Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Alexander pisze:Dzisiaj mogą być ciekawe rozmowy w tłoku! Napewno Doda będzie więc już mi się podoba, a Maria pewnie nie pokaże nic ciekawego u Szymcia...
A ja lubię Marię Wiktorię. Co raz bardziej mi się podoba. Zarówna Ola Kwaśniewska, jak i Marysia są wg mnie świetne i co najważniejsze inne. A córka Kaczyńskiego - bez z komentarza.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

LoLex pisze: A ja lubię Marię Wiktorię. Co raz bardziej mi się podoba. Zarówna Ola Kwaśniewska, jak i Marysia są wg mnie świetne i co najważniejsze inne. A córka Kaczyńskiego - bez z komentarza.
Zgadzam się ::ok:: Obie są przebojowe - z tym, że każda na swój własny sposób ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Ja znów będę oglądać powtórkę w sobotę. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Primok

Post autor: Primok »

Po długim czasie w końcu bardzo dobre "Rozmowy w tłoku" :wink: .
Awatar użytkownika
LoLex

Nie znoszę zarówno Tatiany Okupnik, jak i Piotra Rubika, ale odcinek bardzo udany. Szczerze mówiąc, nie wiedziałem o tym, co palnął Lepper u Najsztuba, że Giertych nie zmieści mu się w spodniach. ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A mi się podobała wczoraj Tatiana Okupnik :zeby: Przebojowa i fajna babka :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Śmieszne było wczoraj odgrywanie polityków z PO. :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie wczoraj Tatiana przekonała do siebie, zabawna, miła i energiczna babka :mrgreen: A tytuł jej singla poprostu bomba: "Shake you pupka" ::loll::
I RwT też przezabawne, fajny odcinek i ciekawe kto następny u Szymona... :P
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Najlepsze było podczas Rozmów w Tłoku "Janini w Bikini" :P(Parodia teleturnieju "Dziewczyny w Bikini")...Albo "Bo Donaldziu(czy jakoś tak) będzie musiał wezwać supernianię i ci karną makatkę w pokoiku postawi..." :P
Abec

Post autor: Abec »

A Ty w wieku 12 lat oglądasz TV po północy? ::jezyk::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Goku pisze:Najlepsze było podczas Rozmów w Tłoku "Janini w Bikini" :P(Parodia teleturnieju "Dziewczyny w Bikini")...Albo "Bo Donaldziu(czy jakoś tak) będzie musiał wezwać supernianię i ci karną makatkę w pokoiku postawi..." :P
Nie Donaldku, tylko Janku :wink: Chodziło o (pana) Rokite ::jezyk::

Najlepszym punktem odcinka byla przemowa Busha!
"Budapeszt, sławna stolica Polski ma nowego prezydenta, Kazimierza Gronkiewicza, także Słowacy dokonali prawidłowego wyboru..."
Pierwsza częśc jest zdaje sie dokładnie poprawna, odnośnie tych Słowaków - może nie.

Abec, dlaczego po północy? :shock: Szymon Majewski Show trwa w godzinach 21:30-22:30.

Super była też Hanna Gronkiewicz-Waltz i boska boska i jeszcze raz boska Janina ::cojest:: ::cojest:: "OP" co wyjdzie? Hahah "Jarek z Warszawy" :mrgreen: :mrgreen:

Alexander: Shake your pupka ::jezyk::

Tatiana była super z tym płaczem :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

Miałem na myśli "Dziewczyny w bikini".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tatiana Okupnik :serce: Widziałem tylko końcówkę SMS czyli końca nie widać ,więc będe musiał sobie obejżeć powtórkę dla 2. w kolejności co do moich ulubionych piosenkarek :serce:
Pamiętacie czy mówiła coś o swojej solowiej płycie ,kiedy się ukaże :?: Bo już nie mogę się doczekać aby ją nabyć ::chytry::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Już dziś w Szymonie Majewskim Robert Więckiewicz aktor grający Karola Młynarczyka w Samym Życiu
LoLex pisze:A ja lubię Marię Wiktorię. Co raz bardziej mi się podoba. Zarówna Ola Kwaśniewska, jak i Marysia są wg mnie świetne i co najważniejsze inne. A córka Kaczyńskiego - bez z komentarza.
Lolex opowiedz coś więcej ,w jaki programie występowała córka Kaczyńskiego czy widziałeś ją na żywo ,bo jestem ciekawy?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

TkkSally: Oceniałem wszystkie córki prezydentów pod kątem ich urody, a panią Kaczyńską-Smuniewską widziałem kilkakrotnie w telewizji przy okazji występów tatusia i nie podoba mi się. ;p Nie pisałem o jej charakterze.
ODPOWIEDZ