Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Danuta ::plask wczolo:
Już ktoś oskarżał ponoć Szymona za te rozmowy, ale nie róbmy wiochy...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Abec pisze:W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.

::plask wczolo:
Ja powiem co ma zrobić Hojarska - napewno zrezygnować z mandatu poselskiego i odejść z życia publicznego to wtedy napewną dadzą jej spokój . Wiedziała gdzie się pcha , więc nie rozumiem jej pretensji .
Majewski trzymam kciuki :: bow :: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Abec pisze:W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.

::plask wczolo:
::loll:: Jak tu się nie śmiać z tej baby? Pamiętam jak móiła coś o zdawaniu swojej matury i w tej wypowiedzi były błędy językowe.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

No w końcu te ,,rozmowy w tłoku '' były śmieszne ,ale za to krótkie . Najlepsza dzisiaj była Hojarska jak wpomniała o tej pękniętej gumie Łyżwińskiego ,a tak na marginesie wiedzę ,że Majewski dalej Hojarską pokazuje w swoim programie .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Szymon robi to specjalnie żeby pokazać ,że ona mu nic nie zrobi! Dlatego będzie coraz to więcej Danusi w RwT. Hehe ale ona jest moim zdaniem najśmieszniejsza z nich wszystkich tam :lol:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Jak dla mnie to punkt programu z Vondarckovą był po prostu boski. Nie mogłem ze śmiechu. Ona jest świetna. ::loll:: A Szymon i jego głos "Clinton i Levinsky ... i tam było ... robione". ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nio świetne były ich rozmowy polsko-czeskie. Zwłaszcza rozmowa o dziwkach ::cojest::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Alexander pisze:Szymon robi to specjalnie żeby pokazać ,że ona mu nic nie zrobi! Dlatego będzie coraz to więcej Danusi w RwT. Hehe ale ona jest moim zdaniem najśmieszniejsza z nich wszystkich tam :lol:
Mam takie samo zdanie jak ty , ciekawe co na to Hojarska :zeby:
Awatar użytkownika
LoLex

Dzisiaj ma być świąteczny odcinek Szymona. Chyba sobie obejrzę, bo zdaje się, że będą podwójne "Rozmowy w tłoku".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Rok temu w świątecznym SMS było śmiesznie, odcinek podsumowaujący cały rok i RwT no dzisiaj koniecznie muszę obejrzeć mam nadzieje ,że będzie zabawnie a czy w TV lecą jakieś zwiastuny?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Ja widziałem zapowiedź. Będą m.in. Lepper, Hojarska, Zyta i inni, więc to będą podwójne rozmowy. W końcu Hojarska i Zyta to ta sama aktorka, więc się nie rozdwoi. Z resztą pamiętam już jeden taki świąteczny odcinek i tam też nie było wcale gości tylko wydłużone "Rozmowy w tłoku". ;p
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak właśnie się zakończyła zapowiedź w tym momencie
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wolę Kubę Wojewódzkiego. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

Ja zdecydowanie wolę Szymona. Po prostu bardziej odpowiada mi jego poczucie humoru. Kubę oglądam czasami tylko ze względu na zaproszonych gości, a Szymona to raczej zawsze. ;p
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kuba ma zaciągi homoseksualne i wszystkie tematy sprowadza włąśnie do tematu gejów i seksu, czasem to robi się niesmaczne a poczucie Szymona jest jak dla mnie znakomite, potrafi wyśmiewać się z innych jak i z siebie i robi to w sposób który mi nie przeszkadza. Kuba wiele razy jak dla mnie powiedział za dużo i nie podobało mi się to a Szymona dowcipy jakoś nie są tak mocne!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