Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Jeśli chodzi o seks z Jamesem Taylor zrobiła to dobroczynnie zdradzając Ridge'a dlatego jej to każdy pamięta :wink: Brooke kochała Ridge'a,Eryka,Thorne'a. Przed Taylor jeszcze całe życie -już z nimi romasowała to kto wie czy też kiedyś do seksu nie dojdzie -ale to na dział spoilerowy ::krzyw::
PS: Postaram się więcej krytykować Brooke (mimo iż niedawno pamiętam jak wymieniałem jej to i owo :roll: a że nie więcej? bo więcej nie ma co 8) )
Wreszcie jakiś normalny post :wink: Co do romansów Brooke to wiemy na razie, że kochała Ridga, co do Thorne cały czas się przekonujemy (dział niespoilerowy), ale co do jej miłości do Erica to jednak polemizowałbym Adexie. Być może Eric sie wtedy zakochał, ale Brooke zrobiła to dla dobra pierwszego dziecka i być może trochę na złość Ridgowi :wink:

P.S. Ach te Twoje wywody Boldfanko :wink: Wszyscy za nimi tęsknili :wink: Z tego co wiem to wszyscy inni uczestnicy dyskusji (a fani Taylor) są już pełnoletni, więc Twoje słowa raczej nie były chyba skierowane do Robiego ::jezyk:: I nie miałem tu nic złego na myśli.

Dobra, kończmy ta dyskusję i wracajmy do tematu.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Moje "wywody" Forrester skierowane były do niedojrzałych życiowo nastolatków, którzy metrykalnie może są dorośli, ale nie emocjonalne.
Zresztą Ty też mimo, że "dorosłeś" metrykalnie dalej piszesz jak licealista z przed lat dwóch.
A Robi jest bardzo dorosłym facetem i ma wiedzę w wielu dziedzinach większą (może czasem poza ortografią) od pełnoletnich panów ::cojest::
Masz rację, że trzeba wrócić do tematu i trzeźwo oceniać nasz szalenie ambitny serial ::plask wczolo: ::cojest::
Forrester

Boldfanka pisze:Moje "wywody" Forrester skierowane były do niedojrzałych życiowo nastolatków, którzy metrykalnie może są dorośli, ale nie emocjonalne.
Zresztą Ty też mimo, że "dorosłeś" metrykalnie dalej piszesz jak licealista z przed lat dwóch.
A Robi jest bardzo dorosłym facetem i ma wiedzę w wielu dziedzinach większą (może czasem poza ortografią) od pełnoletnich panów ::cojest::
Masz rację, że trzeba wrócić do tematu i trzeźwo oceniać nasz szalenie ambitny serial ::plask wczolo: ::cojest::

Dobra,koniec kłótni :wink:

"sprzed" (nie z przed) Boldfanko :wink: Zanim kogoś skrytykujesz sprawdź pisownię :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja sobie wypraszam że jestem ,,uciśniony,, .

Najbardziej żałosne w tej dyskusji jest to , że fani Taylor zamiast podać argumenty dotyczące Brooke i jej zachowania , to wmawiają nam że Brooke wogóle się nie zajmnuje się dziecimi , bo według nich jeżeli czegoś nie pokazują to tego nie ma .

Następną sprawą jest że Moda Na Sukces nie jest Klanem , w Modzie wogóle są inne problemy , niż to co widzimi w tej drugiej telenoweli . W Modzie nie pokazują czegoś co jest nudne , co nie przyciągnie widzów , czyli nie będą pokazywać jak Brooke i Taylor zajmują się dziećmi . W Klanie jest odwrotnie , tam Grażyna gotuje przez pół odcinka obiad , a przez drugie pół cała rodzina zasiada do stołu i spożywa to co Grażyna przyżądziła.
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Robi, myślałam, że już zakonczyliście kłótnie w tym temacie, a Ty dalej nie możesz, ja was naprawde wszystkich bardzo prosze, przenieście się do tematu Brook vs. Taylor czy jakigoś podobnego, myśle są też inne osoby które mają dość już tej wymiany opinii, takie których to wcale nie obchodzi, albo takie jak ja, które denerwują argumenty jednej ze stron a nie chcą wchodzić w bezsensowną kłótnie, tym bardziej, że niektórzy urządzają sobie "prywatne wycieczki" na innych forumowiczów.

