[shadow=black]Ciekawie będzie kiedy odbędzie sie rozprawa sądowa Kingi i Michała o dzieci, nie dość ,że dzieci zostaną przyznane matce to przed rozprawą Micho oświadczy się Kindze! Ciekaw jestem dlaczego to Kinga dostanie dzieci a nie Michał, przecież ona to narkomanka, bez pracy
Klan
- Marek Forrester
Hehe, teraz to możliwe Robi!
[shadow=black]Ciekawie będzie kiedy odbędzie sie rozprawa sądowa Kingi i Michała o dzieci, nie dość ,że dzieci zostaną przyznane matce to przed rozprawą Micho oświadczy się Kindze! Ciekaw jestem dlaczego to Kinga dostanie dzieci a nie Michał, przecież ona to narkomanka, bez pracy
Czyżby dlatego ,że jest matką!?[/shadow]
Nobody does it better
- kimberly1990
- Marek Forrester
Jerzy znów romansuje, tym razem to Alina kobieta z klasą i wykształceniem. No i Jerzy już po kilku spotkaniach nie może oprzeć się jej urokowi, czy znówu wplącze się w coś więcej niż tylko lekki pocałunek. Czy teraz też będzie chciał uprawiać seks z inną kobietą? Hmmm dziwi mnie to bo jeszcze do niedawna po romansie z Petersen próbował ratować swoje małżeństwo jak tylko to było możliwę. Przecież on i Ela byli już nawet w separacji i co znów to wszystko chce zaprzepaścić.
Nobody does it better
Sylwia Wysocka gra nową kochankę Jurka - siostrę jego dawnego kolegi.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Nie mogę się doczekać nowego odcinka, mam nadzieję, że będzie dużo Aliny i tym samym będzie co oglądać i nagrywać.
Sylwia Wysocka grała w SŻ Martę Ignis. Dziwi mnie fakt, że w Klanie ma tę samą perukę co nosiła w SŻ.
Ale to dobrze, bo bardziej Martę przypomina. 
Sylwia Wysocka grała w SŻ Martę Ignis. Dziwi mnie fakt, że w Klanie ma tę samą perukę co nosiła w SŻ.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Hehe tylko nie pomyl jej postaci, a z tego co się orientuje to serialowa Alina zagości na dłużej jednak nie jest powiedziane czy jej romans z Jerzym przejdzie dalej choć nieoficjalnie mówi się o tym ,że teraz scenarzyści postanowili rodzielić ostatecznie Jurka i Elę... Ale to plotka tylko.
Nobody does it better
Fajna byłaby akcja gdyby się okazało, że Alina to Marta Ignis.Alexander pisze:Hehe tylko nie pomyl jej postaci, a z tego co się orientuje to serialowa Alina zagości na dłużej jednak nie jest powiedziane czy jej romans z Jerzym przejdzie dalej choć nieoficjalnie mówi się o tym ,że teraz scenarzyści postanowili rodzielić ostatecznie Jurka i Elę... Ale to plotka tylko.
Dam później trochę klipów z Klanu mojej roboty.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Ja czekam na konkurs na najlepszą postać Klanu , może ktoś zorganizuje 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- kimberly1990
- Marek Forrester
No Karolinka widać jest zainteresowana Jackiem, ale on sam dzisiej jej powiedział tj. dał jej lekko do zrozumienia ,że jest między nimi znaczna różnica wieku a pozatym ona sama dzisiaj powiedziała ,że są prawie jak rodzina więc jak ona chce uwieść Jacka. Nie znam jej zamiarów ale po oczach widać ,że oczekuje czegoś po ich znajomości, a Jacek jest hmmmm sam nie wiem czy oprze się Karolinie pod nieobecność żony. Beata została w sanatorium gdyż doznała tuż przed odjazdem zapalenia opon mózgowych.
Nobody does it better