Klan
- Adex-fan Brooke
I taka Brooke jest znana w 100 krajach przez 20 lat a Grażynka? Ojej! To w ogóle karygodne porównywać te seriale! 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adexie zgadzam się z tobą w 100%
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
Abec ale chyba zgodzisz sie ze sa wyjatki - Izabela Trojanowska czy Kaja Paschalska to wg mnie ewenementy na skale swiatowa. Swiadczy chyba wrecz o jakims braku inteligencji to, ze przez tyle lat nie nauczyly sie grac!!Abec pisze:Mi się aktorstwo w Klanie podoba. Pamiętajcie, że to nie są ani gwiazdki ani ludzie z ulicy, tylko aktorzy teatralni - z odpowiednim warsztatem i doświadczeniem.
Zaskoczę Cię. Co do Trojanowskiej - jasne, że Monika jest sztuczna, ale, przepraszam, nie spotykałeś takich osób w życiu? Dziwne, bo ja tak. A gdy idzie o Paschalską, to jej aktorstwo akurat nigdy mi nie przeszkadzało.
PS: Brzmi to paradoksalnie, ale aktorzy teatralni w TV zazwyczaj właśnie nie uprawiają teatralnego aktorstwa.
PS: Brzmi to paradoksalnie, ale aktorzy teatralni w TV zazwyczaj właśnie nie uprawiają teatralnego aktorstwa.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Muszę bronić Izabeli Trojanowskiej!!!
Przecież ona tak naprawdę jest piosenkarką, a w serialach ukazywała się za zwyczaj epizodycznie(Kariera Nikodema Dyzmy itp.)
To, że w Klanie gra już tyle lat i ludzie ją oglądają to też o czymś świadczy.A jej miny i wogóle cała gra aktorska może i jest sztuczna ale mi, się bardzo podoba....

Przecież ona tak naprawdę jest piosenkarką, a w serialach ukazywała się za zwyczaj epizodycznie(Kariera Nikodema Dyzmy itp.)
To, że w Klanie gra już tyle lat i ludzie ją oglądają to też o czymś świadczy.A jej miny i wogóle cała gra aktorska może i jest sztuczna ale mi, się bardzo podoba....
- Adex-fan Brooke
Jest marna jako aktorka, ale fajnie na nią popatrzeć, jednak wole jeśli ma ciekawe wątki bo tak to żenada, widziałem jej koncert na żywo na pewnej imprezie, piosenki wpadają do ucha, ale koncert trochę śmieszny...ludzie mało zainteresowani byli poza pewną panią po spożyciu alkoholu z którę to pani Izka zaczeła nawet publicznie polemizowac

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Spoiler dotyczący Beaty!
[shadow=darkblue]Jak się okazuje Beata nie wróci z sanatorium w najbliższym czasie, kiedy Jacek pojedzie ją odebrać dowie się ,że żona dostała zapalenia opon mózgowych. [/shadow]
Rozwinie się także akcja z Olką i jej podopieczną z obozu Dorotą, akurat ten wątek jest zupełnie nudny.
[shadow=darkblue]Jak się okazuje Beata nie wróci z sanatorium w najbliższym czasie, kiedy Jacek pojedzie ją odebrać dowie się ,że żona dostała zapalenia opon mózgowych. [/shadow]
Rozwinie się także akcja z Olką i jej podopieczną z obozu Dorotą, akurat ten wątek jest zupełnie nudny.
Nobody does it better
Ciekawe czemu zdecydowali, że Beata na razie nie wróci. Zapewne zależy to od aktorki.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Mi też się wydaję, że Maciek powinien być umieszczony w szkole specjalnej bądź w szkole prywatnej.Wtedy jego klasa liczyłaby kilka osób i na pewno byłoby mu łatwiej.
Ciekawo czy Lubiczowi kupią sobie w końcu ten nowy wypoczynek.Wg mnie ten stary jest całkiem dobry i nierozumiem Krystyny, która mówi, że przed oddaniem go Rysiom trzeba go "wyremontować".To już powinno należeć do Rysia.
Monika jak zwykle dzisiaj była przepiękna

Ciekawo czy Lubiczowi kupią sobie w końcu ten nowy wypoczynek.Wg mnie ten stary jest całkiem dobry i nierozumiem Krystyny, która mówi, że przed oddaniem go Rysiom trzeba go "wyremontować".To już powinno należeć do Rysia.
Monika jak zwykle dzisiaj była przepiękna
- Marek Forrester
Dokładnie, Maciek powinien uczęszczać do szkoły specjalnej, gdzie wszystkie dzieci mają podobny problem do niego. Dziwi mnie decyzja Rysia i Grażyny ,że nie przeniosą Maćka. To co dzieje się w szkole przechodzi już wszelkie granice, jakieś ekipy, spiski i w efekcie znęcanie się nad bezbronnym, chorym chłopcem, co z takich dzieciaków będzie w przyszłości. Powinna się tym zająć Olka w końcu studiuje resocjalizację.
Nobody does it better
- kimberly1990
Ostatnio zaczęłam oglądać trochę "Klan"
Co do tematu Maćka, to uważam, że Grażyna i Rysiek w ogóle nie powinni sie zastanawiać tylko od razu przenieść chłopca do innej szkoły (choćby do wyżej wspomnianej specjalnej)
Przeciez to, co się dzieje w tej szkole jest nie do pomyslenia
Rozumiem jakąś małą bójkę czy zwykłe dokuczanie (bo takie rzeczy na co dzien sie zdarzają), ale kopanie kogos po plecach albo związywanie w ubikacji paskiem przechodzi ludzkie pojęcie
Nie wiem czemu, ale zainteresowała mnie postać Błażeja
A konkretniej jego "znajomość" z tą całą Kamilą
Ciekawe czy sie jakoś zaprzyjaźnią czy nie
Wkurza mnie Daniel, bo ta jego dziewczyna strasznie mi sie nie podoba
Zresztą on cos nie ma szczescia w milosci
Choc moze teraz jakos mu sie ulozy...
Co do tematu Maćka, to uważam, że Grażyna i Rysiek w ogóle nie powinni sie zastanawiać tylko od razu przenieść chłopca do innej szkoły (choćby do wyżej wspomnianej specjalnej)
Nie wiem czemu, ale zainteresowała mnie postać Błażeja
Wkurza mnie Daniel, bo ta jego dziewczyna strasznie mi sie nie podoba
- Marek Forrester
Weronika jest bardzo dziwna, ledwie pojawił się w jej życiu Daniel ona już postanowiła go zdobyć i jak widać udało jej się, Daniel jest na każde jej skinienie. Zrobi dosłownie wszystko. Po dwu miesięcznej rozłącze między nimi jest głębsze uczucie, chcą być ze sobą bez względu na wszystko. Ja jednak coś nie wierze w te dobre intencje Weroniki.
Nobody does it better