Szymon Majewski Show
Jak dla mnie to ona jest istną kopią Oli Kwaśniewskiej- jej minki, gestykulacja, fryzura i ubiór- w czasie kampani jak ją pokazywano - to wyglądała identycznie jak Ola. Jest tylko jedna różnica- Ola jest córką prezydenta, a tamta tylko córką zwykłego, przeciętnego posła.Goku pisze: bardziej podoba mi się Kasia Tusk![]()
![]()
...
OT: Damians, w czasie kampanii wyborczej Aleksandra Kwaśniewska nie była jeszcze bardzo znana, rzadko pokazywała się w mediach, więc trudno, by kogoś innego na nią stylizowano. BTW: a kojarzysz dzieci A. Leppera 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Oj, już była dosyć znana i każdy zainteresowany wiedział jak Ola wygląda. Ale mogę też za przykład podać okres po kampani, jak Ola występowała w Tańcu z gwiazdami, a Tuskówna była częstym gościem w DD TVN- wtedy ubierała się dokładnie jak Ola.
Co do dzieci Leppera to o ile pamiętam widziałem tylko jego najstarszą córkę( chyba). To było podczas wizyty Leppera u Papieża, jeszcze Jana Pawła II. Wtedy pokazywali w Wiadomościach właśnie Leppera i jego córkę. Co do innych dzieci- to niestety nie kojarzę.
( A ta córka była całkiem ładna- wysoka blondynka, szczupła)
Co do dzieci Leppera to o ile pamiętam widziałem tylko jego najstarszą córkę( chyba). To było podczas wizyty Leppera u Papieża, jeszcze Jana Pawła II. Wtedy pokazywali w Wiadomościach właśnie Leppera i jego córkę. Co do innych dzieci- to niestety nie kojarzę.
( A ta córka była całkiem ładna- wysoka blondynka, szczupła)
Pani Kwaśniewska występowała w TzG już jako córka byłego prezydenta. w 1996 r. A wcześnie właśnie w ogóle nie była znana.
- Adex-fan Brooke
A podobno Hojarska pozwała do sądu Majewskiego za parodiowanie? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jeszcze nie podała , ale do aktu oskarżenia brakuje jeszcze jej podpisu .Adex-fan Brooke pisze:A podobno Hojarska pozwała do sądu Majewskiego za parodiowanie?
Ostatnie ,,Rozmowy w tłoku '' wogóle nie były śmieszne ani razu się nie zaśmiałem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
W "Szkle Kontaktowym" pokazywali interpelację posłanki Hojarskiej w sprawie Majewskiego. Najbardziej podkreśliła fakt, że jej córka jest potem wyśmiewana w technikum. Chyba pytała Ministra Kultury co ma on zamiar z tym zrobić.