaje to, na co zasłużył. Niestety, od kilku odcinków Morgan kojarzy mi się z psem w Sylwestra. Trzęsie się cały czas. Okropnie to wygląda.
A Thornowi chyba udaje się wyciągnąć z apatii Kimberly?
Taylor pięknie wyglądała, jak tak szczerze się ucieszyła z ciąży Morgan. Tylko po co lazła bezczelnie do Clarka?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ridge: ty podły Forresterze! Jesteś beznadziejny. Zostaw ciężarną kobietę w spokoju. W głowie mi się nie mieści jak facet może się zachowywać w ten sposób. Ridge jest okropny. ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A dzisiejsze miny Ridge'a mnie rozwalały ,jakby to był tchiller i jak szarpał Morgan jak wściekła panda ::loll::
CJ&Amber :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Zablokowany