btw. mam nadzieje że dzisiejszy odcinek będzie troche ciekawszy, fajnie, że Kim w końcu sie dowie o tajemnicy Amber, w końcu też jej sie należy troche szczęścia, szkoda tylko, że ono jest uzależnione tylko od jednej osoby.
niektorzy lubia innych bardziej, niz inni niektorych
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja bethy tylko napisałem krótkie sprostowanie , ponieważ była wymieniona moja osoba , wtedy kiedy byłem nie obecny. I tym postem kończe rozomowe , którym głównym tematem był problem co było , a czego nie było .
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Boldfanka pisze: Dziwię się tylko, że FanStefci dorosły mężczyzna, podobno z dyplomami, daje się wciągać w takie przepychanki "psychologiczne" na poziomie gimnazjum lub liceum i popiera niekulturalne zaczepki w stosunku do wyjątkowo kulturalnego i cierpliwego od lat Adexa.
Boldfanko, apelujesz o spokój, a sama wpuszczasz jad. Tak prezentujesz swoją dojrzałość? Ja nigdy nie stosuję "osobistych wycieczek" chyba, że mnie ktoś sprowokuje. Tak było wczoraj. Sama zresztą piszesz, że ja daję się wciągać w przepychanki, stąd wniosek, że nie ja je zaczynam. ::krzyw::

Adex nie chodzi o to żebyś więcej krytykował Brooke, nic na siłę. Skoro ty widzisz w jej zachowaniu mało wad, to masz do tego prawo. To twoja pozycja i masz święte prawo jej bronić. Ale nie trzeba zaraz pisać, że ktoś o odmiennej opinii pisze bez sensu, poniżej jakiegoś poziomu, a następną osobę nazywać fanatykiem i chamem.

Ta dyskusja do niczego nie prowadzi, zawrzyjmy rozejm i darujmy sobie wzajemne docinki, bo to tylko psuje atmosferę na forum. ::chytry:: Uważam, że również z B@rtkiem powinniście zawrzeć pakt o nieagresji. Za dużo tu nieporozumień i złośliwości.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No więc niech Cię biją te kule :zeby: a B@r może mnie oczywiście przeprosić. Złośliwości jako wyrażenie zdania odpowiadając na zaczepkę? Hmm może a ktoś ich zabrania? Niejasności? Na pewno nie z mojej strony 8)

[ Dodano: 2006-09-21, 15:08 ]
Odnośnei kul widze że zdążyłeś edytowac post, ciekawe dlaczego ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Adex-fan Brooke pisze:No więc niech Cię biją te kule :zeby: a B@r może mnie oczywiście przeprosić. Złośliwości jako wyrażenie zdania odpowiadając na zaczepkę? Hmm może a ktoś ich zabrania? Niejasności? Na pewno nie z mojej strony 8)

[ Dodano: 2006-09-21, 15:08 ]
Odnośnei kul widze że zdążyłeś edytowac post, ciekawe dlaczego ::chytry::
Dlatego, że nie czerpię radości z dalszej kłótni, a czułem, że na to odpowiesz. ::chytry:: Nie pomyliłem się. ::jezyk::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex, jesteś z siebie dumny?
Pierwszy zacząłeś chamską dyskusję, ale odwróciłeś kota ogonem i zrobiłeś z siebie pokrzywdzonego.
Jesteś wstrętnym intrygantem i do tego sprytnym....
Niektórzy widzę są zaślepieni Twoją wiedzą o soap operach i serialach i w efekcie nie widzą tego.... ::kwasny:: Przykład----> Boldfanka.
Boldfanko, zarzucasz mi chamskie zachowanie? Prześledź posty Adexa i zobaczysz, że on zaczepia Fana Stefci.... ::kwasny:: A jak niechce Ci się tego robić, to się nie wypowiadaj, bo nie znasz prawdy i widzisz tylko finał sprawy, która ciągnie się od jakiegoś czasu.
Wczoraj np. zaczęło się od tego, że Fan Stefci napisał, że Taylor pomogła Rickowi i go wysłuchała. Taylor działa widzę na Adexa jak płachta na byka. ::kwasny:: Później stwierdził, że posty Fana Stefci są żałosne.(i tym już ostatecznie przegiął).
Boldfanko, Adex prowokuje kłótnie a później robi z siebie pokrzywdzone niewiniątko... ::kwasny::
Ja już nie reaguję na głupie zaczepki do Taylor, nie będę na siłę nikogo do niej przekonywał. Ale powtarzam- jak widzę ludzie chamstwo, to nie przejdę obok tego obojętnie... ::kwasny::
Tym samym kończę dyskusję w tym temacie i przepraszam innych użytkowników, że muszą na to patrzeć.... Ale pewnie gdybym się nie odezwał, to znowu chamskie zachowanie Adexa w stosunku do innych przeszłoby bez echa. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Forrester

B@r masz 100 % rację. Boldfanka nawet nie zapoznała się z sytuacją, a już pobiegła na ratunek Adexowi. Przykre to, że niektórzy nie widzą tak podłego zachowania, ale cóż zrobić...

Jako pierwszy powrócę jednak do tematu.
Dzisiejsze odcinki były bardzo ciekawe, wiele nam się wyjaśniło. Przede wszystkim zaobserwowaliśmy upadek dwóch podobnych do siebie postaci: Brooke i Amber. Obydwie zostały odrzucone przez mężczyzn i wyrzucone z domu. Płacz teraz nie może, trzeba było mysleć wcześniej :wink:
Ogromny plus dla Thorna w tym odcinku. Nie dał się przekonać w głupie zapewnienia Brooke, wreszcie przejrzał na oczy. Znakomita postawa Macy, ale także Kimberly i o dziwo Ricka. Muszę przyznać, że aktor grający Ricka jest coraz lepszy, z odcinka na odcinek zaczyna grać zdecydowanie lepiej, już nie gra jak ciele, jak to miało miejsce jeszcze kilka odcinków temu. Widać, że Rick kocha Kimberly, a nie Amber.
Tym razem Ridge chciał iść wesprzeć Ricka. Zamiast Brooke to (o ironio) własnie Taylor i Ridga interesuja problemy Ricka, a nie jego własnej matki. Jeszcze raz powtórzę, że Brooke powinna odwiedzić syna po podróży.
I na koniec dwa słowa odnośnie Megan. Jej dzisiejsze zachowanie to zwykła bezczelność. To jak odpowiedziała Ericowi to w głowie się nie mieści. Eric dobrze ja podsumował, nie zna faktów i to nie jest jej sprawa, więc niech się nie miesza :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Cieszy mnie powrót Macy. 8)
Brooke musi wypić piwo które naważyła. ::chytry::
Na Kim i Ricka miło popatrzeć. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

A mnie właśnie Thorne zdenerwował ::ok:: Był z Brooke, tak bardzo zapewniał ją o swojej miłości i dowiedziawszy się, że go "niby" zdradziła bierze ślub z Macy ::plask wczolo: No ja was przepraszam, ale to jest jakieś chore ::ke:: No rozumie, że był wściekły, ale żeby od razu brać ślub :?: A podobno kocha Brooke to po co chce tkwić w małżeństwie bez miłości? Ja nie rozumiem jego...

Rick wreszcie szczęśliwy, bo może być z Kim... ::plask wczolo: Bieeedna Ambercia :cry:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Biedna Brooke :cry: Trochę mnie dziś Thorne wkurzył ale i tak go usprawiedliwiam (jak zwykle) bo namieszało mu się wszystko w głowie :P Macy udało ci się teraz ale mam nadzieję,że nie na długo :twisted:
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Fajne były dziś odcinki ::krzyw:: ::loll::
1) Upokorzona Amber (mina paszczura) ::rad:: :zeby:
2) Upokorzona Brooke ::rad:: ::loll::
To było dziś warte zobaczenia :: bow :: Thorna zostawie bez komentarza szkoda klawiatury na niego ::krzyw::
Zablokowany